Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

GARDENA

Hos Pro-Dress.com er vi helt vilde med alle vores produkter fra Gardena – de gør nemlig en stor forskel for både knæ, hænder og fødder. Slut med ømme knæ og torne, der stikker i fingrene under havearbejde. Med det rette udstyr fra Gardena, så som fodtøj i letvægtsmaterialer og blødt EVA-skum samt havehandsker med perfekt pasform og stor bevægelighed, så er det ingen sag at ”ordne have”. Vi giver dig mulighed for at gøre havearbejdet langt mere fornøjeligt og endda en hel del mere komfortabel med praktiske og tilmed smarte lækkerier fra Gardena.

GARDENA

Find alt det du lige står mangler af tilbehør og udstyr til brug i haven eller anden fritidsinteresse med brug for et par gode og solide havehandsker, lækkert fodtøj og beskyttelse til knæene – lige her hos Pro-Dress.com. Vi har presset priserne i bund til dig, der gerne vil have kvalitet til små priser. Bestil inden kl. 16, så ekspederer vi ordren samme dag.

Fodtøj, handsker og knæpuder

Gardena og deres produkter hitter i høj grad hos danskere i alle aldre – det er nemlig en stor del af den danske befolkning, der året rundt går til bekæmpelse mod ukrudt i både fliser og bed med enten stor entusiasme eller en smule tøven.

Men fat mod – hos Pro-Dress.com ved vi, at det rette udstyr kan gøre hele forskellen. Derfor byder vi på et spændende og ikke mindst praktisk og funktionelt udvalg af:

 • Handsker

 • Havehandsker

 • Træsko

 • Gummistøvler

 • Knæpuder

 • Siddepuder

Det må gerne være rart at gå til hånde i haven, og netop derfor har vi sørget for alt det bedste af det bedste fra altid populære Gardena.

Praktisk og komfortabelt

Ingen havearbejde uden havehandsker. Og med gummistøvler eller træsko, så har du også givet dig selv de bedste betingelser for en fornøjelig dag i ukrudtets tegn.

Fodtøj, havehandsker og knæpuder fra Gardena er ikke alene smarte i deres design og yderst komfortable at have på, men har også en praktisk funktion idet de:

 1. Beskyttelser mod skarpe genstande

 2. Skåner sener og led

 3. Holder dig tør og tempereret

Havehandsker er næsten uundværlige i bl.a. kampen mod rosernes vilde buskads eller brændenældernes ofte uvelkomne visit.

Et par gummistøvler eller træsko kan i den grad være med til at holde dig tør og veltempereret i al slags vejr.

Knæpuderne gør dine knæ glade – ganske enkelt. En mere skånsom måde at arbejde i haven på – uden tvivl. 

Har du først fået smag for de lækre knæpuder fra Gardena, så er der ingen vej tilbage. De vil uden tvivl stå højt på ønskelisten år efter år – er også perfekt som siddepude.

Høj kvalitet

Der er ikke sparet på detaljerne, når du handler havehandsker, knæpuder, gummistøvler og træsko fra Gardena – og netop dette er med til at kendetegne den altid høje kvalitet:

 • Slidstærke designs

 • Sømme og syninger, der holder

 • Perfekt pasform

Det skal være rart at gå i haven. Med Gardena, så giver du dig selv og din krop gode betingelser for en hyggelig stund – også selv om det er i bekæmpelse med ukrudt i mange varianter.

Slut med ømme knæ

Det er ren forkælelse for dine knæ med de altid populære knæpuder og knæbeskyttere fra Gardena. Her kan du glæde dig over skønne detaljer som:

 1. Multifleksibel materiale

 2. Vand- og smudsafvisende overflade

 3. Design i stærk neopren

 4. Memory skum

 5. Yderst blød og behageligt design

Knæpuden eller siddepuden er praktisk uanset om du har den helt store have eller ordner plantekasser på din altan. 

Giv dig selv og dine knæ eller måske bagdelen et blødt underlag, når du færdes på hårdt underlag eller arbejder i knælende eller siddende stilling.

Disse puder egner sig til brug året rundt.

