Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

AIRTOX

Airtox – den perfekte sikkerhedssko

Airtox sikkerhedssko er den perfekte blanding mellem avanceret teknologi og flot design. Leder du efter sikkerhedssko, der kan klare hverdagens strabadser, så er Airtox det oplagte valg. Skomærket har for alvor slået døren ind til markedet for sikkerhedssko, hvor de har fundet frem til den perfekte blanding af avanceret teknologi og flot design. Airtox sikkerhedssko er udviklet ved brug af avanceret, patenteret teknologi. Dette har givet Airtox et forspring i forhold til alle andre i branchen. Sikkerhedsskoene fra Airtox er ekstremt lette. De har en helt ekstraordinær fleksibilitet samt en utrolig modstandsdygtighed overfor hverdagens prøvelser. Leder du efter et par sikkerhedssko, der lever op til samtlige krav til komfort og sikkerhed, så skulle du tage at overveje et par sikkerhedssko fra Airtox. Her på siden kan du se hele Airtox’ udvalg af sikkerhedssko og få den bedste pris på dine nye Airtox sko.

Samarbejde mellem Airtox og Pro-dress

Hos Pro-dress.com har vi fået øjnene op for den store kvalitet og det gennemførte design, som skoene fra Airtox tilbyder. Derfor har vi indgået et tæt samarbejde med Airtox, hvor Pro-dress.com fører hele det store udvalg af Airtox sikkerhedssko. Alt sammen til super gode og konkurrencedygtige online priser. Handler du som privat person, så har du en række gode fordele - heriblandt fri fragt ved køb over 950 kroner samt direkte og hurtig levering af dine nye Airtox sko. Til vores erhvervskunder kan vi tilbyde at oprette en speciel medarbejdershop med specielle tilbud på Airtox sikkerhedssko, men hvor I også kan få specielle priser på mange andre produkter, der er relevante for lige netop jeres behov.

Airtox er sikkerhedssko i lækkert design

Det er naturligvis vigtigt at vores fødder har det godt, og specielt i forbindelse med hårdt fysisk arbejde er det helt afgørende, at komforten er i højsædet. Derudover skal dagens Airtox sikkerhedssko gerne have et flot design, så man også har mulighed for at benytte Airtox skoene i sin fritid.

Airtox med 20 års erfaring

Selvom Airtox er et forholdsvis nyt mærke på markedet, så er der også masser af erfaring bag produkterne. Folkene bag Airtox har nemlig mere end 20 års erfaring inden for sikkerhedssko til mange forskellige industrier. Airtox er skabt for at imødekomme den yngre generations krav om sikkerhedssko, der både kan tage hånd om dine fødders sikkerhed og velvære, men samtidig har et frisk og moderne design. I forbindelse med udviklingen af Airtox skoene er der brugt enorme mængder tid og ressourcer på at undersøge behovene i markedet og på at udvikle teknologier, der møder disse behov. Resultatet er en række Airtox sko, der er specialudviklet til netop den opgave, som skoen skal løse for dig. Airtox har i øvrigt hovedsæde i Danmark, og det er her, at udviklingen af Airtox sikkerhedssko har foregået og stadig væk forgår den dag i dag. Airtox ønsker nemlig at være tæt på sine kunder, så de kan forsætte med at udvikle deres sikkerhedssko, så de passer til de krav, som kunderne stiller til deres sikkerhedssko.

Airtox teknologien og Aquacell 

Aquacell er en avanceret teknologi, der er patenteret af den europæisk Tech Group. Teknologien er baseret på mange års forskning og erfaringer indenfor fremstilling og udvikling af fodtøj. AQUACELL er en specialdesignet membran, som giver Airtox skoen ekstraordinær åndbarhed og 100% vandtæthed. Membranen består af over 9 milliarder mikroskopiske porer pr. kvadrattomme. Takket være de ekstremt små målinger af porerne, 21.000 gange mindre end en dråbe vand og 750 gange større end et molekyle af damp, så kan membranen beskytte dine Airtox sko mod regn, men samtidig lade vanddampen forsvinde ud af dine Airtox sko, så dine fødder forbliver tørre, varme og komfortable.

