Fri fragt på ordrer over 399,-     •     Gratis returnering     •     Tryk og Broderi på tøj     •     OBS! Leveringstid Info

læs mere
Læs mindre

GRISPORT

Hos Pro-Dress.com er vi helt forelskede i det populære brand Grisport, der med oprindelse fra det smukke og idylliske Montebelluna ved Dolomitterne i Italien, har formået at tage store dele af verden med storm. Grisport er kommet for at blive – ingen tvivl om det. Flotte, funktionelle, komfortable, slidstærke og åndbare designs præger sortimentet uanset om du er til sikkerhedssko-, sandaler eller støvler. Find din egen favorit i let og luftigt design – naturligvis til næsten uhørt lave priser, når du handler her på shoppen.

 

Grisport sko hitter

Er du til sikkerhed og lækkert design, så er Grisport det perfekte brand at handle sikkerhedsfodtøj i. Der er kælet for alle de rigtige detaljer, så du kan føle dig godt tilpas med dit valg af fodtøj:

 • Sikkerhedssko

 • Sikkerhedsstøvler

 • Sikkerhedssandaler

 • Vandrestøvler

Her finder du et spændende udvalg af sikkerhedssko til mange forskellige brancher og sågar til vandreturen. Med skridhæmmende såler og lækker åndbar microfiber, så har dine fødder gode betingelser trods ekstreme forhold. 

Populære sikkerhedsstøvler

Du går aldrig galt i byen med en Grisport sikkerhedsstøvle. Her får du nemlig kvalitet i særklasse og ikke mindst lækkert design. 

Afhængig af model kan du her finde skønne egenskaber som:

 1. Vandtæt Gore-Tex membran

 2. Isolerende egenskaber ned til -30 grader

 3. Praktisk Boa-lukkesystem

Komforten er i top og det samme er både åndbarhed og stødabsorbering. Støvlerne fås med det populære Boa-lukkesystem, der giver dig ekstra sikkerhed med en støvle, der er let at komme af og i. 

Dertil kommer bl.a. antistatiske egenskaber, varme- og oliebestandig ydersål samt høj grad af stødabsorbering.

Sommer og sikkerhedssandaler

Det behøver ikke nødvendigvis være sommer, men de fleste foretrækker varmere temperaturer inden de trækker i sandalerne – det gælder som oftest også for sikkerhedssandaler. 

Grisport byder på mange spændende varianter, der bl.a. frister med:

 • Stor fleksibilitet

 • Blødt sømværn

 • Beskyttelsestå af fiberglas

 • Åndbart microfiber materiale

Med Grisport sikkerhedssandaler finder du flot design i skøn forening med stor funktionalitet. Uanset om du vælger sko, støvler eller sandaler finder du her fodtøj til mange forskellige brancher som fx byggeri, industri, service og landbrug.

Grisport vandrestøvler

Det behøver ikke være arbejde det hele. Er du til frisk luft, trekking og høj komfort for fødderne, så er Grisport også kendt for deres enestående vandrestøvler.

 1. Holder dine fødder tørre i al slags vejr

 2. Sikrer solidt greb i underlaget

 3. Skridhæmmende Vibram ydersål

Forkæl dig selv eller en du holder af med alt det bedste inden for smarte, funktionelle og yderst behagelige sko fra Grisport. 

Vi byder på næsten vanvittige lave priser her hos Pro-Dress.com – året rundt.

Grisport udsalg

Vi har masser af tilbud på Grisport lige her hos Pro-Dress.com. Vi vil nemlig ikke kun være de bedste til det vi gør – vi vil også være de billigste.

Det betyder, at du finder masser af tilbud og specialtilbud alle årets 12 måneder her hos os. Vi har tilmed prismatch.

Spar tid og penge med firmaaftale

Måske vi kan hjælpe netop din virksomhed med at spare tid og penge med en attraktiv firmaaftale? Vi hjælper hvert år masser af danske som udenlandske virksomheder med at optimere deres indkøbsprocesser – bl.a. med vores populære medarbejder webshop.

Der er mange fordele ved et samarbejde med Pro-Dress.com:

 • Professionelle mærker

 • Høj kvalitet

 • Hurtig levering

 • God kundeservice

Vi tilbyder også muligheden for at få besøg af vores populære demobus, så I selv kan se og røre den høje kvalitet af vores mange kendte mærker.

Giv os et kald allerede i dag for en gratis og uforpligtende snak på tlf. 24 45 76 62 – vi glæder os til at høre fra jer.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.