Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

ALPINA Skibriller

Alpina skibriller til lave priser Hos Pro-Dress.com finder du skibriller til hele familien. Og vi sørger selvfølgelig for, at du altid får den bedste kvalitet, når du handler hos os. Derfor har vi valgt kun at forhandle produkter fra anerkendte producenter, som netop lægger vægt på god kvalitet og slidstærke materialer. Alpina er et af de førende mærker inden for skiudstyr, og vi kan tilbyde et kæmpe udvalg af skibriller fra Alpina. Her er man ikke gået på kompromis med noget, og man har formået at kombinere den høje kvalitet med et flot design og super funktionalitet. Find dine favoritter her på siden og oplev selv forskellen! Vi kan tilbyde Alpina skibriller til både mænd, kvinder og børn. Så skal hele familien afsted på skiferie, så er I kommet til det helt rette sted. Med Alpina skibriller får I en enestående pasform og komfort, så skibrillerne sidder godt fast hele dagen uden at genere. 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Skibrille designs fra Alpina

Vi giver dig nemlig en række forskellige farver, modeller og designs. Selve skibrillerne findes i blandt andet sort, hvid, grå, lilla, orange, rød, grøn og blå. Linsen findes desuden i både orange, blå, sort, rosa og mange flere. Både båndet og selve rammen varierer i tykkelse, design og udformning. Så du kan nemt vælge lige de skibriller, som passer til dine behov, og som samtidig falder i din smag. Bestil dine skibriller her i dag og få et fedt look på pisten samtidig med, at du har optimal kvalitet og funktionalitet. Vores skibriller kan anvendes af både nybegyndere og erfarne skiløbere. Og skulle du have brug for hjælp med at vælge den helt rigtige model, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi giver dig altid god service og masser af fordele, når du handler med os!

Det veludviklede udluftningssystem sikrer, at der er god åndbarhed, og at linsen ikke dugger. Det giver dig optimal sigtbarhed på pisten. Samtidig er der 100% UV-A, -B og -C beskyttelse i linsen, så du kan skærme øjnene mod solens stråler. Man har desuden sørget for et højt kontrastsystem, så lysniveau og kontrastniveau er helt optimalt. Med disse egenskaber kan du orientere dig godt på pisten gennem hele dagen, dine øjne bliver ikke trætte og udtørrede, og du beskytter dem mod skadelige stråler og det hvide lys fra sneen. Med vores størrelsesguide kan du finde den helt rigtige skibrille, som passer til dig. Og du har også rig mulighed for at tilpasse valget efter din personlige stil.

© 2022 Magento Store. All Rights Reserved.