Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

MONITOR

På ingen tid har det svenske tøj og sko brand Monitor taget Skandinavien og store dele af Europa med storm. Her taler vi om super cool designs både, når det gælder sikkerhedssko og arbejdstøj til mænd såvel som kvinder – designet med deres helt eget syn på, hvordan lækkert outfit skal være. 

Det hele startede på en bjergkæde. Få historien, indblikket og overblikket, når det gælder dette dristige, professionelle og teknologisk overlegne brand – Monitor er kommet for at blive. Her får du også vejen til Danmarks absolut bedste priser på Monitor sikkerhedssko og arbejdstøj.

Hitter hos både mænd og kvinder

Monitor er et cool brand. Det har de bevist gennem årene med deres nytænkning, deres teknologiske overlegne designs og deres finger på pulsen, når det gælder trendy og alligevel funktionel tøj og fodtøj. 

Monitor er ikke bange for at gå deres egne veje i jagten på det perfekte design med både lethed, stor funktionalitet og sikkerhed som grundelementerne. Her får du billig arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj i højeste kvalitet med:

  • Dybtgående kendskab til fodens og kroppens anatomi

  • Teknisk avanceret design

  • Maksimal komfort, pasform og performance

  • Let vægt og høj åndbarhed

Al fodtøj fremstillet med Monitor design har fokus på høj grad af støddæmpning, således af hverdagens slid på foden minimeres og tilmed skåner sener, knæ, hofter og ryg. 

Ikke noget at sige til, at Monitor i sig selv hitter på både funktionalitet og flot design hos såvel mænd som kvinder med tøj med høj åndbarhed, lækker pasform og tøj samt fodtøj med sin helt egen visuelle identitet. 

Let, lækker og funktionel

Der designes bl.a. sikkerhedssko med aluminium i tåkappen, let, fleksibelt og støddæmpende EVA-plast i sålen for øget komfort og skridhæmmende gummi på ydersålen for godt greb i underlaget. 

  1. Arbejdstøj så smart, at du har lyst til at bruge det i din fritid

  2. Sikkerhedssko i trendy og sporty look

Monitor er kendt for deres helt egen look og unikke design, så derfor får du også et væld af lækre detaljer, der gør hele forskellen. 

Dette brand fremstiller arbejdstøj og sikkerhedssko, der ikke alene er yderst sikkert og funktionelt, men også yderst smart at se på.

Idéen til cool sikkerhedssko startede på en bjergkæde

Bag brandet Monitor står den svenske Båstad-gruppen, der har produceret fodtøj siden 1907 – træsko først og fremmest. 

I midten af år 2000’erne blev brandet Monitor til. Her blev fokus lagt på fremstilling af sikkerhedssko og støvler. Sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler, der i dag tæller mere end 100 forskellige designs.

  • En trekkingtur i Monitor Mountain Range inspirerede til brandet

Det var en trekkingtur i Nevada i Monitor Mountain Range, der blev startskuddet til den inspiration og motivation, der ligger bag brandet Monitor og udviklingen af den perfekte sikkerhedsstøvle eller trekkingstøvle. 

Et væld af øvrige produkter som arbejdstøj, sikkerhedssko m.m. med egen unikke stil er føjet til sortimentet. Lækkerier til både ham og hende, der gerne vil forkæle sig selv og garderoben med høj kvalitet.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.