Airtox og Whitelayer

For ikke længe siden var Kevlar kendt for at være den nye dreng i klassen - et innovativ, let materiale for antipenetrations-lag i sikkerhedsfodtøj. Whitelayer er det revolutionerende nye ikke-metal-gennemtrængelige lag, der anvendes af AIRTOX for første gang i sikkerhedsskoindustriens historie. I samarbejde med det europæiske Tech Group har Airtox udviklet dette innovative materiale, som har været brugt og testet af det amerikanske militær til skudsikre beklædninger. Den er udstyret med en ekstremt lav vægt, ekstraordinær fleksibilitet og fremragende præstation i åndbarhed og fugt-absorbering. Whitelayer har 8-15 gange forholdet styrke-til-vægt i sammenligning med stål. Testet og certificeret efter EU-sikkerhedsstandarder.

Airtox og PowerBreeze

PowerBreeze er et high-tech microfiber system, der er designet til at give maksimal luftgennemstrømning og fremragende åndbarhed. Derudover er der automatisk temperaturregulering, der sikrer, at dine fødder ikke bliver overophedede i dine Airtox sikkerhedssko, uanset hvor hårdt dit arbejde er. En almindelig person har 2 til 5 millioner svedkirtler placeret i hele kroppen, hvoraf de 250.000 af dem er placeret i fødderne. De fleste af dem er på den indvendige side af vores fødder og hænder. Desuden er disse svedkirtler meget større end på de andre dele af vores krop. Ovenstående statistikker og tal er bl.a. grunden til, at PowerBreeze har udviklet en effektiv sved-bortleder. PowerBreeze er lig med total komfort for personen, der bærer det. Hovedkomponenten er en sum af åndbarhed, luftgennemstrømning og et effektiv sved-afløbssystem.

Airtox og Cool&Me

I Airtox sikkerhedssko anvendes Cool&Me hovedsagelig til indlægssåler. Cool&Me fibrene består af ekstremt små kanaler, som har fantastiske funktioner i forhold til luftgennemstrømning. Takket være kanalerne, vil sved konstant blive transporteret væk fra dine fødder selv under de mest intensive og fysiske anstrengelser. Samtidig kan en smule frisk luft udefra frit komme ind i Airtox skoen, hvilket giver en behagelig afkølende fornemmelse. Du kan være sikker på at du med Cool&Me teknologien vil glemme følelsen af våde fødder en gang for alle.

Airtox og UTURN

UTURN Lacing System er udviklet til at sikre en let fastgørelse og åbning af dine Airtox sko. UTURN er utrolig nem at bruge, hvilke gør UTURN til den førende producent på markedet.

UTURN Lacing System er lavet af en stærk og holdbar nylon. En meget avanceret spiralformet konstruktion giver 25-55% mere holdbarhed end andre skosnøringssystemer. Den specielle placering af gear-bunden betyder, at dreje knappen kan drejes med meget mindre indsats end man ser hos tilsvarende produkter.

Nu behøver du hverken at snore eller skubbe, bare vende.

Hvis uheldet er ude og din wire skulle knække, så har vi uploadet en reparations guide til udskiftning af Uturn systemet - klik her.

AIRTOX Reklamation

Skulle du være så uheldig og imod alt forventning at dine AIRTOX sko går i stykker, så er du velkommen til at indsende din reklamation direkte til AIRTOX ved at følge dette link - Link til Reklamation´s formular. Klik her: Ved at indsende din reklamation direkte ind til AIRTOX, så får du meget hurtigere behandlingstid, da din reklamationssag ikke nødvendigvis behøver at komme en tur forbi Pro-dress.com.

Airtox historie

Henrik Wiingaard Madsen startede tilbage i 1994 HKSDK. Her introducerede Henrik for første gang bygge- og håndværksbranchen for komfortable og lette sikkerhedssko, der gjorde op med datidens klodsede og ukomfortable sko. HKSDK blev en bragende succes, og efterspørgslen efter sikkerhedssko i høj kvalitet har siden været støt stigende. Henrik Wiingaard Madsen besluttede i 2014, at der endnu en gang skulle ske en revolution i markedet. Henrik så muligheden for en helt ny slags sko, som ikke bare skulle levere en endnu bedre komfort og fleksibilitet, men også have et flot og indbydende design, så folk også kunne benytte skoene i deres fritid. Derfor besluttede han sig for at starte en helt ny virksomhed op, hvilke resulterede i, at Airtox blev skabt. Visionen for Airtox blev at udvikle og producere den ultimative sikkerhedssko på tværs af brancher.

