Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

ELKA

ELKA rainwear – Regntøj i særklasse

Hos Pro-Dress.com finder du altid regntøj i særklasse – især med det populære og ikke mindst komfortable ELKA rainwear. Her kan du glæde dig til både overdele, underdel og hele sæt i et væld af lækre designs til både børn og voksne. 

Stor grad af vandtæthed, åndbarhed og ikke mindst tapede sømme er nogle af de lækkerier, som denne producent byder på. 

Glæd dig til et sortiment, der som oftest byder på:

 • Regntøj herre
 • Regntøj dame
 • Regntøj børn
 • Regnbukser
 • Regnjakker
 • Regntøj helsæt

 

Der er dømt creme de la creme for dig, der gerne vil have høj kvalitet og lækkert design i skøn kombination. ELKA rainwear har ikke bare taget Danmark med storm, men store dele af verden. Lad dig forkæle med perfekt pasform og høj komfort til små priser, når du handler kvalitet fra de største mærker hos Pro-Dress.com. 

Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet

Kvalitet er en selvfølge, når du handler hos os – også, når du handler ELKA rainwear. Denne professionelle producent har været på markedet siden 1958 og har konstant forfinet, justeret og tilpasset sine designs til forbrugerens skrappe krav. Der er virkelig fokus på kvalitet med bl.a.:

 1. Nøje udvalgte materialer
 2. Høj vandsøjletryk
 3. Høj åndbarhed
 4. Lækker pasform
 5. Høj komfort

 

Du ved med sikkerhed, at du har fået det bedste af det bedste, når du handler ELKA rainwear – det er indbegrebet af professionalisme og smukt design.

Slidstærke designs

Der er ikke alene fokus på nøje udvalgte materialer men også fokus på de små men vigtige detaljer. Her finder du:

 • Solide sømme og syninger
 • Tapede sømme
 • Stærke lynlåse og trykknapper
 • Stormklapper
 • Forlænget ryg

 

Det er de små men vigtige detaljer, der kan gøre den helt store forskel i hverdagen. Med stor grad af åndbarhed og højt vandsøjletryk, så kan du holde vandet ude og varmen inde og dermed sikre dig en komfortabel kropstemperatur til enten dig eller junior – ELKA rainwear er nemlig for både børn og voksne.

Tapede sømme og højt vandsøjletryk 

ELKA er kendt for sine design, der ikke alene er professionelle og præget af kvalitetsmaterialer, men også for deres evne til at mestre beklædning til ekstreme forhold. Her kan du bl.a. finde regntøj med ekstremt højt vandsøjletryk – dvs. ekstrem høj modstandsdygtighed overfor vand:

 • Vandsøjletryk på helt op til 20.000 mm
 • Høj åndbarhed

 

Tapede sømme giver dig slidstærkt og holdbart regntøj – holder vandet ude, så du kan tænke på andre og vigtigere ting. Glæd dig til kvalitet i særklasse og lækker pasform. Hold dig selv tør og veltempereret både på job eller i fritiden eller junior tør og tilpas i institution eller fritid.

Smart ELKA rainwear damer

Hos Pro-Dress.com finder du et stort udvalg af ELKA rainwear kvinder elsker at have på. Perfekt pasform i lækker kombination med smarte designs i såvel trendy som klassiske designs hitter i den grad.

 • ELKA rainwear dame i mange lækre varianter

 

Forkæl dig selv og din basisgarderobe med lækkerier fra det altid professionelle ELKA – så er du altid godt og praktisk klædt på.

Flot ELKA rainwear herrer

ELKA rainwear herre design er bestemt ikke nogen undtagelse. Flotte, funktionelle og ikke mindst slidstærke designs præger kollektionerne – det kan være svært at vælge i mellem de mange lækre designs, men med vores altid lave priser, så kan du med lethed forkæle dig selv med både ELKA regntøj og termotøj.

 • ELKA rainwear herre design i flotte og funktionelle varianter

 

Der er dømt rig lejlighed til at trække i regntøjet med kvalitet, der holder til hverdagens aktiviteter med det bedste af det bedste fra det altid populære og professionelle ELKA.

Praktisk ELKA rainwear børn

Skal junior holdes tør hele dagen og tilmed være smart klædt på, så er ELKA den perfekte løsning. Glæd dig til at gå på opdagelse i de mange skønne varianter, der også byder på varmt og isolerende termotøj til junior. 

 • ELKA rainwear til børn i mange praktiske varianter

 

Pro-Dress.com giver dig alt, hvad du lige mangler af ELKA outdoor til børn i alle aldre. Glæd dig også til et stort sortiment af både undertøj, overalls, jakker, bukser, børnetøj og tilbehør fra ELKA.

ELKA rainwear udsalg

Hos Pro-Dress.com finder du de bedste ELKA rainwear tilbud. Vi klæder hele familien på fra top til tå med den bedste kvalitet fra de største mærker til altid lave priser.

Se også vores populære restparti side, hvor du kan finde helt uhørt gode tilbud på de største mærker. Her kan du være heldig at finde rester fra tidligere kollektioner eller returvarer med brudt emballage med besparelser på helt op til 60-90%. 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.