Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
HELLY HANSEN

HELLY HANSEN

Hos Pro-Dress.com finder du et altid spændende udvalg af Helly Hansen tøj, arbejdstøj, overtøj, regntøj, fodtøj og tilbehør. Her findes du de mest overlegne teknologier og designs bag hvert produkt, så du kan få vandtæt, vindtæt, synlig og trendy tøj til hver en lejlighed til hele familien. Vi klæder alle på fra top til tå med nogle af de absolut hotteste designs på markedet fra dette professionelle brand. Et mærker, der emmer af høj kvalitet, lækker pasform og stor funktionalitet.

Helly Hansen arbejdstøj i høj kvalitet

Uanset om du handler som privatperson eller handler på vegne af en virksomhed, så er der store summer penge at spare på de altid lave priser her hos Pro-Dress.com. Især arbejdstøjet har opnået stor popularitet i et væld af brancher. HH er desuden kendt for sine banebrydende teknologier til både sejlsport, skisport og beklædning til ekstreme vejrforhold.

Høj kvalitet

Helly Hansen arbejdstøj er af de fleste kendt som produkter af meget høj kvalitet. Dette er én af grundene til, at vi her hos Pro-Dress.com er glade for at kunne præsentere dig for vores produktprogram af Helly Hansen workwear samt et stort udvalg af fritidstøj.

 1. Klassisk, trendy, sporty eller professionelt look

 2. Designet til ekstreme vejrforhold

 3. Slidstærke sømme og syninger

 4. Farver og former, der holder

Det flotte og funktionelle Helly Hansen tøj kan bruges til såvel arbejde som fritid, da designet er både flot, funktionelt, trendy og ikke mindst slidstærkt.

Du finder et stort udvalg af både dametøj og herretøj i dette lækre mærke, der har taget verden med storm siden den spæde opstart i 1877 med bl.a. Helly Hansen sejlertøj.

Om Helly Hansen

Dette norske brand er uden tvivl kommet for at blive. I 1877 stiftede den dengang unge Helly Juell Hansen fra Norge sin virksomhed med noget så innovativt som vandtæt stof til fremstilling af tøj. Dette tøj var fremstillet til brug til bl.a. sejlere, der måtte udstå ekstreme vejrforhold, når de var til søs.

Med brug af oliering på tekstil, så kunne Helly Hansen brandet bryste af sig kendte designs som oilskind jakken m.fl.

Helly Juell Hansen fik stor hjælp af fruen Margarethe med at opfinde flere af de innovative designs indenfor bl.a. Helly Hansen jakker – design, der også vandt priser bl.a. i Paris i 1878.

Helly Hansen som vi kender det i dag

Udvikling er fortsat gennem tiden, og det brand som vi alle kender det i dag kan med stolthed præsentere:

 1. Mere end 140 års erfaring indenfor tøjproduktion

 2. Fritidstøj og arbejdstøj til enhver lejlighed

 3. Gennemtestet og finpudset kvalitet

 4. Svedtransporterende, vindtætte og vandtætte designs

 5. Revolutionerende teknologier

 6. Prisvindende og innovative designs

Årti efter årti har dette brand formået at følge med strømmen. Ikke alene har dette mærke været trendsættende indenfor en lang række innovative designs til både herrer og damer, men også trofaste mod deres mission om at producere slidstærkt og funktionelt tøj.

Tøj i konstant udvikling

Omkring år 1949 startede produktionen med brug af PVC materialer til fremstilling af vandtætte jakker. Det blev en omgående succes, og Helly Hansen regnjakker hører da også til blandt de mest populære produkter i det store og spændende sortiment.

Innovative designs har gennem tiderne hittet hos såvel mænd som kvinder og har formået at følge med tiden og tilpasse sig design, der matcher de fleste former for erhverv, udendørs aktiviteter og behov for funktionel beklædning i hverdagen.

 • Vindtæt

 • Vandtæt

 • Åndbar

 • Svedtransporterende

 • Elastisk

Med teknologier som bl.a. Helly Tech, Helly Hansen Chelsea Evolution, Helly Hansen Polartec, Helly Hansen Primaloft, Lifa Flow og Magni, så skal du lede længe efter et lige så professionelt og veludført stykke designarbejde.

Der er ikke sparet på detaljerne og funktionaliteten er helt i top, når du handler creme de la creme fra dette altid professionelle brand. Forkæl dig selv og din garderobe med alt det bedste af det bedste fra altid populære Helly Hansen.

