Varen er nu lagt i kurven
Varen er nu lagt i kurven

Måske kunne du også være interesseret i følgende:

BRYNJE

Står du og mangler sikkerhedsfodtøj, der kan klare hverdagens anstrengelser, og som er testet af hverdagens helte? BRYNJE har igennem mere end 100 år produceret noget af markedets bedste sikkerhedsfodtøj beregnet til hårdtarbejdende mænd og kvinder, der ikke lader sig stoppe af noget. BRYNJE er kendt for deres mange rå, funktionelle og smarte detaljer, der garanterer dig en sko, der vil skabe misundelse på arbejdspladsen. BRYNJE producerer sikkerhedsfodtøj til mange forskellige brancher, så du kan være sikker på, at BRYNJE også har en sko, der passer lige netop til dine fødder og behov. Her på siden finder du alle BRYNJES modeller, og vi vil løbende opdatere siden med de nyeste modeller. 

Se vores sikkerhedssko fra andre brands her

Sorter faldende

   

1 til 12 af 60

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 12 af 60

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Mærket BRYNJE producerer en bred vifte af produkter indenfor sikkerhedsfodtøj. Du kan blandt andet købe de traditionelle sikkerhedssko og støvler, men også finde sikkerhedsfodtøj indenfor kategorier såsom træsko og sandaler. Derudover producerer BRYNJE også deres helt egne strømper, skosåler og levetidsforlængende fodtøjsprodukter.

Du kan finde alle Brynjes produkter her på Pro-dress.com. Du vil løbende kunne finde de nyeste Brynje-produkter samt få super gode tilbud på alle produkter fra Brynje.

BRYNJE SPEED SCAN

Har du problemer med at finde fodtøj, der passer helt perfekt til netop din fod? I samarbejde med BRYNJE footwear kan pro-dress arrangere, at du kan få din fod målt ved hjælp af BRYNJE SPEED SCAN. Scanneren laver en hurtigt og præcis scanning af din fod, der giver dig et klart svar på, hvilken skostørrelse og svangtype du er. Hele processen tager ikke mere end 15 sekunder, så har du dit resultat. Hvis du ønsker at benytte scanneren, så er du meget velkommen til at kontakte os fra Pro-dress, så får vi arrangeret det til dig.

BRYNJE SPEED SCAN® er en lynhurtig og præcis fodscanner, der giver svar på skostørrelse og svangtype på kun 15 sekunder. Den er så nem at anvende, at du eller dine kunder selv kan foretage målingen, og selv vælge den af de 3 svangstøttende indlægssåler, som passer bedst til dine fødder.

Historien om BRYNJE

Brynje Footwear er en stolt dansk skotøjsproducent, der startede tilbage i 1885 i den nordjyske by Sæby.  I starten var BRYNJE en bredt producerende håndværksvirksomhed, der lå i Sæby Centrum. I 1978 blev produktionen mere specialiseret, og det var især militærfodtøj til det danske forsvar, der blev produceret. Erfaringerne fra militærfodtøjet blev senere hen benyttet til at producere de første sikkerheds- og arbejdssko. I 1991 producerede Brynje de sidste militærsko til det danske forsvar, hvilke samtidig betød, at virksomheden nu udelukkende producerede sikkerhedsfodtøj. Virksomheden skiftede efterfølgende navn til det Brynje, som vi kender det i dag.

I år 2012 blev Brynje Footwear opkøbt af SIKA, hvilket betød, at virksomhedens aktiviteter blev flyttet til det fælles hovedkontor i Herning. Opkøbet var en del af SIKA Footwears strategiske planer, der skulle sikre, at SIKA kunne fastholde deres daværende aktivitetsniveau. Det betyder blandt andet, at både BRYNJE og SIKA i dag er stærke og veletablerede brands, som du som kunde kan have fuld tillid til, når du handler.

Har du nogen spørgsmål til Brynje Footwear eller deres produkter, så er du meget velkommende til at kontakte Mr. Pro-dress, så vil han forsøge at besvare alle dine spørgsmål bedst muligt.

 

 

 

Se vores sikkerhedssko fra andre brands her

BRYNJE

Minimal Price: kr 50,00 50