Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
ID Identity

ID Identity

Hos Pro-Dress.com finder du det altid populære danske brand ID Identity. ID tøj er kendt for deres høje kvalitet, deres trendy, sporty og professionelle design, der har opnået stor popularitet hos såvel private brugere som virksomheder, organisationer og sportsklubber i både ind- og udland. Her finder du gennemtænkt og funktionelt design fra mærker som Pro Wear, Geyser og Seven Seas. Her er der fokus på de små, men vigtige detaljer. Unik holdbarhed, slidstærke materialer samt farver og former, der holder. Find din nye jakke, trøje, T-shirt, poloshirt, bukser, strømper, træningstøj eller firmatøj fra dette populære mærke til uhørt lave priser lige her hos Pro-Dress.com.

ID-Identity - Super god kvalitet

Attraktive firmaaftaler, profilbeklædning med medarbejdernavn og logo samt den populære medarbejder webshop og hurtig levering er blot nogle af de mange fordele du opnår ved at få en firmaaftale med Pro-Dress.com. Kontakt os allerede i dag for en snak om jeres muligheder på tlf. 24 45 76 62. 

ID-Identity – professionel kvalitet

ID Identity har mange kendte mærker under deres vinger, så som PRO Wear, Geyser og Seven Seas. Kvaliteten er i top uanset hvilket mærke du vælger, og uanset om det gælder levering af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, cardigans, fleece eller overtøj. 

Uanset dit valg, så kan du altid vide dig sikker på gennemtestet og up-to-date kvalitet, der ikke alene byder på flot design, men også lang levetid:

 1. Perfekt pasform

 2. Høj komfort

 3. Farver og former der holder

Slidstærke designs specielt tilpasset sport, fritid eller erhverv. Der er ikke sparet på de små, men vigtige detaljer, og det er da også disse detaljer, der kendetegner den høje kvalitet og den store funktionalitet, som ID tøj er kendt for.

Fritid, sport og job

ID Identity producerer tøj til hver en lejlighed og ikke mindst hver en sæson. Her finder du lækkerier til herrerne og damerne til både hverdag, sport og job:

 • Fritidstøj

 • Sportstøj

 • Arbejdstøj

ID tøj er bare lidt federe – ikke alene i design, men også i deres store funktionalitet og ikke mindst en helt uovertruffen komfort.

Har du spørgsmål til størrelse, så benyt dig endelig af vores mange størrelsesguides eller fang os på chatten. Vi står klar til at hjælpe dig.

ID tøj – Høj performance

ID-Identity har igennem adskillige år haft erfaring med at producere og udvikle deres produkter med fokus på høj ydeevne. Der er dømt kvalitet i særklasse og fokus er på maksimal komfort, pasform og bevægelighed. 

Geyser

ID Identity står også bag det populære brand indenfor træningstøj - Geyser. Her finder du et stort og spændende udvalg både bukser, trøjer, T-shirts, poloshirts, veste, tights, shorts og jakker i sporty og funktionelt design. 

Maksimal komfort og bevægelighed præger kollektionerne, der er så cool, at du let får lyst til at bære det, når du ikke træner: 

 1. Performance gear

 2. Designs med maksimal bevægelsesfrihed

 3. Tøj til alle vejrforhold

Sommer, vinter, ude eller inde – med mærket Geyser, så er du perfekt klædt på fra top til tå til din sport uanset, hvor i verden du befinder dig. 

Et populært brand, der henvender sig til både damer og mænd i alle aldre, men især med fokus på en aktiv livsstil.

Seven Seas

Skal det være flot og lækkert, så skal det være Seven Seas fra ID Identity. Dette ID tøj frister med kollektioner fyldt med eksklusive og stilfulde:

 • Skjorter

 • Cardigans

 • T-shirts

 • Poloshirt

 • Trøjer

Her kan du bl.a. vælge imellem skjorter i slim fit eller modern fit samt et væld af materialer, former og længder. 

