Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

LENZ Strømper

Hos Pro-dress.com finder du kun mærker, der er kendetegnet af meget høj kvalitet - et mærke som LENZ er et rigtig godt eksempel på dette. LENZ strømper er ideelle til brug i både fritids- og arbejdsmæssige hensigter, og dette skyldes, at høj kvalitet og godt design forenes i dette produkt. Dette sikrer dig strømper, som du kan bruge i mange forskellige situationer. Herudover får du et produkt, der er af høj designmæssig standard.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Billige priser på strømper

Det er sjældent, at produkter fra et mærke som LENZ og billige priser går hånd i hånd. Høj kvalitet er som regel svarende til dyrere priser. Dette er imidlertid ikke tilfældet hos os. Hos Pro-dress.com bestræber vi os altid på at skaffe dig produkter i høj kvalitet til billige penge. Hvordan sikres dette? Vi har rigtig gode forhandleraftaler, og de penge der spares her, går direkte til besparelser for dig. Hermed kan du købe LENZ strømper hos Pro-dress.com til en overskuelig pris. Vores vision er udover at være billigere end andre forhandlere udelukkende at forhandle mærker af høj kvalitet.

LENZ ligger vægt på et enkelt design, der skal være funktionelt, men i høj grad også klædeligt. Denne vision er tydelig at spore i strømpeprodukterne. Vi sælger produkterne til både mænd og kvinder - strømperne er UNISEX strømper. Når du tager dine strømper i brug, vil du med det samme ligge mærke til, at disse er produceret med stort fokus på komfort. En ideel materialesammensætning sikrer denne. Materialer som bomuld, polyester og acryl forenes på bedst mulig vis i produktet, som er i en kraftig, varm kvalitet. For at strømperne kan være ekstra behagelige at gå i, er der lavet bløde polyamidforstærkninger under fødderne. Produktet egner sig bedst i forbindelse med brug af kraftige støvler eller gummistøvler. Hvad end du skal på arbejde eller skiferie i vinterhalvåret, vil LENZ strømperne være dit foretrukne valg.

Hurtig levering

Når du køber dine strømper hos Pro-dress.com, går der ikke lang tid før, at disse ankommer hjemme hos dig. Vi har rigtig gode fragtbetingelser og hurtig levering. Hvis strømperne alligevel ikke skulle være de rette, kan disse returneres indenfor 14 dage. Vi gør meget for at tilfredsstille vores kunder - og dette er årsagen til, at mange vælger at købe deres nye LENZ strømper hos os. Hvis du har spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig mandag til fredag fra kl. 8 til kl. 15.

Hvis der ellers er andet som kunne friste, se fx vores arbejdstøj, sikkerhedssko eller arbejdsstrømper.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.