Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Måleskemaer

For en god ordens skyld, for at undgå fejlbestillinger, ombytninger af varer og spild af penge til fragt. Så er det en super god idé, at man lige tjekker sine kropsmål f.eks.

GUIDE: Ved du ikke rigtig hvilke størrelse du skal vælge? Om du er en det ene eller det andet. Med vores størrelsesguides får du svaret!

  • Brystmål
  • Taljevidde (Bæltested)
  • Hoftevidde
  • Benlængde (Skridtlængde)

Klik ind på nedenstående Brands/ Logo, for at finde det måleskemaet du ønsker at finde størrelse på.

Prøv også vores størrelsesguide for fodtøj

OBS: Hvis man bruger bukser i str. 32 kan man gange det med 2,54 så har du dine mål i cm. 

 

Find de rette mål med et måleskema

Når du handler fritidstøj, arbejdstøj eller fodtøj hos Pro-Dress.com, så vil vi gerne hjælpe dig med at finde de rigtige størrelser – på den måde undgår du at skulle ombytte til en større eller mindre størrelse. Ved at gøre brug af vores mange måleskemaer for tøj og fodtøj, så kan du få et klart indtryk af eksempelvis brystvidde, talje-vidde, hoftevidde og benlængde inden du bestiller jakker, trøjer, bukser eller arbejdstøj. Det samme gør sig gældende, når du skal vælge den rigtige størrelse fodtøj – uanset om det drejer sig om fritidssko, sandaler, sikkerhedssko, damesko, herresko eller børnesko.

Sådan gør du – måleskema

Ønsker du at bestille dit tøj eller fodtøj online hos Pro-Dress.com, men er lidt usikker på, hvilken størrelse, der er den korrekte til dig, så kan du med fordel benytte dig af et af vores mange måleskemaer. Vi har måleskemaer til de forskellige former for beklædningsgenstande, men du finder også måleskema, der knytter sig til bestemte tøj mærker eller skotøjs mærker. Her finder du det mærke, som du ønsker at købe et produkt i og ser de relevante mål inden du foretager din endelige bestilling.

Et måleskema beregnet til et bestemt mærke fx Kansas, Mascot eller Airtox m.fl.

Der kan være stor forskel på, hvordan de forskellige designs er i de forskellige tøjmærker og indenfor de forskellige former for fodtøj, som vi tilbyder her hos Pro-Dress.com. Derfor kan det være en god idé at finde præcis det mærke, som du ønsker at finde den rigtige størrelse i og tage et kig på det specifikke måleskema. Nogle mærker kan have større brystvidde end andre. Nogle mærker kan have større taljemål end andre etc. Derfor har de forskellige leverandører ofte et helt særegent måleskema til deres produkter, så du kan være sikker på altid at finde den helt rigtige størrelse, når du handler online her hos Pro-Dress.com. Vores team af dygtige medarbejdere står naturligvis klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål, hvis der er noget, som du er i tvivl om, når du skal finde en rigtige størrelse.

Hvorfor er et måleskema så vigtigt

Når du bestiller fritidstøj, arbejdstøj eller fodtøj online, så er måleskemaer vigtige, hvis du er usikker på, hvilken størrelse du skal have – dette er de af flere årsager. Med den rette størrelse, så kan du få tøj eller fodtøj: Der har den helt rigtige pasform. Der har den funktionalitet du efterspørger. Der lever op til de sikkerhedskrav, som du efterspørger. Der har den højeste komfort, fordi produktet sidder rigtigt på krop eller fod. Kontakt evt. vores kundespørgsmål, hvis du ikke finder, hvad du søger mht. valg af størrelse.

 

Læs også om
© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.