Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
F. ENGEL

F. ENGEL

Står du og leder efter arbejdstøj, der er slidstærkt, komfortabelt og ikke mindst klæder dig? Så er F. Engel arbejdstøj lige noget for dig. Arbejdstøj fra F. Engel har længe været en favorit hos pro-dress og derfor er vi ovenud begejstret for, at vi kan præsentere et stort udvalg af F. Engel produkter for dig. Vi vil nemlig være størst og bedst på F. Engel arbejdstøj, og derfor vil du altid kunne finde billige priser og hurtig levering på alle dine F. Engel produkter fra pro-dress.com. Nedenfor kan du finde vores store udvalg af F. Engel produkter.

Se vores arbejdstøj fra andre brands her

F. Engel arbejdstøj sortiment

Produktsortimentet hos F. Engel spænder bredt, og jeg vil næsten garantere, at du ikke kan finde en beklædningsgenstand inden for arbejdstøj, som F. Engel ikke har i sit produktsortiement. For dig betyder det, at du ikke behøver at spilde tiden på unødvendig research, men i stedet kan komme i gang med arbejdet med det samme.

Arbejdsbukser

Bukser fra F. Engel er kendt for deres store slidstyrke og deres gode pasform, som F. Engel i generationer har arbejde på at perfektionere. Derudover får F. Engel ofte ros for deres gennemtænkte designs, hvor de især er gode til at placere diverse lommer, så de er nemme at tilgå og arbejde med. Du kan finde F. Engel arbejdsbukser i et væld af farver og modeller og de vil typisk have 4-5 modeller, som er skræddersyet til netop dit erhverv.  

Arbejdsjakker

F. Engel arbejdsjakker har altid været en sand fornøjelse at benytte, da designet af jakkerne altid har været lavet med øje for detaljen. Du vil opleve, når du køber en F. Engel jakke, at der er tænkt over ting, som du slet ikke selv havde overvejet var et problem, derfor skal du passe på med at vælge en jakke fra F. Engel, da du utrolig hurtigt kan blive rigtig godt vant. Derudover fås jakkerne i væld af forskellige farver og modeller, så du kan finde den jakke, som lige netop passer til dine behov.

Overalls

Overalls fra F. Engel fås i et stort udvalg, hvor du helt sikkert kan finde en overall, der passer til lige netop dine behov. Du kan få de fleste overalls i et utal af farver, som kan sætte lidt kulør på arbejdspladsen. Fælles for alle overalls er, at de kommer i den velkendte F. Engel kvalitet, der sikre dig en funktionelt og slidstærkt overall, som du kan stole på.

Kedeldragter

F. Engel kedeldragter kommer i mange forskellige varianter, der alle er tilpasset forskellige vejrforhold og arbejdsopgaver. Derfor kan du altid regne med, at du kan finde den helt rigtige kedeldragt hos F. Engel. Deres kedeldragter, er ligesom resten af sortimentet, i den velkendte F. engel kvalitet, hvilke betyder, at du får en stærk og pålidelig kedeldragt, der kan holde til hverdagens tæsk.   

Poloshirts

Leder du efter en stærk og pålidelig polo, der kan holde til, at der blive arbejdet igennem? Så er poloer fra F. Engel et godt bud. Her får du den klassiske F. Engel kvalitet, der sikre dig en funktionel og slidstærk polo, der ikke er til at tage livet af.

Skjorter

Arbejdsskjorter fra F. Engel kommer i mange forskellige farver og nogle modeller fås også med reflekser. Du kan finde både langærmede og korte modeller hos F. Engel og fælles for dem alle er, at de er slidstærke og gennemtænkt ned til sidste detalje. F. Engel skjorter er ikke til at tage på i byen, de er til at arbejde i!

Veste

Hos F. Engel finder du et væld af veste, der er udviklet til at holde overkroppen varm, men også veste, der er udviklet med sikkerhedsmæssige bevæggrunde. Mange af vestene kommer i 100 % bomuld og fælles for dem alle er, at de er utrolig slidstærke og pålidelige.