Helly Hansen til hver en lejlighed

Udvalget er stort og spreder sig over designs til både job og fritid. Selv om der er stor variation i de mange spændende former for benklæder og overtøj, fodtøj og tilbehør, så er det dog ens for dem alle, at kvaliteten er helt i top. Glæd dig til at gå på opdagelse i et altid spændende udvalg af:

 • Fritidstøj

 • Arbejdstøj

 • Sportstøj

 • Sejltøj

 • Skitøj

 • Fodtøj

 • Tilbehør

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder påklædning fra top til tå. Helly Hansen er leveringsdygtig i næsten alle former for påklædning til både herrer og damer.

Er du på udkig efter smart og funktionel Helly Hansen vinterjakke herre design eller måske et par skønne varme luffer – du finder det hele og mere til hos Pro-Dress.com.

Til festlige lejligheder byder sortimentet på både klassiske og moderne designs af bl.a. sweatre, T-shirts og bukser til hver en tænkelig situation. Smart i en fart med Helly Hansen – så kan det næsten ikke blive bedre – det skulle da lige være de altid lave priser, som vi fører her hos Pro-Dress.com.

Lækkerier til garderoben

Der er skruet op for alle de fede detaljer, så det bliver aldrig kedeligt at handle tøj fra dette spændende brand – uanset om det er herretøj eller dametøj.

 • Kvalitetstøj fra inderst til yderst

Sortimentet byder på skønne designs i såvel klassiske som mere moderne designs. Der er styr på farvesammensætningen, hvad enten det er designs i enkelt eller mere sammensat look. Her smelter flot design og funktionalitet sammen i det perfekte look – det være sig uanset, hvilket design du vælger.

Lækker fritidstøj og Work Wear

Helly Hansen arbejdstøj programmet omfatter alt lige fra softshell jakker, regntøj, shorts, fiberpelse og undertøj til huer og redningsveste. Du finder det hele lige her hos Pro-Dress.com.

Uanset om du søger tøj til arbejde eller fritid, så er vi sikre på, at du kan finde dit nye billige Helly Hansen tøj online her.

Helly Hansen til alle brancher

Om du er håndværker, fisker, sportsudøver eller andet betyder ikke så meget, for vi har Helly Hansen arbejdstøj og udstyr til enhver branche og situation. Som fx tømrer er det rigtig vigtigt, at du har alt lige ved hånden, når du er ved at lægge tag på et hus.

Det hjælper ikke noget, at værktøjet ligger nede på stilladset eller nede på jorden. I situationer som disse gælder det om at have de helt rigtige Helly Hansen arbejdsbukser, arbejdsshorts eller arbejdsoveralls på, der naturligvis er udstyret med masser af praktiske lommer, så du har værktøjet lige ved hånden – det sparer dig for tid og dermed også penge.

 • Helly Hansen workwear - værktøjet lige ved hånden

Find præcis det Helly Hansen arbejdstøj, som du skal bruge i vores store og altid spændende arbejdstøj online udvalg.

Du finder altid billige priser – og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Find dit billige Helly Hansen workwear arbejdstøj i topkvalitet online her i kategorien hos Pro-Dress.com!

Lækre Helly Hansen jakker

Gennem årene har dette kendte brand designet, finpudset og produceret ikke alene patenterede jakker med ekstrem stor funktionalitet, men også designs, der er direkte smukke at se på.

Glæd dig til at gå på opdagelse i en spændende verden af jakker, der tæller både de populære Helly Hansen vinterjakker, men også et stort udvalg af jakker til den resterende del af året.

Der er stor variation, når det gælder materialer, design og tykkelse – ens for dem alle er dog, at det er jakker med fokus på høj kvalitet, lækker pasform og funktionelt design.

Vi har Helly Hansen jakker damer og mænd elsker at trække i – uanset årstid. Find din egen favorit blandt klassiske farver som sort, hvid, grå eller blå eller frisk garderoben op med årstidens mest trendy farver.

Vi byder på et sortiment med både hotte og tidløse designs, så der er noget for enhver smag. Vi byder på et stort udvalg af damejakker Helly Hansen og herrejakker Helly Hansen, men også et stort udvalg af unisex modeller, der kan bruges af begge køn.

