Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
ID PRO Wear CARE Klassisk Poloshirt
ID PRO Wear CARE Klassisk Poloshirt ID PRO Wear CARE Klassisk Poloshirt ID PRO Wear CARE Klassisk Poloshirt ID PRO Wear CARE Klassisk Poloshirt ID PRO Wear CARE Klassisk Poloshirt ID PRO Wear CARE Klassisk Poloshirt
ID

ID PRO Wear CARE Klassisk Poloshirt

Kun %1 tilbage
Varenummer
0376
Priser fra 259,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

ID PRO Wear CARE Klassisk Poloshirt

EU-blomst certificeret, slidstærk poloshirt med klassisk krave og ærmerib, samt ekstra forstærkning af nakke og skuldersøm. Klassisk design og flot fitted uden at gå på kompromis med bevægeligheden. Tone i tone knaplukning. Poloen er fremstillet af ansvarligt fremstillet bomuld samt recycled polyester og har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer, både før og efter indfarvning for ekstra stabilitet og lang levetid.


EU Ecolabel
Miljømærket er din garanti for, at tøj mærket med EU-Blomsten belaster miljøet så lidt som muligt og sikrer, at tøjet ikke indeholder pesticider og miljøskadelige kemikalier. Det er dermed bedre for dig og for miljøet.

ISO 15797
ISO 15797 er en international standard til vurdering af produkternes egnethed til industrivask. Testene foregår i tæt samarbejde med eksterne eksperter

HACCP
Produktet er udviklet til at leve op til hygiejnekravene i al fødevareproduktion som defineret i HACCP - certificeret af Hohenstein.

Komposition
50% bomuld 50% recycled polyester

Pasform
REGULAR

Vaskeanvisning:

  • Tåler ikke blegemidler
  • Tørretumbles ved medium varme
  • Strygning ved maks. 150 grader
  • Tåler ikke rens
  • 60 grader
Specifikation
Køn Herre
netto_pris Nej
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:ID PRO Wear CARE Klassisk Poloshirt
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.