Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
ID Zip-n-Mix Buks
ID Zip-n-Mix Buks ID Zip-n-Mix Buks ID Zip-n-Mix Buks ID Zip-n-Mix Buks ID Zip-n-Mix Buks ID Zip-n-Mix Buks
ID

ID Zip-n-Mix Buks

Kun %1 tilbage
Varenummer
0714
Priser fra 839,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

ID Zip-n-Mix Buks

Funktionel overtræksbuks i ID Tech® kvalitet med vandafvisende fluorfri BIONIC-FINISH® ECO, tovejs YKK lynlås langs sidesømmene samt tapede sømme. Bukserne er justerbare i taljen og refleksbånd ved sidesøm og bagpå benene samt justerbar fodvidde. Stiklommer med YKK lynlås. Buksen matcher Zip-n-Mix jakkerne 0712 og 0713.

OEKO-TEX®
OEKO-TEX® sikrer, at produktet over­­holder grænseværdierne for indholdet af sundhedsskadelige stoffer. OEKO-TEX® er et af verdens førende mærkninger af tekstilprodukter, der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Tøj mærket med STANDARD 100 by OEKO-TEX® er underlagt krav om pH værdi og om indhold af eksempelvis pesticider og tungmetaller i tøjet.

Komposition
100% polyester

Pasform
REGULAR

5000 MVP
Åndbarhed måles i MVP (Moisture Vapour Permeability). MVP angiver, hvor meget fugt i gram, der kan transporteres ud pr. kvm. pr. 24 timer. Jo højere tal, jo mere komfort

10000 mm
Vandtæt produkt med vand­tætte sømme. Vandtætheden måles i mm. og betegnes vandsøjletryk og er et udtryk for, hvor meget tryk vand, en metervare kan modstå før der bliver presset vand igennem.

TAPED SEAMS
Tapede sømme for at sikre maximal beskyttelse mod vind og vand

ID TECH
Produktet er tilpasset en aktiv livsstil og har god pasform, som giver optimal bevægelsesfrihed. ID Tech® produktet er tøj med særlige funktionelle egenskaber (åndbart, vind- og vandafvisende og svedtransporterende)

DWR BIONIC ECO
BIONIC-FINISH® ECO er en fluor-fri vandafvisende overflade (DWR). Overfladen er produceret med dendrimer teknologi som er baserede på ikke-halogeneret, APEO-fri, fluor-fri formular. Det betyder, at slutproduktet er mere effektivt og modstandsdygtigt mod vand.

YKK ZIPPERS
Kvalitetslynlås fra YKK

Zip-n-Mix
Zip-n-Mix produkter kombineres nemt med andre Zip-n-Mix produkter for ekstra varme på køligere dage. Zip-n-Mix produkter kan også anvendes hver for sig.

Vaskeanvisning:

  • Tåler ikke blegemidler
  • Tåler ikke tørretumbling
  • Hængetørre
  • Må ikke stryges
  • Tåler ikke rens
  • 60 grader
Specifikation
Køn Herre, Dame
netto_pris Nej
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:ID Zip-n-Mix Buks
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.