Varmt og trendy Helly Hansen termotøj

Dette brand opfandt i 1961 det innovation mellemlag i deres termotøj – også kaldet Fiberpile, der i dag under navnet ProPile lever i bedste velgående. Med et lag af fleece har du her termotøj, der er lidt ud over det sædvanlige.

Glæd dig til at friske garderoben op med det bedste af det bedste indenfor termotøj helsæt, jakker, bukser, termoveste og termokedeldragter fra vores trendy udvalg her på siden.

Smarte Helly Hansen bukser

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det handler om valg af bukser fra dette altid professionelle mærke.

Find designs til både fritid, job og sport. Sortimentet byder på spændende varianter som:

 • Regnbukser

 • Fiberpelsbukser

 • Overalls

 • Arbejdsbukser

 • Chelsea Evolution bukser

 • Lange underbukser

 • Hi-Vis bukser

 • M.fl.

Der er kælet for detaljerne, og du kan roligt glæde dig til designs, der byder på Cordura forstærkning på udvalgte steder, hængelommer med dobbelt bund, brandhæmmende materialer, knælommer og mulighed for ekstra længde på benene.

Uanset hvilket design du vælger, så er der dømt professionalisme helt ned til mindste detalje. Find dine H.H. bukser her på siden til altid favorable priser.

Regntøj du kan regne med

Her hos Pro-Dress.com har vi Helly Hansen regntøj damer og mænd elsker at have på. Her er der tjek på vandmasserne, når vejr og vind sætter ind.

Der er styr på hver en lille detalje, der gør den helt store forskel, når det gælder flot og professionelt regntøj:

 1. Modstandsdygtigt regntøj

 2. Højt vandsøjletryk

 3. Åndbart materiale

Find det Helly Hansen regnsæt, den Helly Hansen regnjakke dame eller herre design, der falder i din smag – selv om der er stor varianter, så er der altid høj kvalitet og lækker komfort uanset, hvilket sæt du vælger.

Forkælelse til hele familien

Der er dømt forkælelse og høj komfort med trendy såvel som klassiske designs. Glæd dig også til at gå på opdagelse i en spændende verden af arbejdstøj, der også tæller professionelt regntøj til begge køn. Du finder også et stort udvalg af regntøj til børn:

 • Helly Hansen regntøj dame

 • Helly Hansen regntøj herre

 • Helly Hansen regntøj børn

Find dit nye Helly Hansen regntøj i din yndlingsfarve eller i præcis det design, der matcher dine regntøjs drømme.

Skal det være regnbukser, overalls eller måske en Helly Hansen regnjakke herre design eller måske en regnfrakke?

Regntøj til erhverv

Skal du se professionel ud samtidig med, at regnen siler ned, så er Helly Hansen regntøj det oplagte valg. Pro-Dress.com leverer hvert år Helly Hansen regntøj til en lang række danske og udenlandske virksomheder – vi leverer også gerne til din.

Kontakt os for en snak om dine mange muligheder på tlf. 43 32 63 70.

Bløde Helly Hansen fleecejakker

 

Helly Hansen fleece hitter hos både mænd og kvinder. Det er næsten et must i garderoben, når kulden melder sig.

Varm, blød og lækker – så ved du, at du har fat i et professionelt mærke, der tilmed bruger innovative teknologier i deres mange design – herunder også Polartec for optimal varme og komfort. Der er designet med materialer fra verdens førende fleeceproducent.

Forkæl dig selv eller én du holder af med flotte varianter til både job og fritid. Sortimentet byder som oftest på:

 1. Fleece jakker

 2. Sweaters i fleece

 3. Zip-ins i fleece

Her får du farver, former og kvalitet, der holder. Det er toppen af kransekagen – her får du nemlig fleece, der holder langt ud i fremtiden uden at nulre.

Med en høj grad af svedabsorbering, så kan denne teknologi sørge for at transportere sved væk, så du kan holde på varmen og opretholde en høj komfort.

Uundværlige Helly Hansen fiberpels jakker

Især håndværkere har hang til denne næsten uundværlige beklædningsdel. HH fiberpelsjakker er kommet for at blive. Glæd dig til skønne detaljer som:

 • Vendbar fiberpels jakke

 • Tommelfingergreb

 • Forlænget ryg

 • Elastik i manchetterne

Det er de små detaljer, der gør hele forskellen. Med HH fiber jakke, så kan du holde på varmen og samtidig se super smart ud.

