Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

LENZ

Produkter fra LENZ er unikke og nyskabende, og Pro-dress.com er forhandler af både mærkets strømper og innovative varmeprodukter. Hos os finder du alt fra arbejdsstrømper til veste med varme. På vores webshop finder du udelukkende mærker af høj kvalitet, hvor design, komfort og sammensætning af materialer er i top. Produkterne fra LENZ er et rigtig godt eksempel på dette - ved køb af dette mærke sikrer du dig at ende op med et produkt, som du vil have stor glæde af langt ud i tiden. Det er en kunst at forene høj kvalitet med et flot designmæssigt udseende. Dette er lykkes hos LENZ, hvor der er lagt vægt på et rent, minimalistisk produktudtryk. LENZ produkt online her.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Innovative produkter

Mange har hørt om LENZ i forbindelse med mærkets produkter i kategorien "Varmeprodukter". Varmeprodukterne fra dette mærke kombinerer på innovativ og nyskabende vis den nyeste teknologi med den gode kvalitet, der er kendetegnende for mærket. Med et varmeprodukt kan du kontrollere hvor meget varme, dit LENZ produkt skal afgive til din krop - dette kunne for eksempel dreje sig om dine vintersokker. Varmen fra sokkerne regulerer du fra din iPhone. Der kunne ligeledes være tale om en varmevest. Aktiver det pågældende produkt vha. mærkets "Heat App". Måske har du brug for meget kropsvarme, eller også er der tale om et behov for en mildere varmegrad. Du regulerer helt selv. Varmeprodukterne er ideelle i mange arbejdsmæssige situationer, men også til fritidsbrug er disse produkter populære. Forestil dig skiferien med et par dejligt varmende strømper. Vi forhandler ligeledes produkter af mærket, der ikke er digitaliserede - helt almindelige strømper i rigtig god kvalitet. Strømperne er i en kraftig, varmende kvalitet, og disse er svedtransporterende. Herudover er de meget behagelige at gå i, og dette skyldes materialesammensætningen og bløde polyamidforstærkninger. Strømperne er særligt velegnede i lukket og kraftigt fodtøj - støvler eller gummistøvler.

God pris på LENZ

Det er sjældent, at høj kvalitet fra populære mærker er foreneligt med lave, konkurrencedygtige priser. Hos Pro-dress.dk er dette imidlertid præcis, hvad du får. Vi kan tilbyde dig en rigtig god pris på varer fra dette mærke - og det samme gælder naturligvis alle mærker på vores webshop. De billige priser sikres igennem rigtig gode forhandleraftaler. Overskuddet fra disse gode aftaler bruges på at gøre indkøbet af kvalitetsvarer billigere for dig. Hvis du har spørgsmål til produkterne, så benyt dig af Pro-dress.com's kundeservice, der altid er klar på at svare på dine spørgsmål og give dig råd og vejledning.

LENZ i høj kvalitet

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.