Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

CAMUS

Hos Pro-Dress.com finder du det populære mærke CAMUS, der er en del af de mange You Brands, der i dag findes på markedet. Forkæl dig selv med disse eksklusive designs af bl.a. T-shirts, poloshirts, sweatshirts og jakker i såvel klassiske som trendy designs. Et væld af spændende detaljer samt alt fra de helt små til de helt store størrelser har gjort CAMUS eftertragtet hos mænd og kvinder i alle aldre. Der er dømt ren forkælelse med perfekt pasform, høj komfort samt farver og former, der holder.

Du får naturligvis alle lækkerierne til uhørt lave priser, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi har sørget for gode forhandleraftaler på netop CAMUS, så du kan friske garderoben op til hver en årstid og være smart klædt på til hver en lejlighed.

Lækkerier til ham og hende

CAMUS er intet mindre end stilfulde lækkerier til både herrer og damer. Der er dømt masser af varianter i både materialer og farvekombinationer, så du til hver en tid kan finde:

 1. Klassiske designs i altid tidløse farver

 2. Trendy designs i friske farvekombinationer

Find den trøje, der skal holde dig praktisk og ikke mindst varmt klædt på. Find den trøje, der gør dig stilfuld og autoritær i din udstråling.

Find en matchende jakke i lækkert design med fokus på alle de små, men vigtige detaljer. Find T-shirts til hverdagsbrug, til havearbejdet, til fest eller til job.

Der er alt, hvad du skal bruge, når du handler CAMUS. Det perfekte valg til hver en lejlighed – her kan du bare shoppe amok. Vi har nemlig presset priserne i bund.

Høj kvalitet til lave priser

Når virksomheden You vælger designs og brands til deres mange kollektioner, så kan du altid vide dig sikker på høj kvalitet – her er der kælet for alle de vigtige detaljer. 

Glæd dig over smarte og trendy design med fokus på:

 • Perfekt pasform

 • Høj komfort

 • Farver og former der holder

Vask efter vask har du tøj, der ser flot ud og ikke mindst tøj, der bevarer den gode pasform. Der er designet til at kunne holde til hverdagen – der er designet tøj, der kan bruges til hver en lejlighed.

Stilsikkert dansk design

CAMUS har eksisteret siden 1994. Som en del af You Brands, så har du at gøre med en leverandør, der sætter store krav til både design og brug af materialer.

 • Kvalitetsdesign til alle aldre og størrelser

Dette danske mærke er kommet for at blive. Med flere årtiers erfaring og designs, der har formået at følge med tidens trend, så får du her kollektioner, der matcher både kvinder og mænd i alle aldre og ikke mindst i alle størrelser.

Stort størrelsesprogram

Er du på udkig efter dametøj i store størrelser eller måske herretøj i store størrelser, så er CAMUS det helt rette valg.

 • Slut med tøj, der strammer

Med kollektioner, der ofte spænder i størrelserne S-7XL, så kan du let holde garderoben helt up-to-date. Find tøj, der sidder godt på kroppen. CAMUS er designet til at føles behageligt med altid lækker pasform - uanset størrelse. 

CAMUS findes med designs til herrer og designs til damer, men designer også masser af tøj i unisex – dvs. designs, der kan bruges af begge køn.

Ekstra god pasform

Der er tænkt i brugervenlighed og høj komfort. Derfor finder du også design med brug af bl.a. stretch, der er med til at give ekstra god pasform ved hjælp af:

 • Stabil pasform med forkrympet materiale

Du kan altid vide dig sikker på tøj, der føles rart at have på og holder formen - selv vask efter vask. Små som store størrelser kan glæde sig over et væld af lækre detaljer med tøj fra CAMUS.

Små detaljer gør forskellen

Det er ofte de små, men vigtige detaljer, der gør forskellen. Sådan er det også med det altid populære mærke CAMUS. 

Glæd dig over ikke alene komfortable, men også visuelle detaljer, der er med til at få tøj fra CAMUS til at se ekstra smart ud, når du har det på – uanset din størrelse.

Afhængigt af design, så kan vi bl.a. fremhæve lækre detaljer som:

 1. Faconsyet stretch

 2. Lang stolpe for ekstra feminint look

 3. Figursyet design

 4. Åndbart materiale

 5. Svedtransporterende materiale

 6. Smarte kontrastsømme

Bliv smart i en fart med cool, klassiske, sporty, festlige eller praktiske designs indenfor både T-shirts, polos, sweats og jakker.

Forkæl dig selv eller én du holder af med altid stilsikkert design fra dette kendte og populære mærke.

CAMUS udsalg

Du behøver ikke vente på det eftertragtede januar udsalg, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi har nemlig helt ekstraordinære gode priser hele året.

Find billigt CAMUS lige her hos Pro-Dress.com til både ham og hende. Vi har sørget for priser, så alle kan være med.

Hurtig levering

Bestil din ordre inden kl. 16, så ekspederer vi den samme dag. Vi vil nemlig ikke kun være de billigste – vi vil også have den bedste service.

Pro-Dress.com – så behøver du kun at handle ét sted.

Har du spørgsmål til din ordre, et design eller en størrelse, så fang os på chatten. Vi står klar til at hjælpe.

Benyt dig også gerne af vores mange smarte størrelsesguides, som du finder her på siden.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.