Airtox forhandles i flere europæiske lande

2 år senere er Airtox blevet en fremadstormende virksomhed, der har forhandlere i 9 europæiske lande samt har opbygget et utrolig stærkt brand på rekordtid. At tingene er gået så hurtige skyldes især Henriks ønsker om at erobre hele verden på én dag, hvilket Airtox også har bevist med deres store markedsførings-indsats, hvor diverse busstoppesteder er blevet synonym med en Airtox reklame. Virksomheden har sine kontorer i Virum, hvorfra de selv designer, udvikler og sælger virksomhedens Aitox sikkerhedssko. I dag beskæftiger Airtox 50 medarbejdere og samarbejder med et bredt udvalg af forhandlere indenfor sikkerhedssko.   

Udover Airtox har vi også billigt arbejdstøj

Pro-dress.com er en webshop, der både kan levere arbejdstøj og fritidstøj, og det både til herrer, damer og børn. Vi bestræber os på hele tiden at kunne tilbyde de bedste priser på alle de produkter, vi har i shoppen. Ud over Airtox sikkerhedssko tilbyder vi nemlig vores kunder produkter fra en lang række øvrige kvalitetsmærker. Alle vores mærker er kendte for deres virkelige høje kvalitet af tøj til mange formål. Hos Pro-dress.com har vi nemlig indgået et væld af gode forhandleraftaler, der gør det muligt at købe kvalitetstøj fra kendte mærker online til absolut konkurrencedygtige priser.

Ud over Airtox sikkerhedssko forhandler vi blandt andet mærker som Fristads Kansas, WorkZone, F. Engel, Blåkläder, Carhartt, MacMichael, MASCOT og Helly Hansen samt mange flere. Dette gør os til et oplagt valg, når håndværkere skal købe arbejdstøj. Lige meget om du er elektriker, tømrer, VVS-mand, arbejder på en byggeplads, jord- og betonarbejder eller anden form for håndværker, så finder du billig tøj og sko til dit arbejde på vores store webshop. 

Service i top - også på Airtox

Hos Pro-dress.com bestræber vi os på altid at levere kundeservice i top. Du kan altid ringe og få svar på dine spørgsmål vedrørende Airtox sikkerhedssko. Vi sidder hele tiden klar til at hjælpe og rådgive vores kunder med de problemer eller spørgsmål, der måtte opstå omkring en vare. Det er nemlig vigtigt, at du finder lige præcis den Airtox sikkerhedssko, der lever op til dine krav og eventuelt til det erhverv, som du arbejder i. Desuden arbejder vi med muligheden for, at man som virksomhed kan oprette en gratis medarbejder-webshop, hvor det er muligt at oprette rabatter på Airtox sko ud fra den enkelte virksomheds behov. Dette giver også mulighed for, at virksomhedens logo kan trykkes på arbejdstøjet.

Airtox – det foretrukne valg af arbejdssko

Det er ikke ligegyldigt, hvilken arbejdssko du vælger til både fritid og erhverv. Mange ting afhænger af de aktiviteter, som du skal foretage dig – dette stiller en del krav til den sko, som du vælger. Mange har Airtox som det foretrukne valg af arbejdssko, da denne sko netop lever op til de krav, som de fleste mennesker stiller til deres sko – og mere til. Airtox er nemlig skoen, der har tænkt på alt – eller rettere bag skoen er manden, der har tænkt på alt. Arbejdssko stiller store krav til sikkerhed, varmeafledning, let og behagelig gang, at skoene ikke er for tunge, at de er til at holde rent udseende-mæssigt. Der er mange ting, der spiller ind, når det gælder valg af arbejdssko. Med Airtox er du sikret at alle standardkrav er mødt og du har samtidig en sko, der kan bæres både i arbejdstiden og i fritiden. Hos Pro-Dress.com oplever vi, at Airtox ofte bliver det foretrukne valg, når først vores kunder har haft den store fornøjelse at prøve dem i en længere periode. De bliver ikke udtrådte og ugørlige i deres såler som sko af mindre god kvalitet. De bliver ikke nussede og skjoldede i overfladen, som det ofte ses med sko, der mangler godt forarbejde. En Airtox er kvalitet fra ende til anden og det viser sig da også, at vores mange tilfredse kunder bruger deres Airtox sikkerhedssko år efter år.

