Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Størrelses guide for fodtøj

For at finde den helt rigtig sko, arbejdsfodtøj eller sikkerhedssko, har vi lavet en størrelses guide, som du kan printe ud på et A4 ark og stille din fod på parpiret, så skulle du meget gerne kunne få en ide om hvilke sko størrelse du skal bestille.

Klik her for at hente størrelsesguiden, som er lige til at printe ud

 

Klik på linket hvis du er interesseret i at se alle vores Sko, Sikkerhedssko, Gummistøvler eller Træsko

fodtøj måleskema

Måleskema til fodtøj

Hos Pro-Dress.com vil vi gerne gøre det så let for dig som overhovedet muligt at handle online her i vores shop. Det er uanset om du handler i vores medarbejdershop eller du handler som privat person. Derfor har vi lavet denne online størrelses guide til sko, som du kan bruge til at finde præcis den størrelse, der passer dig inden du sender din bestilling igennem. Derved kan du undgå forkert størrelse og dermed spare unødig tid på at skulle sende varen retur.

Vi har lavet denne smarte størrelses guide eller et måleskema til fodtøj, som en vejledende guide. Derfor kan vi på ingen tid hjælpe dig med at finde rette størrelse, så du er sikret at både pasform, komfort og funktionalitet bliver bedst mulig – det gælder uanset om det er fritidssko eller arbejdssko, som du ønsker at bestille.

Sådan gør du – måleskema fodtøj

Inden du kan finde den rigtige størrelse på vores skema skal du printe siden ud, som du finder her på vores hjemmeside. Når siden skal printes ud, så være opmærksom på, at den på din udskriftsindstilling skal stå til at skalere 100% - derved kommer det printede stykke papir ud i det korrekte målestoksforhold. For en sikkerheds skyld bør du måle siden efter med din lineal eller tommestok og se om kontrolfeltet i bunden af venstre side af papiret har det rette mål på 5 cm. Vores måleskema til fodtøj printes således ud, tjekkes for rette målestoksforhold – da ikke alle printere spytter ud i samme størrelse – og vupti, så har du mulighed for at se, hvilken størrelse, der passer til din fod. Se gerne vores video her på siden.

Placering af foden – måleskema fodtøj

Når du placerer foden på din måleskema til fodtøj, så skal du sikre dig, at hælen er ved den linje, der markerer hælen på papiret. Tegn derefter foran din fod og find den rette størrelse. Vores friske og servicemindede medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig enten online eller pr. telefon, hvis du er i tvivl om størrelsen. Gælder det arbejdssko og sikkerhedssko til din virksomhed, så tager vi gerne turen til jer med vores DEMOBUS, så I alle kan finde præcis de sko, der matcher jer og jeres behov. Vi håber, at denne størrelsesguide til sko eller måleskema til fodtøj har været en hjælp til jeres valg af sko og bare rolig – selv om vi har fantastiske priser på vores sko, så er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten.

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.