Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

BATA

Bata – Sikkerhedssko, støvler og sandaler

Hos Pro-Dress.com er vi vilde med det fede brand Bata, der leverer sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og ikke mindst sikkerhedssandaler af høj kvalitet til både herrer og damer. Flot design, stor funktionalitet og en fantastisk komfort. Så bliver det ikke bedre – det skulle da lige være de lave priser, som du finder her hos os – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bestil allerede i dag og få hurtig levering. Vi ekspederer din ordre samme dag, hvis du bestiller inden kl. 16.

 

Sko med sikkerheden i top

Mærket Bata har oprindelse fra det tidligere Tjekkoslovakiet, hvor det blev grundlagt tilbage i 1904 af Tomas Bata. I dag er brandet et multinationalt selskab med domicil i Schweiz. 

Sikkerhedssko findes i mange varianter som her fra Bata, hvor der findes et væld af modeller, der alle kommer med hver deres sæt egenskaber. Ens for dem alle er den høje kvalitet. 

Afhængig af model finder du her egenskaber som bl.a.:

 1. Robust design

 2. Slidstærke materialer

 3. Stødabsorbering

 4. Skridhæmmende såler

 5. Sømværn

 6. Tåværn

Dertil kommer et fugttransporterende for, så dine fødder kan holdes tørre og veltempererede. Bata laver bl.a. sko i 100% metalfri design. Sikkerhedssko med praktisk stigegreb, indlægssål i åndbart materiale samt ekstra bred pasform.

Bata har gjort det lidt mere lækkert at trække i sikkerhedssko med designs, der både er flotte og professionelle at se på. 

Bata støvler i mange varianter

Sikkerhedsstøvler, eller sikkerhedsstøvletter om man vil, fås i mange varianter, der bl.a. fås med vandafvisende materialer og er med til at sikre tørre fødder trods sne og vådmiljø. 

Her finder du igen en række egenskaber, der afhængig af model, kan være med til at give dig en langt mere behagelig arbejdsdag:

 1. SRC godkendt ydersål

 2. Vand- og olieresistent ydersål

 3. ProNose design

 4. Tåværn i stål

 5. Sømværn i stål

Forkæl dine fødder med lækkerier fra Bata. Med PU mellem- og ydersål samt EN20345 tåværn har du god beskyttelse. 

Specialdesignet Ortholite såler er med til at give god ergonomi for dine fødder – også, når du bærer dit fodtøj mange timer i døgnet.

Sikkerhedssandaler med høj komfort

Du finder naturligvis også et spændende udvalg af Bata sandaler med sikkerhed, når du handler her hos Pro-Dress.com. 

 • Ekstra slidnæse

 • Velcrolukning

 • Ortholite indlægssål

 • Svedabsorbering i sålen

 • Bred model

Flotte, funktionelle og med plads til sommervarme og høje temperaturer. Find din egen favorit og tag også et kig på vores altid spændende udvalg af arbejdstøj og sikkerhedsstøj her på shoppen.

Mange størrelser

Der er tænkt til både damer og herrer, og selv om du her har unisex model, når du handler sikkerhedsfodtøj fra dette brand, så er der tænkt i høj komfort. Flere modeller fås fx i:

 • Str. 35-49

Forkæl dig selv og din garderobe eller måske én du holder af, der gerne vil have høj kvalitet, når det gælder sikkerhedsfodtøj. Bata hitter hos mænd som kvinder.

Bata udsalg

Find masser af spændende Bata tilbud året rundt hos Pro-Dress.com. Vi har kendte og populære mærker af høj kvalitet med priserne helt i bund, så du kan bare shoppe amok – også, når det ikke er januarudsalg.

Få en firmaaftale

Måske vi kan hjælpe jeres virksomhed med at spare tid og penge på kendte og populære mærker. Vi tilbyder slidstærke designs, hurtig levering og altid fantastisk service.

Giv os et kald på tlf. 43 32 63 70 eller skriv til Mr. Pro-Dress.com på info@pro-dress.com.

Vi glæder os til at give jer et gratis og uforpligtende og ikke mindst helt fantastisk tilbud på arbejdstøj, sikkerhedstøj, logotøj eller fodtøj.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.