Trendy Helly Hansen softshell jakker

Softshelljakker hitter hos store som små, hos unge som ældre og hos håndværkere såvel som hos privatpersoner.

Softshell er og forbliver praktisk store dele af året. Og med smarte og funktionelle designs som de mange varianter som Helly Hansen byder på, så kan det være næsten svært at vælge.

Giv dig selv en blød pakke, som du kan have glæde af længe eller overrask én du holder af – vi garanterer lækre designs og funktionelle jakker til hver en lejlighed.

Disse jakker har et væld af anvendelsesmuligheder. Find dem med lækkerier som:

 • Slidstærkt stof

 • Træk og snorjustering i hals og ærmer

 • Indvendige tricotlommer

 • Fri for skuldersømme

 • Kæbebeskytter

 • Indvendig fleeceforing

Cool Helly Hansen sweatshirts

Det kan næsten kun blive cool at trækket i en sweatshirt fra HH. Uanset dit valg, så står den på moderigtigt design, der giver dig mulighed for at vælge klassisk, trendy, street eller professionelt look. Vælg imellem et stort udvalg af:

 • Langærmede trøjer

 • Hættetrøjer/Hoodies

 • Zipped Hoodies

 • Brandhæmmende sweaters

 • Hi-Vis sweaters

Der er flot design til både herrer og damer i dette altid stilfulde mærke. Få sweater til hver en lejlighed – uanset om det er til job, fritid, sport eller festlige lejligheder.

Flotte Helly Hansen T-shirts

Det bliver aldrig kedeligt at handle HH T-shirts. Find dine egne yndlinge blandt de mange flotte designs, der bl.a. byder på:

 1. T-shirts lange ærmer

 2. T-shirts korte ærmer

 3. T-shirts med crewneck

 4. T-shirts merino uld

 5. T-shirts svedtransporterende materiale

Vælg imellem klassiske blå, grå, sorte og hvide eller frisk garderoben op med lækkerier som rød, gul, lilla, grøn eller andre trendy farver, der også ofte fås i designs med spændende kontrastfarver eller lækre detaljer som logo og komfortable materiale og prints som fx camouflage.

Helly Hansen shorts – til job og fritid

HH shorts fås i mange spændende varianter til både job og fritid. Find dem med ekstra forstærkning på udvalgte steder, hængelommer og plads til værktøjet alle de rette steder. Find dine egne yndlings blandt et stort udvalg af farver og design.

Der er dømt lækkerier til både ham og hende i slidstærke designs, der holder både farve, form og komfort vask efter vask.

Vælg også designs med reflekser eller måske de lidt længere knickers. Hos Pro-Dress.com finder du alt, hvad du lige står og mangler. Naturligvis med høj kvalitet til lave priser, når du handler hos os.

Komfortabelt Helly Hansen undertøj

 

Helly Hansen termoundertøj og undertøj er noget af det blødeste og mest behagelige, som du kan forkæle dig selv og din garderobe med. Der er dømt lækkerier til både ham og hende med smarte og funktionelle designs som:

 • Undertrøjer med korte og lange ærmer

 • Underbukser og lange underbukser

Find den variant, der matcher dit behov og glæd dig over altid høj kvalitet, når du handler HH undertøj til både ham og hende.

Helly Hansen flyverdragt og heldragt

HH producerer bl.a. den altid populære fiberpelsdragt, der er den perfekte isolering under eksempelvis en vinterkedeldragt. Som altid er der fokus på de små men vigtige detaljer som bl.a.:

 

 • Indvendig luv

 • Kile i skridtet

 • Tovejs lynlås

 • Fri for skuldersømme

Blød, behagelig og helt sikkert en favorit hos de fleste, der gerne vil klædes godt og komfortabelt på til vinterens kulde. Find din egen favorit her hos Pro-Dress.com.

Helly Hansen skitøj – hold på varmen

Hos Pro-Dress.com finder du Helly Hansen skibuks, der er lidt ud over det sædvanlige. Det store udvalg byder på såvel klassisk som mere trendy design i både bukser og jakker.

 1. Skitøj med isolerende og svedtransporterende egenskaber

 2. Slidstærke materialer, der holder både form og farve

Her finder du også Helly Hansen skijakke dame og herre design i både sporty, cool og casual look. Glem ikke tilbehøret, når du handler HH skitøj. Vi byder også på et spændende sortiment af huer og luffer.

