Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

GEYSER

Hos Pro-Dress.com finder du det populære brand Geyser. Geyser er en del af det kendte og populære ID Identity, der med danske rødder har slået sit navn fast på den internationale tøj himmel. Her får du funktionelt sportstøj, der tilmed er så trendy, at du har lyst til at bære det, når du ikke dyrker sport. Med fokus på detaljen og finjustering af praktisk såvel som stilfuldt design, så har du her opskriften på det perfekte sportstøj. 

Find de bedste tilbud på Geyser lige her online. Vi har sørget for masser af uhørt lave priser på alle former for sportstøj. Med Geyser, så får du ikke alene kvalitet i særklasse – du får også perfekt pasform, høj komfort og lækkert look. Shop amok til nogle af Danmarks laveste priser. Bestiller du inden kl. 16, så ekspederer vi din ordre samme dag.

Sportstøj i trendy design

Det populære mærke Geyser er kommet for at blive. Her får du ikke alene super cool design, men også et yderst komfortabelt og funktionelt design, der spænder over en lang række spændende produkter. 

Sortimentet tæller som oftest:

 • Shorts

 • Tights

 • T-shirts

 • Trøjer

 • Jakker

 • Veste 

 • Strømper

Her finder du sportstøj til damer og sportstøj til herrer i udsøgt kvalitet. Der er tænkt på alle detaljer, så du kan koncentrere dig om andre og vigtigere ting, så som løbetider, ydeevne og komfort.

Det perfekte løbetøj

Uanset om du er på udkig efter billigt løbetøj i høj kvalitet, sportstøj til cykling, basketball, crossfit, styrketræning eller anden form for aktivitet, hvor det er vigtigt at bære sportstøj, der kan leve op til forventningerne, så er Geyser det helt rigtige valg.

 • Optimal performance gear

 • Optimal bevægelsesfrihed

 • Optimal til alle vejrforhold

Der er designet til den aktive forbruger. Der er designet til forskellige former for vejrforhold. Der er designet til at kunne performe optimalt.

Tag din træning til nye højder med lækkerier fra Geyser. Her finder du sportstøj, der ikke alene kan gøre den store forskel for din træning, men i høj grad også føles fantastisk at have på. 

Komfort i særklasse

Netop komforten er vigtig, når det gælder design af Geyser kollektionerne. Om det er til herrer eller damer eller unisex modeller, så kan du altid vide dig sikker på kvalitet og atter kvalitet. 

 • Design med fokus på høj komfort

At tøjet sidder som det skal, så du får bedste mulig gavn af det funktionelle design er alfa og omega, når det gælder performance tøj. 

Høj komfort er et must – det være sig uanset, hvilke vejrforhold, der designes sportstøj til. Bevægeligheden skal være i top og det samme skal slidstyrken på hvert design.

Funktionelt og atter funktionelt

Om du er på udkig efter praktiske løbetights eller måske en sportsjakke, så kan du altid vide dig sikker på funktionelt design. 

Her finder du sportstøj med bl.a. følgende egenskaber (afhængigt af design):

 1. Vindafvisende

 2. Vandafvisende

 3. Ventilationsmateriale

 4. Svedtransporterende micromateriale

 5. Stretch materiale

 6. Refleksdetaljer

Her får du sportstøj, der er med til at holde dig tør og veltempereret. Her får du sportstøj, der føles helt perfekt at have på.

Geyser hitter hos ung som ældre og hos begge køn. Et fantastisk mærke, der i den grad lever op til forbrugerens forventninger.

En del af ID Identity

Producenten bag det populære mærke Geyser er ingen mindre end det kendte og professionelle ID Identity. 

Med danske rødder i Holstebro og med internationale rækkevidder, så er Geyser kommet for at blive.

Der finjusteres konstant på hver kollektion for at finde det perfekte sportstøj til både ham og hende. Geyser er ingen undtagelse. 

Visionen bag Geyser er tilmed ønsket om at være de bedste i deres branche indenfor:

 • Kvalitet

 • Design

 • Funktionalitet

 • Ansvarlighed

Der designes til alle slags vejr og med sans for detaljen, så kan du roligt glæde dig til at gå ombord i det store sortiment, som du finder af Geyser her hos Pro-Dress.com – naturligvis til nogle af Danmarks laveste priser.

Geyser udsalg

Vi holder ikke kun udsalg én gang om året. Hos Pro-Dress.com har vi januarudsalg hele året. Vi har nemlig presset priserne helt i bund.

Vi vil ikke alene være de bedste på markedet, men også de billigste. Derfor giver vi dig prisgaranti, når du handler hos os. 

Finder du varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen – som en del af vores gode service.

Spar 60-90%

Få de vildeste tilbud direkte i indbakken, når du tilmelder dig vores populære nyhedsbrev. Vi giver dig alt det bedste fra populære mærker med store besparelser.

Spar helt op til 60-90%, når vi rydder op på vores lager, giver tilbud på returvarer, der intet fejler eller har fundet andre helt vanvittige specialtilbud til dig.

Hold også øje med vores restparti side – her finder du bl.a. kendte sportsmærker som Helly Hansen, Under Armour, Nike, Airtox, Merrell, Salomon m.fl. med store besparelser.

Alt i træningsudstyr

Vi byder ikke alene på alt i sportstøj, men også i udstyr. Find alt det du lige mangler i sportstøj, sportssko, tilbehør og ikke mindst motionsmaskiner lige her hos Pro-Dress.com.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.