Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

COFRA

COFRA sikkerhedssko er italiensk elegance, når det er bedst. Leder du efter topmoderne sikkerhedsfodtøj, der både tager hensyn til komfort og udseende, så er COFRA et rigtig godt bud. Med COFRA får du sikkerhedsfodtøj, der har en masse rå, funktionelle og smarte detaljer, der helt sikkert vil få misundelsen til at blomstre på arbejdspladsen. COFRA tilbyder et bredt udvalg af sikkerhedssko til enhver branche og ethvert behov – lige fra de frække og sporty modeller udviklet til byggeri, håndværk og let industri til de mere robuste modeller, der er udviklet til den tunge industri. Lige meget hvilke behov du har, så har COFRA en sko til netop dit behov. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af COFRA sko, som vi løbende vil opdatere med de nyeste modeller.

Se vores sikkerhedssko fra andre brands her

COFRA produkter

COFRA har et bredt udvalg af sikkerhedsfodtøj, der målrettet 6 kategorier indenfor sikkerhedsfodtøj. Byggeri og håndværk er COFRAS største kategori, hvor de producere mere end 20 forskellige stykker fodtøj. Derudover producere de ca. 15 forskellige sko til transport og lager branchen samt til den lette industri. De resterende kategorier i COFRAS produktsortiment er sikkerhedssko til landbrug og fiskeri og fritid.  

COFRAS historie

COFRA blev etableret i Italien i 1938 af Ruggiero Cortellino. Virksomheden tog sin begyndelse i et lille værksted, hvor blandt andet sålerne blev fremstillet ved hjælp af dækkene fra militærlastbiler. Grundlæggerens passion og iværksætterånd skabte grundlaget for, at det lille værksted med tiden er blevet en virksomhed, der producerer flere hundrede tusinde par sko om dagen, fordelt over hele verden.

I 1983 fik COFRA ny ledelse, hvor Ruggieros søn Giuseppe Cortellino overtog den daglige drift af virksomheden. Under Giuseppe Cortellinos ledelse gennemgik COFRA en stor udvikling, hvor blandt andet en stor internationaliseringsproces blev igangsat.

COFRA er i dag en af verdens førende virksomheder inden for workwear, som sælger deres produkter over hele verden.

Se vores sikkerhedssko fra andre brands her

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.