Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

MÆRKER
Tøjmærke til både børn og voksne online her hos Pro-dress

Hos Pro-Dress.com går vi langt for at finde de allerbedste tøjmærker til vores kunder. Vi har stort fokus på kvalitet, komfort og smart design. Ydermere sørger vi selvfølgelig for, at du kan få fingrene i de lækreste mærkevarer til den billigste pris. Det sikrer vi blandt andet ved at springe de fordyrende mellemled over, så det bliver muligt at forene høj kvalitet med billige priser. Du finder herunder et bredt udvalg af arbejdstøj, fritidstøj og andet til damer, herrer og børn. Blandt vores mange mærker, er der rig mulighed for at købe billig arbejdstøj fra blandt andre MASCOT, Fristads Kansas, Helly Hansen og MacMichael. Du finder med sikkerhed tøj i høj kvalitet fra kendte mærker her i kategorien. Hvis du har spørgsmål til produkter under nogle af vores mærker så kontakt os.

Arbejdstøj, firmatøj og fritidstøj fra kendte mærker

Vores sortiment er stort, og vi har tøj til hele familien, så både voksne og børn kan klædes på fra inderst til yderst. arbejdstøj, firmatøj og fritidstøj til både erhverv og privat. Du finder nogle af de mest populære internationale mærker her på vores webshop. Mærkerne er kendt i hele verden for deres høje kvalitet, hvilket også gør dem leveringsdygtige af både arbejdstøj, sikkerhedssko, firmatøj og fritidstøj til mænd, kvinder og børn. Du kan læse lidt om de mærker vi forhandler herunder eller klikke ind på det mærke, du gerne vil købe.

MASCOT Workwear 

Mascot har lavet arbejdstøj siden 1984 og har et slogan som hedder TESTET TO WORK. Man kan tydeligt mærke, når man går i MASCOT´s arbejdstøj at det er gennemtestet inden det kommer på gaden. Du finder billig arbejdstøj fra Mascot her på Pro-Dress.com. Vi har forhandlet MASCOT arbejdsbeklædning i mange år, hvilket også er grunden til, at vi aætid kan tilbyde billige priser på det dansk producerede tøj. Klik her.

KANSAS

KANSAS arbejdsbeklædning og den Svenske arbejdstøjsproducent FRISTADS har slået sig sammen og hedder i dag FRISTADS KANSAS. Deres nye fælles logo er blåt og rødt med hvide bogstaver. FRISTADS KANSAS er eget af Kwintet, som er et af verden største arbejdstøjsproducenter, og det mærker man tydeligt, når man bruger arbejdstøjet fra KANSAS. Der ligger utrolig mange udviklingstimer i hver stykke tøj fra dette mærke, og alle håndværkere elsker at have KANSAS tøjet på. Selv i de lange arbejdsdage tilfører KANSAS arbejdsbeklædningen komfort. Klik her

HELLY HANSEN workwear

HELLY HANSEN startede i 1877 med at lave tøj i topkvalitet, og her de seneste år har HELLY HANSEN også kantet sig over i arbejdstøjsbranchen. Med deres styrke inden for høj kvalitet af tøj, Har HELLY HANSEN med stor succes indtaget store dele af markedet arbejdstøj. Håndværkere i hele verden har taget meget godt imod HELLY HANSEN tøj, og de er med sikkerhed kommet for at blive. Her på Pro-Dress.com finder du billig HELLY HANSEN tøj i høj kvalitet. Specielt deres varme undertøj er manges fortrukne valg. Klik her.

MACMICHAEL workwear

MACMICHAEL tøjet bliver produceret af arbejdstøj giganten MASCOT Internationan workwear. MACMICHAEL tøjet er høj kvalitet til små priser, hvor alle kan være med. MACMICHAEL er især kendt for deres sikkerhedssko, men deres billige arbejdstøj er uden tvivl også et kig værd. Vi har her hos Pro-Dress.com valgt at føre et stort parti af MACMICHAEL, da det er kvalitet til billige onlinepriser. Klik her.

ACODE

ACODE er vores faste leverandør af smart og behageligt profiltøj i et sporty skandinavisk design. Sortimentet fra ACODE tæller blandt andet fleecejakker, powershell jakker, softshell jakker, all-weather jakker, forede jakker, sweatshirts, bukser, undertøj og poloshirts. Alt i firmatøj fra ACODE kan købes til lavpris her hos Pro-Dress.com. Klik her.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.