Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Helly Hansen Regntøj

Hos Pro-dress.com har vi et imponerende sortiment af regntøj fra Helly Hansen Workwear. Find det du lige står og mangler i høj kvalitet til faste lave priser hos os. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder det absolut bedste indenfor regnjakker og regnbukser, og derfor har vi selvfølgelig et bredt udvalg af Helly Hansen regntøj til såvel herrer, som damer og til børn.

De fleste kender regnsæt fra denne internationale producent som noget holdbart og meget godt. Vi forhandler Helly Hansen regntøj som regnjakker og regnbukser, da vi selv mener, at kvaliteten er som den skal være. Du finder med sikkerhed det, du leder efter af kvalitets regntøj til små priser her hos Pro-Dress.com.

 

 

Helly Hansen Regnjakker, regnbukser og regnsæt i høj kvalitet

Ikke alene er Helly Hansen regntøj lavet af gode materialer og er utroligt slidstærkt, så er de forskellige modeller også udstyret med smarte og funktionelle detaljer. Der er mange af produkterne, der har stropper til ID-kortholdere, reflekser og refleksdetaljer, justeringsmuligheder ved snører, velcro samt lynlås i ryggen for nemmere påsætning af logo. Der er tænkt funktionalitet ned til mindste detalje, og det er også derfor, at Helly Hansen regntøj er så populært til både arbejde og fritid. Der er tænkt på designet ved såvel arbejds- som fritidsmodellerne. Ved alle Helly Hansen regnjakker, regnbukser og regnsæt er der tænkt på de helt små detaljer, og du vil med sikkerhed blive glad for dit køb af Helly Hansen regntøj.

Helly Hansen regntøj er for de flestes vedkommende lig med et produkt af høj kvalitet, og hos Pro-dress.com kan vi præsentere et imponerende sortiment. Vi har alt lige fra fluorescerende regnjakker og almindelige regnbukser til en god gammeldags sydvest. Uanset om du mangler regntøj til arbejde eller fritid, så er der mulighed for at finde det helt rigtige her på siden.

Der er også flere modeller i regnoveralls i både i almindelige og hi-vis modeller. Kort sagt kan du blive klædt godt på i Helly Hansen regntøj her på siden. Du kan være sikker på ikke at blive våd, da de bedste materialer er brugt i produktionen af både regnjakker, regnbukser, regnsæt, regnoveralls - ja til alt regntøj. Der er ingen tvivl om at Helly Hansen kan rede en arbejdsdag eller bare en gåtur, da du undgår at blive våd.

Vi forhandler Helly Hansen regntøj til damer, herrer og børn i alle størrelser. Da vi har gode aftaler med den populære og anerkendte producent, kan du altid købe billigt Helly Hansen regntøj hos os.

Helly Hansen regntøj med prisgaranti

Hos Pro-Dress.com vil vi være de bedste på markedet og også de absolut billigste – og dette helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler alle vores professionelle mærker med prisgaranti – også vores Helly Hansen regntøj. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder dit HH regntøj billigere et andet sted. Vi har sørget for et helt enestående sortiment af alt det bedste fra Helly Hansen til favorable priser. 

Helly Hansen regntøj dame

Når du søger efter Helly Hansen regntøj dame, så finder du naturligvis et stort og lækkert udvalg her hos Pro-Dress.com. Vi tilbyder en lang række smarte designs indenfor Helly Hansen regntøj til damer, der har fokus på vandtæthed, åndbarhed og ikke mindst lækkert design. Vores producenter har sørget for at komforten er i top, når de designer deres mange regntøjssæt, så du kan være sikker på at holde tør uanset vejret. Find det bedste af det bedste indenfor Helly Hansen regntøj her hos Pro-Dress.com.

Helly Hansen regntøj herre

Vi tilbyder et stort udvalg af smart og funktionelt Helly Hansen regntøj til herrer her på shoppen. Vælg mellem de mange smarte modeller og find det sæt, der matcher dine ønsker. Vi har forskellige modeller, der hver især har helt specielle egenskaber, men ens for dem alle er den høje kvalitet. Her er der fokus på slidstyrke, åndbarhed og ikke mindst vandtætte regnsæt, når du handler smart og trendy HH regntøj har hos Pro-Dress.com.

Helly Hansen regntøj børn

Du finder naturligvis også et stort udvalg af Helly Hansen regntøj til børn. Vi har alt i HH regntøj til hele familien. Klæd de mindste på med smart og vandtæt regntøj fra Helly Hansens kollektion. Vi har sikret jer de bedste og mest vandtætte designs, så I sammen kan nyde en tur i haven på en regnvejrsdag eller du kan være sikker på at junior har et tør og fantastisk dag i børnehaven. 

Regntøj – de 5 vigtigste ting

Der er mange små finde detaljer ved vores kvalitets regntøj her hos Pro-Dress.com. Nogle af de udtryk du vil støde på, når du kigger på vores mange modeller af Helly Hansen regntøj er udtryk som vandsøjletryk, åndbarhed, vandtæthed, ventilationslommer og sømme.

Vandsøjletryk betyder, hvor meget et stykke regntøjstof kan holde til at vandtryk, når det spændes ud over et rør og udsættes for vand med et vist tryk. Her er det vandtætheden, der måles. Du kan eksempelvis forvente at holde såvel sne som vand ude ved et vandsøjletryk på 2000 mm, men det er langt fra sikkert, at du eller dit barn har behov for dette – måske kan I nøjes med langt mindre eller har behov for langt større afhængig af, hvad jeres regntøj skal bruges til. 

Her er der også fokus på Helly Tech, smudsafvisning m.m. Uanset dit valg af model, så kan du være sikker på, at Helly Hansen regntøj lever op alle kvalitets tests. Her har vi med en yderst professionel leverandør at gøre og du får ikke alene vandtæt og funktionelt regntøj – du får også super smart Helly Hansen regntøj uanset, hvilken model du vælger her hos Pro-Dress.com.

Pro-Dress.com er din totalleverandør af tøj og fritidstøj til hele familien. Her finder du, ud over de mange populære og billige Helly Hansen regntøj sæt, også et stort udvalg af jakker, bukser, trøjer og fodtøj.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.