Find din egen favorit til herre eller dame, og glæd dig over såvel trendy som klassiske designs, der giver dig mulighed for at klæde dig tidløst med farver som sort, blå, grå og hvid, men også giver dig mulighed for moderne tøjstil med både striber, tern, prikker, denim og en bred farveskala efter højeste mode. 

Afhængig af design kan du her finde trøjer og overdele med lækre detaljer og forkælelse som Easy-Care kvalitet eller den blødeste Merino uld, off-duty look eller eksklusivt interlock design. 

Pro Wear

ID Identity kan i den grad være stolte af deres stilfulde, funktionelle og ikke mindst professionelle Pro Wear brand. Her får du tøj, der er designet til at kunne holde til en aktiv arbejdsdag. ID tøj og brandet Pro Wear byder bl.a. på:

 1. Slidstærke designs

 2. Materialer af høj kvalitet

 3. Tøj specielt udviklet til industriel vask

 4. 185 designs og farvevarianter

 5. Oeko-tex certificering

 6. Testet i henhold til ISO 15797

Det perfekte outfit til hver en arbejdssituation – sådan vil vi nok beskrive ID tøj fra Pro Wear. Her finder du tilmed 30 års erfaring med produktudvikling og finjustering af design og materialevalg. 

Ønsker du en favorabel firmaaftale med bl.a. Pro Wear firmatøj, så kontakt Pro-Dress.com på tlf. 24 45 76 62 eller skriv til os på mail@pro-dress.com

Firmatøj i særklasse

ID profilbeklædning er et af nordens mest kendte brand indenfor profil-, firma- og reklamebeklædning. Design skaber fælles identitet og styrker virksomhedens profil. 

Med mulighed for at få påtrykt firmalogoer på tøjet så er signalværdien markant - med fokus på design, kvalitet og troværdighed. ID tøj skal kunne gøre en forskel, og det gør ID Identity kollektionen. 

Der er mange fordele med en firmaaftale med Pro-Dress.com:

 1. Professionelt arbejdstøj

 2. Trendy såvel som klassiske designs

 3. Farver og former der holder

 4. Hurtig levering

 5. Fantastisk kundeservice

 6. Mulighed for påtryk af logo

 7. Mulighed for medarbejder webshop

 8. Mulighed for besøg af demobus

Du kan finde alt indenfor profil-, firma- og reklamebeklædning på Pro-Dress.com. Se det store udvalg af ID tøj online her. 

Skulle der være noget ID tøj, som du ikke kan finde her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 24 45 76 62 eller på mail@pro-dress.com.

Om ID Identity

Denne danske virksomhed har igennem mere end 3 årtier leveret og leaset kvalitetsløsninger indenfor Corporate Wear. 

Erhvervsbeklædning i høj kvalitet, der rækker langt ud over Danmarks grænser og hver dag klæder både virksomheder og medarbejdere på med autoritært look, Oeko-tex design samt slidstærke produkter. 

Der er fokus på trendy såvel som funktionelt design og gennemtestede og finjusterede styles præger kollektionerne år efter år. 

Her er der fokus på såvel professionelt tøj, men også på miljø og medarbejdere:

 • Høj ansvarlighed for tøjdesign og medarbejdere

 • Godt fællesskab og gode arbejdsforhold

 • Tøj med høj kvalitet og slidstyrke

 • Mere end 30 års erfaring med produktudvikling

 • Bæredygtige og tidløse design med lang holdbarhed

Her har du at gøre med stor professionalisme og en høj grad af ansvarlighed overfor slutproduktet, medarbejdere og miljøet. 

Hos Pro-Dress.com er vi stolte af vores mangeårige samarbejde med ID Identity. Her finder du højeste kvalitet på både trøjer, T-shirts, poloshirts, bukser, træningstøj, jakker, strømper og meget mere.

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på ID tøj – vi frister med nogle af Danmarks absolut bedste priser.

Fang os på mail@pro-dress.com eller giv os et kald på 24 45 76 62. Vi glæde os til at hjælpe dig.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.