Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

BLUE REBEL

Hos Pro-Dress.com kan du glæde dig over det altid smarte, praktiske og komfortable tøj mærke Blue Rebel – en del af det kendte og populære You. Mærket Blue Rebel har ikke alene taget højde for lækkert design og bløde materialer, men i høj grad også stor funktionalitet og perfekt pasform. Forkæl dig selv, din garderobe eller én du holder af med trendy og friske farver eller de altid tidløse klassiske farver til både ham og hende.

Du finder det hele til altid lave priser, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi har presset priserne helt i bund, så du altid kan være både stilfuldt, sporty, funktionelt og behageligt klædt på til hver en lejlighed. Forkæl dig selv med sportstøj, fritidstøj, hverdagstøj, festtøj og arbejdstøj fra dette altid spændende brand – Blue Rebel mærket er kommet for at blive. Bestil inden kl. 16, så ekspederer vi din ordre samme dag.

Lækkerier til ham og hende

Skal det være lækkert, så skal det være Blue Rebel. Der er altså bare så meget spændende at vælge imellem, når du går på opdagelse i de mange spændende designs af tøj og overtøj til både herrer og damer. Vælg bl.a. imellem:

 • T-shirts

 • Sports T-shirts

 • Poloshirts

 • Sweatshirts

 • Cardigans

 • Jakker

 • Caps

Der er ikke sparet på skønne detaljer, og du finder da også disse design med ekstra bløde materialer samt farver og former, der holder til hverdagen.

Find dit nye dametøj eller herretøj blandt mange flotte og farverige designs fra Blue Rebel, der om nogen har formået at følge med tidens trends.

Tøj i høj kvalitet

Du kan altid vide dig sikker på lækker kvalitet, når du handler Blue Rebel tøj fra You. Der er kælet for alle detaljerne, så du kan vide dig sikker på:

 1. Slidstærke materialer

 2. Farver og former der holder

 3. Lækker pasform

 4. Høj komfort

Afhængig af design, så kan du også få tøj, der hjælper dig igennem hverdagen med eller uden høj aktivitet, hvor du stadig kan se pæn og præsentabel ud i tøjet grundet innovative teknologier og specialfremstillede materialer.

Trendy, sporty og praktisk

Med mærket Blue Rebel, så må der siges at være ramt helt rigtigt med hvert design. Her finder du nemlig noget, der matcher enhver form for udtryk. Det være sig både:

 1. Smart design

 2. Praktisk og funktionelt tøj

 3. Sporty look med bl.a. svedtransporterende egenskaber

Der er tænkt på alt, når vi taler dette altid populære mærke. Her får du også designs, der er så smarte, at de let passer til en festlig lejlighed eller til mødet på kontoret.

Stilfuldt, casual, sporty – kært barn har mange navne og ikke mindst mange egenskaber, som det er elsket for. 

Det samme er tilfældet med Blue Rebel kollektionerne, der ikke alene imødekommer med en bred vifte af farvevariationer, men også med praktisk stof, der, afhængig af design, bl.a. har svedabsorberende egenskaber – egenskaber, der kan gøre en forskel i hverdagen.

Pro-Dry materiale

Der er ikke ligget på den lade side, når det gælder innovativt og funktionelt design. Blue Rebel er nemlig først og fremmest rigtigt behageligt at have på grundet det innovative Pro-Dry stof, der er:

 • Åndbart og fugttransporterende materiale

Dette er ikke alene med til at give dig en mere behagelig følelse – uanset om du arbejder, dyrker sport eller befinder dig under varme temperaturer, men er også med til at holde dig tør og veltempereret.

Blue Rebel hitter

Blue Rebel er blevet et populært mærke og har opnået stor popularitet hos både mænd og kvinder i alle aldre. 

 • Hitter hos ung som ældre

Det enkle og alligevel trendy design giver dig mange muligheder for at bruge tøjet til både job, fritid og sport. 

Innovative svedtransporterende teknologier i det bløde og behagelige stof er også med til at give dig mulighed for en behagelig dag med tøj, der hjælper dig igennem dagen svedtransport og stor åndbarhed. Det perfekte valg til hver en lejlighed.

Et væld af farver

Det er aldrig kedeligt at handle Blue Rebel. Der er knald på farverne, så der er noget til enhver smag i både kortærmede trøjer og langærmede trøjer.

 1. Moderne farver i tidens trend

 2. Klassiske og tidløse farver

Om du er til de friske farver, hvor sortimentet som oftest tæller rød, turkis, orange, gul og lilla, eller du er mere til de tidløse og klassiske farver som sort, grå, blå og hvid – mulighederne er altid mange, når du shopper lækkerier i mærket Blue Rebel.

Billigt tøj

Blue Rebel er et mærke, der har kollektioner med forholdsvist billigt tøj. Her får du tøj i høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med.

 • Billigt tøj i høj kvalitet

Vi har presset priserne helt i bund, så du kan roligt shoppe amok med T-shirts, poloshirts, sweatshirts og jakker, så garderoben altid er helt up-to-date.

Hurtig levering

Der er mange fordele ved at handle hos Pro-Dress.com. Vi vil nemlig ikke alene være de billigste – vi vil også være de bedste.

Derfor sørger vi for hurtig levering, når du handler hos os.

Tag også et kig på de mange andre spændende mærker fra YOU som bl.a. Atlantis, Premier, Samsonite, Cue og mange flere. Vi har ikke kun fristende tøj og sko, men også masser af spændende elektronik, tasker og accessories.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.