Billige handsker

Vi giver dig billige havehandsker i høj kvalitet. Vi har nemlig billig havehandske med perfekt pasform og super stærkt og ikke mindst komfortabelt materiale.

Du finder havehandsker i høj kvalitet i flere forskellige varianter – afhængig af sortiment:

 1. Multi

 2. Vinter 

 3. Cut

 4. Wet 

Find den variant, der matcher dine behov – vi giver dig nogle af Danmarks absolut bedste priser, så du behøver ikke nøjes med blot ét par.

En lækker detalje er mobil-touch funktionen, der giver dig mulighed for at betjene din mobil selv med handsker på.

Multi havehandsker

Skal du være dækket helt ind med havehandsker med mange funktioner og det helt rigtige materiale, der matcher på fleksibilitet og høj beskyttelse for hænder og fingre, så prøv de populære multihandsker.

 • Havehandsker til alle sæsoner og gøremål

Vi matcher handsker og havehandsker til alle former for havearbejder og ikke mindst alle brancher indenfor erhverv. 

Du kan finde masser af spændende arbejdstøj og sikkerhedstøj lige her hos Pro-Dress.com.

Vores havehandsker byder bl.a. på både cut, wet og vinter design.

Vinter havehandsker

Der er mange fordele ved at gøre brug af forskellige former for havehandsker til forskellige former for havearbejde eller årstider.

Vinterhavehandsker byder bl.a. på:

 • Fleksibelt Nitril materiale

 • Akryl foer

 • Vandafvisende design

 • Frostbestandigt materiale

 • Stærkt greb

 • Høj slidstyrke

Beskyt dine hænder mod både kulde og væsker, når du arbejder med dette funktionelle og komfortable materiale, som vores havehandsker er produceret i.

Cut havehandsker

Har du brug for ekstra beskyttelse til dine hænder, så er de slidstærke og praktiske havehandsker med cut funktion et oplagt valg:

 1. Højeste skærebeskyttelse

 2. PPU-belægning for solidt greb

 3. Slidstærke materialer

 4. Fleksibelt design

 5. Yderst åndbare

Glæd dig over perfekt pasform til både herre og damer med hvert deres design. Vælg imellem de mange forskellige størrelser.

Havehandsker vandafvisende

Sortimentet byder som oftest også på Wet havehandsker. Her får du – ud over smart og komfortabelt design bl.a.:

 1. Vandafvisende materiale

 2. Høj slidstyrke

 3. Solidt greb

 4. Lækker nitrilbelægning

Ingen opløste fingre med den rette beklædning. Find alt det du lige mangler af tøj, fodtøj og tilbehør – lige her hos Pro-Dress.com.

Letvægts træsko

Det rette fodtøj kan gøre en stor forskel. Også, når du arbejder i have eller har anden udendørsinteresse i det fri. 

Pro-Dress.com byder, afhængig af sortiment, bl.a. på letvægts sko, trackers og træsko med detaljer som:

 1. Naturgummi

 2. Vandtæt materiale

 3. Neopren linning

 4. Letvægts design

 5. Ekstra komfort

Findes i flere farver, så snup din egen favorit til nogle af Danmarks absolut bedste priser. Findes i både design til herrer og damer.

Gummistøvler – lang eller kort design

Gummistøvler er alt andet end kedelige, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi har gjort det både trendy og praktisk at handle lækkerier til fødderne.

Find dine nye gummistøvler i enten lang eller kort design.

Afhængig af design, så kan du glæde dig over smarte detaljer som:

 1. Naturgummi

 2. 100% vandtæt materiale

 3. Stærk og stødabsorberende design

 4. Metalplade i midtersål for optimal beskyttelse

 5. Blød EVA-sål for høj komfort

Der er dømt glade tæer og fødder med smarte gummistøvler, der tilmed findes med justerbart spænde. Vælg imellem flere farver samt herre- og dame model.

Gardena udsalg

Få de bedste tilbud på havehandsker lige her hos Pro-Dress.com. Og også masser af tilbud på gummistøvler, knæpuder og anden praktiske form for beklædning til friluftslivet.

Klæd hele familien på fra top til tå med alt det bedste fra Pro-Dress.com. Vi giver dig kendte og professionelle mærker i højeste kvalitet med priserne helt i bund.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.