Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

ELTEN

Få markedet hurtigste fødder med tysk grundighed fra ELTEN. Leder du efter et par ELTEN sikkerhedssko, der kan stå imod dagligdagens udfordringer og tage nogle tæsk, så er ELTEN mærket for dig. Med en sko fra ELTEN får du tysk grundighed i en lækker indpakning. Sortimentet spreder sig bredt fra de traditionelle sikkerhedssko til de nye og moderne sneaker-designs. Du kan se hele vores store udvalg af ELTEN sikkerhedssko her på siden, som løbende vil blive opdateret med de seneste nyheder fra ELTEN.

Se vores store udvalg af billige sikkerhedssko fra andre brands

ELTEN Sko og ELTEN Sikkerhedssko

ELTENs produktsortiment indeholder både de klassiske ELTEN sikkerhedssko, men også en række modeller der er lavet i et moderne sneaker design. Derudover producerer ELTEN også ELTEN sikkerhedssandaler og en række flotte ELTEN sikkerhedsstøvler. Alle typer produkter er lavet med tysk grundighed og sans for detaljen. Du kan se hele ELTENS produktsortiment her på siden hos Pro-dress.com, hvor vi løbende vil opdatere siden med de nyeste modeller fra ELTEN sko.

Historien om ELTEN

ELTEN er en tysk fodtøjsproducent, som siden 1910 har produceret sikkerhedsfodtøj. ELTEN producerede fodtøj til blandt andet mineindustrien, militæret og støvler til den almene befolkning. Siden hen blev fabrikken revet ned under starten af anden verdenskrig, men den blev genopbygget efter krigen, hvor Heinrich Van Elten overtag den daglige drift af virksomheden.

I dag er ELTEN en af Europas førende producenter af sikkerheds- og arbejdssko. ELTEN beskæftiger mere end 260 medarbejdere og producerer cirka 2 millioner par sko om året.

Teknologien i ELTEN

ELTEN bestræber sig på, at give deres kunder en sikker og komfortabel sko. Derfor har ELTEN valgt at holde hele værdikæden samlet under det samme tag. ELTEN samarbejder ligeledes med universiteter og speciallæger om at udvikle innovative teknologier - og design, der er skræddersyet til de behov og ønsker, som dagens arbejdspladser stiller til sikkerhedsfodtøj. Det være sig indendørs eller udendørs, på hårde, glatte, ustabile gulve eller glat, ustabil jord, uanset om miljøet er præget af kulde, varme eller fugt. ELTEN gør en dyd ud af, at deres sko ofte overstiger de sædvanlige standarder indenfor sikkerhedsfodtøj.

ELTEN filosofien

Fremsynethed er obligatorisk - Det er aldrig tidligt nok for innovationer

En virksomhed, der hviler på laurbærrene, er sikker på at sakke agterud. Denne filosofi danner grundlag for den innovative ånd, der har været fundamentet for ELTEN i årtier. Takket være mange af ELTENS egne innovative tiltag, har ELTEN altid kunnet sætte nye standarder i arbejdssikkerhed. Banebrydende nyskabelser som Ergo-Active, Sikkerheds-Grip, Biomex Protection eller Biomex Dynamics er nogle af de nyskabelser, som ELTENS egne udviklingseksperter har skabt i samarbejde med universiteter, højteknologiske forskningsfaciliteter og speciallæger.

Har du nogle spørgsmål omkring ELTEN sko, ELTEN Sikkerhedssko, ELTEN sikkerhedssandaler, ELTEN Sikkerhedsstøvler eller deres teknologier, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hos Pro-dress har et tæt samarbejde med SIKA Footwear, som er den danske forhandler af ELTEN i Danmark. Vi sidder altid klar til at hjælpe og vejlede dig med dit næste køb af ELTEN Sikkerhedssko.

 

Se vores sikkerhedssko fra andre brands her

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.