Fri fragt på ordrer over 499,-     •     30 dages returret     •     Tryk og Broderi på tøj     •     OBS! Leveringstid Info

læs mere
Læs mindre

DUNLOP

DUNLOP støvler og dunlop gummistøvler skabt til både fritid og arbejde. DUNLOP gummistøvler er af høj kvalitet, der fås både med og uden sikkerhed. Derudover laver DUNLOP også en række termostøvler, der sikrer, at du altid kan holde dine tæer varme i koldt vejr. Dunlop gummistøvler kommer fra det Hollandske firma Dunlop Boots, der har specialiseret sig i at producere og udvikle arbejdsstøvler, der kan holde dine tæer både tørre og varme, når du arbejder ude.

DUNLOP Gummistøvlerne fås både med og uden tåkappe af stål, der sikrer dine fødder maksimal beskyttelse. Støvlerne er desuden resistente overfor olie, gylle og kemikalie og har en Texon indersål, som er blød, åndbar og isolerende. Når du stikker fødderne i et par DUNLOP støvler, er du garanteret ultimativ sikkerhed, komfort og slidstyrke. Det hæderkronede mærke er blandt professionelle brugeres absolutte favoritter inden for PU-støvler. Det skyldes ikke mindst Purofort+ programmet, som er et lysende eksempel på, at man sagtens kan designe smarte Dunlop gummistøvler uden på nogen måde at sætte kvaliteten over styr.

DUNLOP Produkter

DUNLOP har et bredt udvalg af gummistøvler og servicere dagligt en helt række af industrier. DUNLOP har inddelt deres støvler i 4 segmenter:

DUNLOP støvler til Byggeri og håndværk

De tre vigtigste elementer for Dunlop støvler til bygge- og infrastruktur er:

1. Antislip

2. højeste og mest seneste certificeringskrav

3. Ikke-vridning design

Dunlop har et bredt sortiment af højkvalitetsstøvler. Dunlop støvler blev specielt udviklet til brug i industrien og byggesektoren. Dunlops produkter er i overensstemmelse med alle de nødvendige sikkerhedskrav for dit arbejde, fra ståltæer til særlige skridsikre støvler.

Dunlop modeller fås med alle sikkerheds-fittings, med en ståltå og mellemsål, så du kan arbejde uden at bekymre dig. Disse forhindrer foden i at blive stødt eller mast og holder også skarpe genstande i ude, der ellers kunne trænge op igennem din fod.

Komfort spiller også en vigtig rolle i valget af støvle, især for dem der bærer dem hele dagen. Dunlop Purofort arbejdsstøvler er kendetegnet ved en perfekt pasform, komfort og holdbarhed.

DUNLOP støvler til landbrug

Arbejde i landbrugssektoren betyder ofte lange timer i kolde, våde, beskidte og glatte miljøer, hvad enten det er i stalden, på markerne eller i drivhuset. Risikoen for at glide, falde eller blive stødt til af tunge materialer eller et dyrs hov er meget reel og kræver pålideligt fodtøj.

De vigtigste elementer for Dunlop støvler til landbrugssektoren er:

1. komfort

2. Holdbarhed

3. Sikkerhed og beskyttelse

Dunlop har et bredt sortiment af beskyttende støvler til landbrugsarbejde. Alle støvler er optimeret til at opfylde de behov og krav, der stilles indenfor arbejde i landbrugssektoren.

For dem, der bærer støvler hver dag, er der et simpelt krav til den perfekte støvle. Uanset om du arbejder med dyr eller afgrøder, så ønsker du at komme hjem med tørre, varme og sunde fødder, der kan gå på arbejde den næste dag uden problemer. Kort sagt: Komfort er alfa og omega.

Dunlops Pu-støvler er meget komfortable, fordi de er lette, isoleret mod kulde og tilbyder en god pasform. Stærkt, holdbart og rivefast fodtøj er et krav i dagens landbrug, da støvler skal kunne holde til intenst brug.

Dunlop har også hygiejneløsninger der forhindrer risikoen for infektion i kvægbrug. Vores professionelle støvler er den perfekte løsning til alle aktiviteter på og omkring gården; husdyr pleje, malkning, pløjning, høst, osv.

DUNLOP støvler til fødevaresektoren

Den største udfordring i fødevaresektoren er hensyntagen til både sundhed og sikkerhed versus omkostningerne, der er forbundet med dette.

De vigtigste elementer for Dunlop støvler, når det kommer til støvler til fødevareindustrien er:

1. Lethed

2. Termisk isolering

3. Antislip

4. Forebyggelse af krydskontaminering

DUNLOP gummistøvler til fødevareindustrien bliver udviklet og fremstillet med den største omhu til de nyeste sikkerheds- og sundhedsstandarder. Støvlerne er i overensstemmelse med de højeste krav inden for hygiejne og sikkerhed. Materialet og formen til hver støvle er specielt designet med henblik på brugervenlighed og funktionalitet i forarbejdning af fødevarer. DUNLOPS støvler er nemme at vedligeholde, da støvlerne er smudsafvisende, modstandsdygtige over for animalske og vegetabilske olier, fedtstoffer, blod og rensemidler.

Komfort er afgørende for produktiviteten blandt medarbejderne. Når du vælger DUNLOP, sikrer du, at dine medarbejdere og kolleger arbejder med nogle af markedet allerbedste sikkerhedsstøvler. Dine medarbejdere vil føle sig værdsat. DUNLOPS Purofort støvler har en fantastik god pasform og er usædvanligt lette og fleksible. Disse kvaliteter forhindrer træthed i fødderne og leddene.

Visse støvler til fødevareindustrien er også udstyret med varmeisolering på temperaturer ned til -50 °C, ideelt til brug i fryseområder. Hos DUNLOP finder du et komplet sortiment af støvler til forskellige tjenester og applikationer i fødevareindustrien.

DUNLOP gummistøvler til private   

De tre vigtigste elementer når det kommer til gummistøvler til privat brug er:

1. Tørre fødder

2. bærekomfort

3. Sunde fødder

Tag et skridt fremad i DUNLOPS originale støvler og få en behagelig rejse til din destination.

Uanset om du ønsker at tage en spadseretur i parken, gå vandreture i bjergene, besøge en festival eller tage en camping ferie med din familie, så er DUNLOP gummistøvler udviklet til at håndtere en hvilken som helst tur, du kunne finde på at planlægge.

Den originale Dunlop støvle var designet med udgangspunkt i funktionalitet og komfort. Med mere end 100 års erfaring inden for design og udvikling af støvler kan Dunlop tilbyde dig et komplet produktprogram.

Samarbejde mellem pro-dress og Dunlop

Hos pro-dress.com har vi mange års erfaring i salg af Dunlop. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til Dunlops produkter eller ønsker at se nærmere på et par Dunlop støvler. Vi sidder altid klar ved telefonden for at hjælpe og rådgive dig med dit køb.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.