Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
MASCOT

MASCOT

MASCOT Workwear er et internationalt anerkendt mærke inden for arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. MASCOT er kendt for at levere arbejdstøj i topkvalitet til fornuftige priser. Køber du dit tøj fra MASCOT her hos Pro-Dress.com, kan du ovenikøbet spare penge på normalprisen. Da vi har gode indkøbsaftaler med det populære mærke, har vi mulighed for at tilbyde deres arbejdsbeklædning meget billigt i forhold til vores konkurenter. Nedenfor finder du et væld af kategorier, så du let kan finde frem til de arbejdsbukser, arbejdsjakker, t-shirts, overalls, kedeldragter eller andet du mangler fra den anerkendte MASCOT producent af arbejdstøj til alle som ønsker det bedste af det bedste. Her hos os leder du aldrig forgæves efter MASCOT arbejdstøj eller jakker, bukser og andet beklædning fra MASCOT i høj kvalitet. Finder du ikke det du leder efter, er du mere en velkommen til at skrive eller ringe til os.

Se vores arbejdstøj fra andre brands her

Dansk arbejdstøj med fokus på komfort

MASCOT er en danskejet virksomhed, der leverer tøj til alle typer arbejde og certificeret sikkerhedsbeklædning i Danmark og resten af Europa. På de danske byggepladser og andre udendørs arbejdspladser er MASCOT det mest populære mærke, og også i resten af Europa er de ved at få øjnene op for, at dansk kvalitet også betyder noget. Især er arbejdstøj og sikkerhedssko fra denne danske producent blevet accepteret og budt velkommen i lande som Sverige, Tyskland, Frankrig og mange andre.

Her hos Pro-dress er vi stolte af at kunne tilbyde det anerkendte arbejdstøj fra MASCOT til fordelagtige priser. Vores kunder kan købe slidstærkt arbejds- og sikkerhedstøj uden at skulle bekymre sig om prisen. MASCOT arbejdstøj passer til enhver tænkelig arbejdssituation og til al slags vejr. Slidstyrken i arbejdsjakker, arbejdsbukser og andet arbejdstøj fra den anerkendte producent er nærmest legendarisk. Køber du MASCOT arbejdstøj, skal du ganske enkelt ikke regne med at skulle skifte arbejdstøjet ud lige foreløbig.

Se youtube video med MASCOT arbejdstøj nedenfor. filmen giver et godt indblik i, hvordan MASCOT tænker og udvikler arbejdstøjet og fører ideerne ud i deres sortiment af arbejdsbukser, arbejdsjakker og andet arbejdstøj, som vi her hos Pro-Dress.com forhandler.

MASCOT arbejdstøj er til alle

Uanset om du er chauffør eller vejarbejder og skal gå i flourscerende arbejdstøj, eller om du er smed og skal gå med tøj i 100% bomuld, så kan du være sikker på at finde et stort udvalg af billig MASCOT arbejdstøj her. Der er noget for enhver smag og til alle brancher. Mange af modellerne fåes i flere forskellige farver, så der altid er noget at vælge imellem, når du skal have arbejdstøj fra MASCOT. Arbejdsbeklædning og sikkerhedssko fra det anerkendte mærke passer til både vinter- og sommerarbejde. Hvis der pludselig kommer en rigtig lun efterårsdag, så kan man endda få fx. MASCOT vinterjakker med aftagelige ærmer, og man er derfor forberedt på enhver vejrsituation uanset ens påklædning fra morgenstunden.

Man kan også vælge en termojakke, som man sagtens kan bruge om efteråret. Når vinteren og kulden rigtig sætter ind, kan man supplere sin termojakke med en vinterjakke udenpå. Med en sådan arbejdsbeklædning kan man være helt sikker på at holde varmen. Der er også et bredt udvalg af arbejdsbukser med aftagelige ben, så man altid har shorts lige ved hånden. Kort sagt er der altid mulighed for at købe billig arbejdstøj fra MASCOT online her hos Pro-Dress.com, som kan dække flere behov på samme tid. Showroom's med MASCOT arbejdstøj.
 
Små, mellem og store virksomheder samt offentlige og private institutioner har mulighed for at booke et møde og komme på besøg i MASCOT showroom. Her bliver de vist rundt af en MASCOT´s Key Account Manager, hvor der er mulighed for at se hele Mascot kæmpe udvalg af arbejdstøj. Det er en unik måde at få et godt overblik over hvilke tøj fra MASCOT, der ville være ideelt at sammesætte i et beklædningsprogram med arbejdstøj eller andet firmatøj. 

Komplet Webløsning fra Mascot til mellem og store virksomheder eller institutioner. MASCOT International A/S kan håndtere hele beklædningsprogrammet i samarbejde med en MASCOT forhandler på en online webløsning. Her hos Pro-Dress.com tilbyder vi endvidere en MASCOT SmartStore, så du kan handle billigt MASCOT arbejdstøj til dine medarbejdere. Du sparer både tid og penge grundet hurtig bestilling, hurtig levering og mulighed for personnavn samt arbejdstøj med logo eller slogan påvarmet. Få personpakket MASCOT arbejdstøjet og sendt direkte ud til virksomhedens medarbejdere. Mange firmaer har allerede benyttet denne service vi tilbyder i samarbejde med MASCOT. Kontakt os på telefon eller per mail og hør mere om alle de gode fordele ved en sådan aftale.

Historien om Mascot

MASCOT blev grundlagt i 1982 under navnet Scan Termo Konfektion ApS af John Kjærgaard Grosbøl. I starten solgte de kun vintertøj, og der kom derfor også en lille isbjørn i logoet. Isbjørnen skulle symbolisere slidstærkt arbejdstøj og brugen af varme materialer. Brugen af gode og slidstærke materialer har MASCOT holdt fast i lige siden. I 1995 kom navnet MASCOT til verden, og firmaet har siden heddet MASCOT International A/S. I en periode på 10 år, fra 1992 til 2002, tidoblede de deres omsætning. Sønnen til John Kjærgaard Grosbøl overtog i 2002 den daglige ledelse af MASCOT. Det er nu Michael John Grosbøl, der er spidsen for virksomheden, og han har siden hans nye stilling opnået omsætningsrekord i 2010, en ny stor fabrik Vietnam og køb samt planer for en ny erhvervsgrund, hvor alle alle de danske aktiviteter skal samles. MASCOT er en virksomhed, der har fuld fart på. Selvom det går hurtigt med udvidelser, glemmer de aldrig grundlagte for deres succes. Den høje kvalitet og de gode priser, er grunden til, at MASCOT er blevet store, og det er grunden til, at de stadig vokser i ind- og udland.

Pro-Dress.com elsker gode danske iværksætterhistorier, og så gør det heller ikke noget, at de kan leve op til vores krav. Historien bag er god at have med, men den store årsag til at du kan købe MASCOT arbejdstøj her hos os er, at de har stor fokus på høj kvalitet. Vi har gode forhandleraftaler med det danske mærke, og derfor er det også hos os, at du finder billig arbejdstøj, erhvervsbeklædning, firmatøj, sikkerhedstøj med mere fra den store danske producent. Pro-Dress.com er stolte af, at kunne tilbyde så bredt et udvalg at arbejdstøj til billige onlinepriser.

Læs meget mere om MASCOT - klik her.

 

Se vores arbejdstøj fra andre brands her

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.