Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

BIRKENSTOCK

BIRKENSTOCK finder du også her hos Pro-Dress.com. Vi er glade for at kunne præsentere fodtøj i høj kvalitet, fra det gode, solide mærke BIRKENSTOCK, som har produceret fodtøj helt tilbage fra slutningen af 1700-tallet.

De har om nogen forstand på, at lave ergonomisk fodtøj, da de har været med helt fra starten. Faktisk var det BIRKENSTOCK der opfandt udtrykket ‘fodseng’.

BIRKENSTOCK var de første i verden, og ikke mindst på markedet, med deres ortopædiske fleksible sandal, som vi den dag i dag kender som en egentlig komfortsko.

BIRKENSTOCK

Derfor har vi her hos Pro-Dress.com valgt, at tage BIRKENSTOCK fodtøj hjem, som en del af vores sortiment. Så nu kan vi ikke kun tilbyde dig sikkerhedssko, men også støvler, sko og ikke mindst sandaler.

For vi mener, at vores kunder kun skal have det bedste, og det får I med produkter fra BIRKENSTOCK.

Om du skal bruge sandaler, sko eller støvler så er du i gode hænder her hos Pro-Dress.com - vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette fodtøj.

Vi er sikre på, at du her på siden, kan finde noget der passer lige netop dig, hvad enten det er sko eller sandaler til sygeplejersker, eller en god sandal til ferien.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.