Skiundertøj i højeste kvalitet

Der er ikke noget at sige til, at skiundertrøje Helly Hansen design hitter hos begge køn. Her får du ikke alene god men udsøgt skiundertøj, der har stor funktionalitet.

Komforten er i top og det samme er tilfældet med pasformen, når det gælder Helly Hansen skiundertøj. Vælg imellem kvalitetstøj i:

 • Helly Hansen skiundertrøje herre

 • Helly Hansen skiundertrøje dame

 • Helly Hansen lange underbukser + korte

Der er rig mulighed for at tage på ski – der er i hvert fald ingen undskyldning for ikke at være varmt nok klædt på med alt det bedste fra dette professionelle mærke.

Helly Hansen huer i moderigtigt design

Hold ørerne varme og hovedet koldt, når det går med fuld fart ned af løjperne. Med lækre huer i moderigtigt og funktionelt design, så er du både komfortabelt og smart klædt på.

 • Huer

 • Beanies

 • Hue med øreklapper

 • Microfleece huer

 • Brandhæmmende huer

Her gøres der brug af den innovative Primaloft teknologi, der er med til at holde dig varm og veltempereret.

Vælg imellem mange flotte modeller til både herre, dame og børnene. Sortimentet byder på både klassiske og de mere trendy farver, så der er noget for enhver smag.

Skønne Helly Hansen luffer

Uanset om du skal stå på ski eller blot opholde dig udenfor under kølige temperaturer, så er der intet så skønt og lækkert som et par behagelige og ikke mindst varme luffer.

HH luffer og vanter findes i mange flotte og funktionelle varianter. Find din egen yndling blandt de mange unisex modeller, så du altid kan være komfortabelt klædt på. Sortimentet byder som oftest på klassiske farver som sort og blå, men findes også tit i de mere friske farver.

Helly Hansen er bl.a. kendte for deres innovative teknologier indenfor alle former for beklædning til skisport, sejlsport og udendørs aktiviteter under ekstreme vejrforhold, så du kan roligt glæde dig til at par varme luffer.

Et væld af Helly Hansen tilbehør

Helly Hansen duffelbag hører til blandt nogle af de mere populære designs fra dette altid spændende brand. Find din yndling Helly Hansen duffel bag, der kan bruges til sport eller som weekendtaske m.m.

Du finder et altid lækkert udvalg af Helly Hansen tilbehør her på siden:

 1. Luffer

 2. Huer

 3. Regnhatte

 4. Caps

 5. Halsrør

 6. Bælter

 7. Knæpuder

 8. Værktøjsholdere

 9. Tasker

 10. Trolleys

 11. Kufferter

 12. Sikkerhedsveste

 13. Logo bælter

Er du på udkig efter en smart taske, så tag et kig i vores store sortiment, der byder på et væld af tasker fra bl.a. dette populære mærke.

Redningsveste Helly Hansen design

Helly Hansen startede sin karriere med fremstilling af beklædning til sejlsporten. Derfor finder du stadig den dag i dag et væld af forskellige beklædningsformer og tilbehør til netop sejlsporten – herunder også både funktionel og professionel HH redningsvest. Sortimentet byder som oftest på veste med:

 • Oxford nylon

 • PVC belægning

 • Oppusteligt design

Find din egen favorit og få frisket garderoben op med alt, hvad den kan trække af stilfuldt og lækkert tøj og tilbehør. Du finder alt, hvad hjertet kan begære af lækkerier indenfor bl.a. Helly Hansens store sortiment.

Flot og funktionelt Helly Hansen arbejdstøj

Helly Hansen work wear er et sikkert hit – uanset om det er til arbejdsbrug eller til handymanden eller handykvinden hjemme på matriklen.

Her kan du være sikker på slidstærkt design i professionelt look, hvor der er kælet for hver en lille detalje, så både lommer, ekstra forstærkninger og stor vind- og vandmodstand er sidder lige i skabet.

Der er bl.a. også designet til fritidsaktiviteter og arbejdsfunktioner under ekstreme vejrforhold, så du til hver en tid kan:

 1. Holde dig tør

 2. Holde dig varm

 3. Holde dig veltempereret

Især de mange funktionelle og professionelle designs indenfor arbejdstøj gør brug af de innovative teknologier, som HH står bag. Læs mere om de mange spændende teknologier indenfor vandafvisende, vindtæt, åndbar og svedtransporterende egenskaber på siden her.

