Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

ALPINA Skihjelme

Det er efterhånden blevet lige så obligatorisk at pakke en skihjelm ned sammen med alt det øvrige skiudstyr, når du skal på skiferie. Flere og flere danskere tager på skiferie og flere og flere danske skiløbere kører med skihjelm. Mange steder er det ligefrem blevet et krav, at du skal have hjelm på for at få lov til at tage lifterne op og kaste dig ud på pisterne. At bære en skihjelm er naturligvis primært for at øge sikkerheden i forbindelse med dit skiløb. Men faktisk har en skihjelm flere formål end blot sikkerhed. En skihjelm er blevet en vigtig del af det look som mange gange vil have, når de står på ski. Farven på skihjelmen skal gerne matche resten af beklædningen samt også støvler og ski. Men specielt skal hjelmen og skibrillerne passe sammen. 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Skihjelme detaljer fra Alpina

Desuden har de alle justerbar rem samt drejeknap på bagsiden for at tilpasse størrelse selv ned i de mindste justeringer. Dermed kan du få hjelmen til at sidde helt perfekt, hvilket er noget af de vigtigste for at havde den optimale sikkerhed, hvis uheldet er ude og du falder. Flere ALPINA hjelmene fås med ventilationshuller på toppen, der kan åbnes og lukkes og dermed sikre den perfekte temperatur inde under hjelmen. På mange af modellerne kan du desuden fjerne og påsætte øreklapper efter behov. 

I koldt vejr hjælper hjelmen med at holde varmen og i ekstreme tilfælde kan det være nødvendigt med også en hue under hjelmen. Men er temperaturen tæt på 0-grader og står solen højt på himmelen, så kan der blive varmt under hjelmen. I dette tilfælde er aftagelige øreklapper og ventilationshuller virkelige noget man kan få gavn af. Det er naturligvis anbefalelsesværdigt at du køber din skihjelm i god tid inden skiferien. Dermed har du mulighed for at få den indstillet mest behageligt og vænne dig til at have hjelmen på. Du kan her på Pro-dress.com helt sikkert finde en skihjelm, der passer lige præcist til dit behov.

Hjelmen fungerer nemlig automatisk som det, der holder brillerne på plads. Hos Pro-dress.com har vi indgået en super leverandøraftale med tyske ALPINA, der sikrer at vi kan sælge skihjelme af super høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. ALPINA producerer selv deres produkter på egen fabrik i Tyskland, og har udelukket kvalitetsprodukter i deres produktkatalog. Uanset om du kører på snowboard eller ski kan du finde en hjelm, der matcher dine behov. ALPINA har mange produkter til både herrer, damer og børn og disse i flere forskellige former og farver. Stort set alle hjelme findes i mange forskellige størrelser, så du kan finde en til dit behov.

© 2022 Magento Store. All Rights Reserved.