Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

ATLANTIS

Hos Pro-Dress.com finder det spændende mærke Atlantis, der er en del af de populære You Brands. Atlantis er kvalitet i særklasse og perfekt til dig, der gerne vil ligne en million, når du bærer din cap, din beanie, din bøllehat eller dine handsker. Afhængig af kollektion, så har sortimentet budt på bl.a. cool army design, tidløse og altid stilfulde designs med klassiske farver eller spændende farvekombinationer i de flotte kollektioner. Fuldend dit outfit med en cool halsedisse eller en altid populære strikhue, beanie eller cap.

Vi har presset priserne helt i bund på lækkerier fra dette trendy brand, der formår at tale til enhver med sans for detaljen og lækkert design. Ung som ældre, sporty som praktisk – Atlantis har en bred fanskare og er helt sikkert kommet for at blive. Bestil din ordre i dag inden kl. 16, så sætter vi gang i ekspeditionen med det samme.

Lækkerier og atter lækkerier

Det siges, at tilbehøret kan gøre hele forskellen for dit outfit – det er i høj grad muligt med netop det spændende mærke Atlantis, der bl.a. har kollektioner med:

 • Caps

 • Beanies

 • Handsker

Tag dit look og din garderobe til nye højder med spændende designs indenfor lækkert tilbehør – det er nemlig, hvad Atlantis er…lækkert, lækkert, lækkert!

Høj kvalitet

Det er ikke kun det flotte design, der gør, at produkter fra Atlantis udstråler finesse og høj kvalitet. Nøje udvalgte materialer og sans for detaljen gør nemlig hele forskellen:

 1. Kvalitet i særklasse

 2. Fokus på høj komfort

 3. Trendy design

En kap, cap eller kasket er ikke blot en form for hovedbeklædning – det er også en del af din personlighed, som du viser, når du bærer disse former for designer caps.

En god pasform og høj komfort bl.a. med brug af luftig mesh på sidepanelerne kan gøre den store forskel for dig, der bærer cap mange timer dagligt.

Små vigtige detaljer

Det er netop de små detaljer, der kan gøre hele forskellen, når det gælder flot og eksklusivt design – der tilmed er design, der egner sig til både at up-tone og vise din personlighed, men også at nedtone med det mere casual look.

Glæd dig over caps, beanies og handsker med cool logo og, afhængigt af design:

 • Åndbart materiale

 • Luftig mesh på sidepaneler

 • Let buet skygge

 • Høj profil

 • Regulerbar lukning

 • Flotte farvekombinationer

Lad din personlighed skinne igennem med det rette valg af hovedbeklædning eller cool handsker. Og du behøver ikke nøjes med blot én. 

Vi har skruet helt ned for priserne, så du kan forkæle dig selv med ikke kun én med flere caps, huer og handsker.

Til hverdag, fest, sport og job

Atlantis er ikke kun til den sporty. Atlantis er også til den praktiske, til den cool, til den elegante. Her får du et brand, der kan bruges til enhver lejlighed.

 • Smart

 • Praktisk

 • Komfortabel

Caps, huer og handsker er ikke alene smarte at have på, men også højst funktionelle. En cap kan være med til at give dig skygge for solen på en lun sommerdag.

En beanie kan holde ørerne varme eller skjule den manglende tid til at sætte hår. Et par handsker kan gøre den store forskel for dig, der opholder dig meget ude.

Om Atlantis

Mærket Atlantis er en del af det store mærke YOU. Her finder du en masse spændende produkter, der lige som de øvrige produkter fra YOU altid lever op til forventningerne. 

Her får du som oftest lidt mere end forventet. De mange flotte designs – det være sig i alt fra beanie til caps og handsker – giver dig et indtryk af kollektioner, der er kælet ekstra meget for.

 • Fokus på tidens trends

 • Fokus på lækkert design

 • Fokus på bl.a. bæredygtigt design

De små, men vigtige detaljer gør hele forskellen og er med til at gøre disse produkter som caps, huer og øvrigt tilbehør ekstra lækre at se på og ikke mindst at bære.

Hensyn til miljøet

Atlantis er et mærke, der bl.a. også designer Organic styles. Her får du bl.a. design med genanvendt polyestertwill – dvs. genbrugsmaterialer, der er tryllet op til de fedeste designs:

 • 100% recycled polyestertwill

Her har du at gøre med et brand, der tager hensyn til miljøet, til forbrugeren og ikke mindst de medarbejdere, der bearbejder produkterne.

Atlantis udsalg

Glæd dig til masser af spændende tilbud på Atlantis caps, huer, beanies, handsker og halsedisser lige her hos Pro-Dress.com. 

Vi giver dig gode priser året rundt med prismatch og nogle af Danmarks absolut bedste priser – vi matcher nemlig prisen, hvis du finder din vare billigere et andet sted.

Alt samlet på ét sted

Tag også et kig på nogle af de øvrige mærker fra YOU Brands lige her hos Pro-Dress.com som fx Stormtech, NYXX, Blue Rebel eller Camus.

Du finder alt i tøj, sko, accessories, motionsudstyr, arbejdstøj og sikkerhedstøj lige her hos Pro-Dress.com. Vi byder også på nogle af Danmarks mest attraktive firmaaftaler.

Giv os et kald og få en gratis og uforpligtende snak om de mange muligheder for et samarbejde med os. Fang os på tlf. 24 45 76 62 eller på mail@pro-dress.com.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.