Shorts

Mangler du shorts til de varme sommermåneder, så har F. Engel et stort udvalg til dig. Du finder shorts i mange forskellige former og farver, men fælles for dem alle er den gode og velkendte pasform fra F. Engel. Der er virkelig tænkt over designet, så man får et par shorts, som man virkelig kan arbejde igennem i.

T-shirts

F. Engel har lavet en serie af t-shirts, der bygger på et simpelt design uden alt for meget fis og ballade. De forskellige t-shirts er utrolig slidstærke og nogle modeller fås også med reflekser. 

Sweatshirts

F. Engel producere i dag også tøj til modebranchen, hvilke betyder, at deres arbejdstøj også har fået en lidt mere moderne design. Dette ses især i deres sweatshirts, som sagtens kan benyttes i både fritid og arbejdstid. Trøjerne kommer selvfølgelig i den klassiske F. Engel stil, hvor kvaliteten og funktionaliteten af produkterne er helt i top.

Accessories

Sokker, knæpuder, kortholder, bælter osv. F. Engel har et væld af ekstraudstyr til arbejdsmanden, som du kan finde her på pro-dress.com. 

F. Engel firmaaftaler

Er du en virksomhed, der ønsker F. Engel arbejdstøj til dine ansatte? Vi hos pro-dress laver hver dag firmaaftaler for store og små virksomheder rundt om i landet. Vi laver skræddersyede tilbud til dig og hjælper dig med at finde de helt rigtige produkter til dig og dine medarbejder. Vi har et tæt samarbejde med F. Engel, der betyder, at du altid ville kunne finde de bedste priser på din erhvervsaftaler her hos pro.dress.com

F. Engel historien

Tekstilvirksomheden F. Engel blev grundlagt af Carl J. Engel senior tilbage i 1927. Carl Engel var en hyppig rejsende og i forbindelse med en rejse til USA blev han introduceret til den helt nye og specielle denimbeklædning, som bygningsarbejderne benyttede. Carl Engel kunne med det samme se potentialet i det nye tekstil og tog et par Bull-Denim-overalls med hjem i kufferten. Efterfølgende valgte Carl Engel at starte tekstilvirksomheden F. Engel, der som en af de første danske producenter begyndte at producere arbejdstøj. F. Engel hovedkontoret blev i sin tid placeret i Haderslev, hvilket også er tilfældet i dag. Generelt har F. Engel altid været meget stolte over deres tilholdssted og den sønderjyske virksomhed, er en af de store drivkræfter i det sønderjyske med deres 140 arbejdspladser. 

Efter etableringen af F. Engel har virksomheden oplevet en stabil vækst gennem tiden, hvor virksomheden har foretaget en række store opkøb b.la. Sunwill og det eksklusive WorkZone. I 1996 valgte Carl D. Engels, at etablere det eksklusive mærke Deerhunter, som er et af de førende mærker indenfor jagt. Dette mærke blev etableret, da Carl D. Engel, havde en stor passion for jagt, men ikke var tilfreds med det daværende udvalg af jagtbeklædning.

I dag bliver F. Engel drevet af 4. generation Engel og har etableret sig som en af de førende indenfor arbejdstøj. F. Engel koncernen er i dag delt op i tre individuelle divisioner: Herrebeklædning, jagt og outdoor og ikke mindst arbejdstøj. Virksomheden er stadig placeret i Haderslev i Sønderjylland og beskæftiger 140 medarbejder. Udover deres placering i Haderslev har F. Engel også egne systuer i Litauen, hvor størstedelen af deres beklædningsprogrammer bliver produceret.    

Pro-dress anbefaler F. Engel arbejdstøj

Her hos pro-dress er vi utrolig glade for vores samarbejde med F. Engel, da de altid leverer hvad de lover overfor vores mange kunder. Derfor er vi mere end glade for at anbefale vores kunder at købe F. Engels produkter, da det er vores overbevisning, at det er noget af det bedste arbejdstøj du finder på markedet. Derfor vil vi også være din fortrukne F. Engel forhandler, hvilket betyder, at du altid kan finde billige F. Engel priser her på pro-dress.com

Se vores arbejdstøj fra andre brands her

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.