Tag et kig på YouTube videoerne her på siden med bl.a. Helly Hansen arbejdstøj. Video fra den populære producent giver et godt indblik i, hvorfor Helly Hansen arbejdstøj er one of a kind i branchen. Her kan du følge deres proces fra idéer til færdig resultat. Det er uden tvivl et kig værd.

Praktisk Helly Hansen refleks arbejdstøj

Du finder et altid spændende udvalg af Helly Hansen jakke herre design med reflekser. Det være sig både til fritid og jobfunktion, hvor stor synlighed er et must for sikkerheden – bl.a. når du opholder dig i trafik med HiVis tøj eller efter mørkets frembrug, hvor der er brug for at blive set med reflekser.

 • Refleks veste

 • Refleks jakker

 • Refleks heldragter

Find alt det du lige står og mangler til sikkerheden og mørkets frembrud her hos Pro-Dress.com. Du finder alt i tilbehør fra populære mærker – naturligvis til uhørt lave priser.

Helly Hansen sko og sikkerhedssko hitter

Det er ikke kun Helly Hansen sejlerjakke, der hitter. 2004 blev året, hvor dette kendte mærke lancerede sejlerstøvler.

Sidenhen er der kommet en lang række både funktionelle og trendy designs indenfor flere former for fodtøj i lækker kvalitet. Igen er der designet til et væld af fritidsbeskæftigelser og udendørs aktiviteter som fx:

 1. Sejlsport

 2. Bjergvandring

 3. Street wear

 4. Arbejdssko

Det er både Helly Hansen støvler og sko, der har opnået stor popularitet hos såvel mænd som kvinder.

Der er også stor efterspørgsel efter Helly Hansen sikkerhedssko – disse har gennem tiden udviklet sig til at blive både noget af det mest funktionelle og stilfulde design trods det, at det er en arbejdssko.

Overlegen Helly Hansen sikkerhedssko

De mange forskellige former for Helly Hansen sikkerhedssko giver dig et væld af muligheder – både, hvad angår dame- og herremodeller.

Disse altid professionelle designs har stor fokus på bl.a. designs med:

 • Fleksible og stødabsorberende materialer

 • Ergonomiske såler og skridsikker sål

 • Perfekt pasform og høj kvalitet

Designs indenfor arbejdssko og støvler er langt overlegne både, hvad angår udseende, men i høj grad også grundet de mange detaljer, der er med til at få funktionaliteten til et maksimum.

Helly Hansen Lifa Flow

Helly Hansen Lifa merino er og forbliver et sikkert hit. Tilbage i 1970 opfandt denne spændende mærke den populære og eftertragtede Lifa teknologi:

 1. Holder kroppen tør og veltempereret

 2. Transporterer sved væk

Denne teknologi er også fremhævet i bl.a. Outside Magazine’s liste over noget af det mest indflydelsesrige udendørs tøj i historien.

Helly Hansen design og produktion har ikke alene sat store spor indenfor varm og komfortabel beklædning til sejlsporten, men til en lang række sportsgrene, fritidsbeskæftigelser og jobfunktioner.

Lifa Helly Hansen design er bare perfekt til hver en lejlighed. Her bliver du holdt tør, veltempereret og ikke mindst smart i dit look.

Find din egen favorit blandt vores mange spændende designs.

Helly Hansen - Helly Tech

I året 1984 opfandt dette mærke det i dag også meget populære Helly Tech. Denne teknologi er baseret på egenskaber, der skal holde vand ude og samtidig være yderst lækker og åndbar i sit materiale.

En tilføjelse i 1986 præsenterede det første 3-lags program, der også var en oplysningskampagne for korrekt udendørs påklædning. En teknologi, der bruges i stor stil i designs til:

 • Professionel skisport

 • Professionel sejlsport

 • Professionel arbejdsbeklædning

Her er komforten igen i højsædet sammen med altid lækkert design. Der er som altid kælet for selv de mindste detaljer, så beklædningens opbygning, sammensætning af åndbare materialer og vandafvisende teknologier går op i en højere enhed.

Helly Hansen Primaloft

Denne teknologi anvender syntetisk microfiber som isolerende materiale. Designet er fremstillet med et væld af små lommer, der er med til at have isolerende effekt selv under ekstreme lave temperaturer.

