Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering

læs mere
Læs mindre

ALPINA

ALPINA laver sports- og skiudstyr i super kvalitet. Udstyret er ekstremt vigtigt til en skiferie. Tøj, hjelm, skibriller, handsker, støvler og selvfølgelig skiene skal være i orden, og gerne så man ser godt ud. Hos Pro-dress.com har vi lavet en super aftale med ALPINA, der sikrer, at vi kan sælge ski- og andet sportsudstyr i høj kvalitet og til lave priser. Tyske ALPINA er et veletableret mærke, og producerer deres produkter på egne fabrikker i Tyskland. Løbende sørger de for at udvikle deres produkter i tæt samarbejde med kunderne, og har således produkter der matcher mange forskellige behov, niveauer og teknikker. ALPINA har et bredt sortiment inden for skibriller, hjelme, rygskjold og solbriller i mange forskellige farvekombinationer og de nyeste teknologier.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Særligt er ALPINA kendt for deres goggles, som man også kalder skibriller. Disse fås i alle regnbues farver. Skibriller er på flere niveauer en ekstrem vigtigt del af udstyret til skituren. For det første er de fuldstændigt uundværlige på de dage, hvor sneen falder, men er samtidig også en god løsning, når solen bliver for skarp, og man gerne vil undgå at blive sneblind. Skibriller hjælper dig med at have den rigtige sigtbarhed, der gør dit skiløb endnu bedre. Desuden er skibriller for mange blevet en del af optimale look, hvor farverne på brillernes glas gerne skal matche med farverne på tøj, på hjelmen og måske også ligefrem på ski og støvler. Her på Pro-dress.com kan du helt sikkert finde et par skibriller, der passer til dit behov.

Du kan få skibriller med det rigtige udluftningssystem, der forhindrer brillerne i at dugge, med linser der beskytter mod de farlige UV-stråler og så kan du naturligvis finde briller i lige præcis den farve, som du ønsker. Pro-dress.com har altid gode priser på de flotte og velfungerende skibriller fra ALPINE. Dette både til herre, damer og børn. Også i skihjelme kan du få et super produkt fra ALPINE her på Pro-dress.com Skihjelme er de seneste år for alvor blevet en del af standardudstyret, når du skal på ski. Mange steder er det et krav for at få lov til at stå på ski, men generelt er det bare blevet normen og passer godt sammen med skibrillerne.

ALPINE producerer modeller der passer både til hvis du står på almindelige ski eller på snowboard og dette både til damer, herrer og børn. Hjelmene er lavet med ventilationshuller, så du altid har en passende temperatur omkring hovedet. De findes alle i forskellige størrelser, men også med justerbar rem, så hjelmen altid kan komme til at sidde rigtigt og du dermed også har den bedste sikkerhed. Du kan helt sikkert finde din nye skihjelm her på Pro-dress.com.

© 2022 Magento Store. All Rights Reserved.