Sikkerhed frem for alt

Når du vælger arbejdssko kan det være fristende at vælge en sko, der også er smart til både arbejdsbrug og fritidsbrug. Når du handler i Brugsen efter arbejde, så gør det ikke noget, at du føler dig lidt smart samtidig. Med en Airtox sikkerhedssko, så er du altid klædt smart på. Skoen syner langt væk af god kvalitet og så kan du tilmed bære Airtox sko i alt slags vejr. Der findes mange varianter indenfor Airtox og her handler det om at finde netop den Airtox, der matcher dine specifikke behov. Vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder og står også klar på at komme forbi med vores demobus for at vise dig et udvalg af vores mange sikkerhedssko og øvrige arbejdsbeklædning. Sikkerhedssko – uanset om det er Airtox eller andre af vores kendte og populære mærker – er sko, som du bruger mange timer dagligt. Derfor er det vigtigt, at de sidder så behageligt og er så sikre som muligt. Sko er i den grad med til at gøre din dag god – lad os hjælpe dig med at få en ekstra god dag eller arbejdsdag med en professionel arbejdssko fra Airtox.

Airtox har tænkt på alt

Airtox og dens skaber har tænkt på alt. Her er der fokus på de små detaljer. Der er fokus på komfort. Der er fokus på sikkerhed og ikke mindst, så er prisen konkurrencedygtig. Hos Pro-Dress.com er vi stolte af vores tætte samarbejde med hele Airtox holdet. Vi har tæt dialog omkring de forskellige mærker indenfor Airtox sikkerhedssko og står klar til at rådgive omkring, hvilken sko, der matcher netop dine behov. Med en Airtox sko har vi netop muligheden for at imødekomme et næsten hvilket som helst krav du måtte have til din sko. Her er tænkt på alt og det til både fritids- og arbejdsbrug. At en Airtox sko så samtidig er både smart og stilfuld i sit design gør bestemt heller ikke noget. Sikkerheden er i top og det samme er design, komfort og pris. Har du brug for et større parti Airtox sko, så giver vi gerne et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud til dig og dine medarbejdere. Vi ved, at sikkerhedssko er en vigtig del af en god arbejdsdag. Hos Pro-Dress.com vil vi være både de bedste, men bestemt også de billigste – derfor tager vi gerne enhver udfordring op med at finde det bedst mulig Airtox tilbud til dig og dine medarbejdere.

Én mands værk – en genial idé

Hos Pro-Dress.com er vi stolte af vores mange spændende samarbejdspartnere og leverandører af professionel arbejdstøj, sko og fritidstøj til både mænd, kvinder og børn. Vi sørger for leverandører til beklædning af hele familien – fra top til tå. Vi er især stolte af vores spændende samarbejde med Airtox. Først og fremmest er vi stolte af at repræsentere et så gennemtænkt og professionelt brand, men i den grad også over, hvor serviceminded alle hos Airtox er. Dette er helt i tråd med den gode service, som vi her hos Pro-Dress.com, gerne vil yde alle vores kunder. Skulle der mod al forventning opstå reklamation på dine Airtox sko, så er du garanteret den bedst mulige håndtering af din sko, da vi har et så enestående samarbejde med Airtox, at vi ved at dine reklamation tages alvorligt og håndteres både hurtigt og professionelt. Bag Airtox står nemlig en stolt mand, der tager alle reklamationer til grundig eftertanke. Her har vi at gøre med en leverandør, der selv har udviklet og produceret sin Airtox. En dansk producent. Airtox er en sikkerhedssko med mange overvejelser bag inden produktion og udvikling af brand. Denne kvalitets arbejdssko – Airtox – er en mands geniale idé. En idé, der blev omsat til en sko, som er blevet så populær at den ikke alene forhandles i hele Danmark, men i store dele af verden. Du finder Airtox i flere europæiske lande og det er ikke uden grund. Her her vi at gøre med en sko, der imødekommer alle gængse behov for en sikkerhedssko – og mere til.