 1. Isolerende microfiber

 2. Designs med stor bevægelsesfrihed

Find det design, som du lige står og mangler af teknologiske vidundere her hos Pro-Dress.com. Vi giver dig det bedste af det bedste indenfor smarte og funktionelle designs fra de største og mest professionelle mærker.

Helly Hansen Chelsea Evolution

Her ser du igen et revolutionerende design og teknologier, der giver dig det bedste af det bedste indenfor smart og professionel arbejdsbeklædning. Glæd dig til materialer og designs med stor fokus på:

 • Fleksibelt stof

 • Komfort

 • Bevægelighed

 • Stor slidstyrke

 • Flot design

Igennem hele serien finder du kendetegnet en orange kontrastfarve – der uanset, hvilket produkt eller design du vælger tilfører såvel tøj som fodtøj et trendy look. Denne teknologi er ikke alene professionel og yderst komfortabel i sit design, men kan bruges til såvel job, som sport og fritid.

Helly Hansen Prowool

1990 blev året for opfindelsen af Prowool - også kaldet HH®Warm™. En skøn kombination af Lifa Stay Dry teknologien og Merino uld, der både holder varm og afkøler afhængig af vejrforhold.

Denne teknologi blev en sikker vinder, hvad funktionalitet angår indenfor brancher, hvor der er stor fokus på:

 • Designs med høj ydeevne

 • Tøj, der holder kroppen varm

 • Høj komfort

Her er der igen designet til personer, der opholder sig under eksempelvis ekstreme vejrforhold og skal kunne stole på, at deres tøj lever op til forventningerne - at kunne holde tør og varm. Det har nemlig stor betydning, når der skal ydes optimalt.

Den mest prisvindende jakke nogensinde

Helly Hansen Elevation Jacket med H2Flow™ teknologi blev i 2016 det mest prisvindende design nogensinde! Her er der igen fokus på både flot finish og funktionalitet.

 • Materialer med ekstrem åndbarhed

 • Stor beskyttelsesevne

 • Temperaturregulerende egenskaber

Denne jakke er og forbliver et hit – ikke kun hos personer, der dyrker sport under ekstreme forhold, men også hos Helly Hansen entusiasten, der vil have det bedste af det bedste. Og det må det siges at være – næsten uanset, hvilket design du vælger fra dette altid professionelle designerbrand. Her får du kvalitet for alle pengene.

Du finder naturligvis hotte designs fra Helly Hansen til nogle af Danmarks absolut bedste priser hos Pro-Dress.com.

Cool Helly Hansen Camo

Til jægeren, til lystfiskeren eller til ham eller hende, der gerne vil være cool i sit outfit, så finder du også en lang række produkter med camouflage design.

Vælg imellem flotte, funktionelle og komfortable designs fra HH som:

 1. Hue, beanie, caps, halsrør og balaclava

 2. T-shirts, trøjer, hoddies og zip-ins

 3. Bukser, shorts, lange underbukser

 4. Jakker, softshell, regntøj og sko

HH camouflagetøj hitter blandt unge som ældre og kan bruges til såvel sport som fritid – og sidst men ikke mindst som arbejdstøj.

Tilsæt en trendy T-shirt og et par lækre sko fra vores store sortiment, så kan du næsten ikke blive mere trendy.

Bæredygtigt design

Helly Hansen er også helt med på bølgen om bæredygtige fremstilling af beklædning. Der tænkes i miljøvenlig fremstilling og hensyntagen til medarbejdere, når der produceres bæredygtige designs til både herrer og damer fra dette populære brand.

 1. Hensyn til miljø og natur

 2. Hensyn til producent og medarbejdere

 3. Hensyn til økonomien bag produktet

Shop amok med god samvittighed, når du frisker garderoben op med alt det bedste fra denne professionelle producent. Vi har alt, hvad hjertet kan begære af beklædning fra inderst til yderst her i vores store sortiment.

Vi har alt i Helly Hansen strømper, huer, termoundertøj og handsker til skituren. Vi har T-shirts, sweatshirts og jakker til både arbejde og fritid.

Vi garanterer, at du ikke går forgæves i jagten på godt Helly Hansen arbejdstøj og fritidstøj her hos os.

Det store udvalg af arbejdsbeklædning samt sports- og fritidstøj fra dette anerkendte mærke gør det muligt for både håndværkere og privatpersoner at købe deres tøj hos os – tøj i lækkert design, med stor funktionalitet – høj kvalitet til lave priser hos Pro-Dress.com.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.