Fri fragt på ordrer over 499,- 

læs mere
Læs mindre

ADIDAS

Kan du forestille dig, at købe sportssko her hos Pro-Dress.com. For det kan du nu. Vi er utroligt stolte og særligt glade for, at vi nu kan præsentere et nyt brand til samlingen - nemlig de ikoniske ADIDAS sko. Her hos Pro-Dress.com vægter vi fodtøj meget højt, en god joggingsko, kondisko eller hverdagssko, i god kvalitet, mener vi, er en vigtig detalje og 'et must have’ i enhver tøjgarderobe. En sko skal du kunne holde ud at have på en hel dag, så den skal være både behagelig og let, og så må den også godt se smart ud samtidig. Det lever ADIDAS fuldt ud op til. Derfor har vi valgt at tage ADIDAS sko ind i vores sortiment. Det tyskeejede ADIDAS firma er særdeles kendt for deres sportsudstyr og sportsmode, og de har desuden mange års erfaring med, at udvikle og producere tøj og sko, i overordentlig høj kvalitet. Vi holder os dog, indtil videre, til fodtøjet.

Vi kan nu, her hos Pro-Dress.com, både tilbyde dig sikkerhedssko og ADIDAS sportssko.

Så står du og mangler fodtøj i ekstra god kvalitet, så hold dig ikke tilbage.Med en sko fra ADIDAS herfra Pro-Dress.com, får du en god og solid sko, du kan bruge ved alle lejligheder. En arbejdssko, en smart sko eller bare, som noget helt almindelig hverdagsfodtøj.

Vi har markedets bedste priser. Med en ADIDAS sko kan du være sikker på at få et stykke fremragende, fodtøj med god pasform, som holder længe.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.