Pro-Dress.com og Airtox

Vi er stolte af vores samarbejde med Airtox. Det store udvalg i Airtox sko gør det muligt for os på bedste måde at rådgive omkring valg af model for at imødekomme de krav, som vores kunder stiller til deres sko – uanset om det er til arbejdsbrug eller til fritidsbrug. En Airtox sko imødekommer netop alle de krav, som vi oplever fra vores kunder – privat som erhvervskunder. Visionen hos Airtox var at udbrede denne spændende arbejdssko på tværs af landegrænser – at blive kendte og benyttede i store dele af verden og vi deler i høj grad disse visioner, da vi oplever, hvor populær denne sko er blevet bare her hos Pro-Dress.com. Airtox – og ikke mindst manden bag - har til vision at erobre hele verden. Vi tænker, at med en Airtox er det netop muligt at erobre hele verden, da både komforten, designet og ikke mindst sikkerheden er helt i top med Airtox på fødderne. Vi stiller store krav til vores leverandører, da vores kunder stiller store krav til os. Med Airtox har vi at gøre med et professionelt mærke og ikke mindst en høj kvalitet, så du er sikret sko, arbejdssko og fritidssko til mange år ud i fremtiden. Ingen vabler af uheldigt fodtøj. Ingen våde sokker eller sko der klemmer – med en Airtox, så vil din dag pludselig føles langt mere behagelig end, hvis du tidligere har haft udfordringer med arbejdssko, der ikke helt har kunnet imødekomme dine daglige behov, hvad fodtøj angår. Hos Pro-Dress.com glæder vi os over de mange spændende modeller, som vi kan tilbyde inden for sikkerhedssko samt sko til arbejdsbrug og fritid. Vi er altid friske på en udfordring – har du sko, som du finder interessante, så tag en snak med os – måske det bliver det næste mærke vi forhandler. Hos Pro-Dress.com vil vi ikke bare være de bedste og de billigste – vi vil også gerne være din totalleverandør af alt, du behøver til både fritid og arbejdsbrug.

Airtox og medarbejdere

Hos Pro-Dress.com kender vi alt til problematikken med at få bestilt arbejdstøj og sikkerhedssko til medarbejderne. Vi tilbyder medarbejder webshop, hvor du som virksomhed kan oprette egen login og få store besparelser på alt fra arbejdstøj til sikkerhedssko og tøj med logo. Vi gør det let for dig og dine medarbejdere at finde netop det arbejdstøj, som I lige står og mangler. Vi pakker og sørger for levering, der er mærket, så dine medarbejdere let kan finde præcis den pakke, der indeholder deres arbejdstøj eller arbejdssko. Vi gør det let for dig at være virksomhed og medarbejder med en professionel samarbejdsaftale med Pro-Dress.com. Vi kommer også gerne en tur med vores spændende demobus, så du og dine medarbejdere kan tage et kig på det store udvalg. Her demonstrerer vi gerne de forskellige fordele, der er ved de professionelle mærker, som vi forhandler. Få professionelt arbejdstøj eller sikkerhedssko, Airtox eller vores øvrige populære mærker til dig og dine medarbejdere til konkurrencedygtige priser fra Pro-Dress.com. Det er gratis at oprette dig som virksomhed på vores online medarbejder webshop og tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, så kan du følge med i vores mange spændende tilbud, hvor der let kan være mange penge at spare. Det skal komme vores kunder til gode, når vi af og til rydder godt og grundigt op på vores lager. Disse tilbud og meget mere finder du i vores spændende nyhedsbreve og ikke mindst med favorable priser på vores medarbejder webshop. Pro-Dress.com står klar med gode råd og en uforpligtende snak – uanset størrelsen af din virksomhed. Airtox, Kansas, Mascot, Blåkläder, Workzone og mange andre spændende mærker hører blot til lidt af det store udvalg du finder hos Pro-Dress.com.

 

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.