Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

ELKA Regntøj

ELKA regntøj – Regntøj i højeste kvalitet

Hos Pro-Dress.com finder du altid regntøj i særklasse – især, hvis du vælger det populære og ikke mindst slidstærke ELKA regntøj, der findes til både børn og voksne. 

Der er dømt vand ude og lækker pasform, hvis du vælger dette professionelle mærke. 

Se vores arbejds Regntøj fra andre brands her eller klik ind til alt vores regntøj

Glæd dig til et stort udvalg af bl.a.:

 • Regntøj til damer
 • Regntøj til herrer
 • Regntøj til børn
 • Regnbukser
 • Regnjakker
 • Regntøj helsæt

 

Vi byder på det hele og mere til med lækkerier fra det professionelle danske mærke ELKA, der siden 1958 har finpudset og justeret sine designs, så de sidder lige i skabet med lækker kvalitet og ikke mindst stor evne til at holde vandet ude. 

Vi byder på mange spændende varianter indenfor ELKA regntøj og naturligvis altid til faste lave priser, når du handler hos Pro-Dress.com – vi klæder hele familien på i højeste kvalitet fra de største mærker til altid lave priser.

Perfekt til både job og fritid

Regntøj er en uundværlig del af basisgarderoben – det være sig uanset, om det er til brug i fritiden eller på job. Med ELKA regntøj så får du regntøj, der kan leve op til forbrugerens høje forventninger til høj kvalitet. 

 • ELKA regntøj er perfekt til både job og fritid

 

ELKA er desuden kendt for sin evne til at producere tøj og beklædning til ekstreme situationer og vejrforhold. Derfor finder du også ELKA regntøj med en ekstrem høj grad af vandbestandighed.

Kvalitet, slidstærke materialer og lækker pasform

Det er og forbliver kvalitet i særklasse, når du handler ELKA regntøj hos Pro-Dress.com. Der er fokus på både materialer og de små detaljer. Glæd dig til:

 1. Designs med nøje udvalgte slidstærke materialer
 2. Tapede sømme og solide syninger
 3. Kraftige lynlåse og trykknapper
 4. Lækker pasform
 5. Høj komfort

 

Komforten skal være i orden – også, når det gælder regntøj. Med ELKA regntøj så kan du altid vide dig sikker på lækker pasform. Husk endelig at benytte dig af vores smarte størrelsesguides som bl.a. ELKA måleskema for at finde rette mål og rette størrelse og dermed muligheden for perfekt pasform.

Højt vandsøjletryk og høj åndbarhed

Især vandsøjletryk er vigtigt, når du handler regntøj. Med ELKA regntøj, så finder du designs, der byder på ekstremt højt vandsøjletryk – det vil sige evnen til at holde vand ude under højt tryk. Her finder du bl.a. designs med:

 • Vandsøjletryk på hele 20.000 mm
 • Høj grad af åndbarhed

 

Der er produceret med sans for detaljen og bl.a. muligheden for at modstå ekstreme forhold. Glæd dig over kvalitet, der er lidt ud over det sædvanlige, når du handler regntøj her hos Pro-Dress.com. 

Smart ELKA regntøj dame

Hos Pro-Dress.com finder du ELKA regntøj kvinder elsker at have på. De mange smarte designs i kombination med lækker pasform og faste lave priser – så kan det næsten ikke blive bedre. Det skulle da lige være de mange forskellige varianter i sortimentet, der bl.a. byder på både klassiske og trendy designs.

Funktionelt ELKA regntøj herre

Vi byder ikke alene på lækkerier til damerne, men i høj grad også til herrerne. Glæd dig til ELKA regntøj til mænd i mange flotte og funktionelle varianter. Der er dømt forkælelse i både fritiden og på job med regntøj, der kan matche de største vejrmæssige udfordringer. 

Føl dig veltilpas med lækkert regntøj i trendy design fra den altid professionelle producent ELKA. Glæd dig også til at gå på opdagelse i et stort udvalg af undertøj, bukser, jakker, termotøj og tilbehør fra dette populære brand.

Cool ELKA regntøj børn

Forkæl også de mindste med det bedste indenfor smart og professionelt regntøj. Hold junior varm og veltempereret med cool regnsæt med stor åndbarhed og højt vandsøjletryk.

Hold junior varm med det bedste af det bedste fra de største mærker her hos Pro-Dress.com. Vi gør vores bedste for at hjælpe med at holde forkølelser fra døren og give plads til leg og eventyr til de mindste – velklædte og godt tilpas med smart fritidstøj fra de største mærker.

ELKA regntøj udsalg

Glæd dig til masser af skønne tilbud på ELKA regntøj her hos Pro-Dress.com. Vi har skruet ned for priserne, men aldrig for kvaliteten. 

Besøg vores populære restparti side, hvor du kan finde mærkevarer med besparelser på helt op til 90%. Her kan du være heldig at finde returvarer med brudt emballage til uhørt lave priser eller rester fra tidligere kollektioner. Det betaler sig at handle hos Pro-Dress.com. 

Få en fed firmaaftale

Pro-Dress.com leverer årligt masser af regntøj, termotøj, arbejdstøj og arbejdsfodtøj til en masse danske og udenlandske virksomheder. Vi leverer også gerne til din. 

Vi giver dig og din virksomhed mulighed for at spare ikke alene penge, men også tid med brug af vores populære medarbejder webshop. Få besøg af demobussen og se den altid høje kvalitet på alle vores mærkevarer fra de største brands på markedet.

Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak om jeres mange muligheder på tlf. 24 45 76 62 eller på mail@pro-dress.com

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.