Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
72262
72262 Helly Hansen Basel Vendbar fiberpels jakke Helly Hansen Basel Vendbar fiberpels jakke
HELLY HANSEN

Helly Hansen Basel Vendbar fiberpels jakke

Kun %1 tilbage
Varenummer
72262
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Helly Hansen Basel Venbar Fiberpels Jakke

Helly Hansen Basel jakke i fedt rå look. Denne Helly Hansen Basel jakke kommer i formidabel pasform og et lækker behagelig stof, der sørger for at holde dig varm på en kold dag. Materialet er 100% polyester hvilket sørger for god komfort og høj sikkerhed.

Man kan bestille 24 timer, 7 dage i ugen og i dagstimerne er vi aktive på telefonen og på vores livechat. 

Se mere af vores store udvalg inden for Helly Hansen Workwear inde på Pro-Dress.com. 

Features

  • W-fiberpels fiberforankring
  • Enkeltsidet fiberpels
  • Vendbar
  • Rib i ærmerne
  • Tommelfingergreb
  • Forlænget bagstykke

Material

  • 100% Polyester – 390g
str
  • S - 3XL = ( OBS: De er stor i størrelsen )

 

Helly Hansen Basel fiberpels – Lækker og lun

Hos Pro-Dress.com kan du glæde dig til at trække i en både lun og lækker fiberpels Helly Hansen design – den findes naturligvis i mange flotte farvevarianter og størrelser. Den er tilmed vendbar, så bliver det ikke bedre – det skulle da lige være de altid lave priser, som vi tilbyder på vores professionelle og slidstærke mærker.

Bestil den allerede i dag inden kl. 16 og vi sørger for at ekspedere din ordre samme dag. Vi har gjort det både spændende, let og hurtigt at handle online. Vi klæder dig på med det bedste af det bedste fra de hotteste mærker med altid smarte designs som denne skønne og varme fiber jakke, der naturligvis har plads til at stikke tommelfingeren igennem ved ærmekant.

Helly Hansen fiberpels grøn eller blå

Vi fører som oftest disse varme fiberpelse i de populære farver grøn og blå. Her er der lagt op til både jægeren og håndværkeren, når det gælder smart, varm og ikke mindst praktisk påklædning både, når det gælder fiberpels dame og fiberpels herre.

  • Helly Hansen fiberpels blå

  • Helly Hansen fiberpels grøn

Tilsæt et par hotte termobukser, slidstærke jagtbukser, camouflagebukser eller vinterbukser, så er du godt klædt på til både job eller gode oplevelser i det fri.

Helly Hansen fiberpels hitter

Helly Hansen Basel fiberpels er og forbliver et sikkert hit. Den er populær hos såvel herrer som damer, jægere som håndværkere, gør-det-selv manden som friluftsentusiasten.

Et varmt og sikkert valg, der holder mange år ud i fremtiden med sit slidstærke design og de bløde og komfortable materialer.

Tilbud Helly Hansen Basel fiberpels

Du finder naturligvis også Helly Hansen fiberpels udsalg her hos Pro-Dress.com. Vi vil ikke alene være de bedste, men også de billigste – det ses på vores populære priser.

Hold også øje med vores altid spændende restparti side, hvor du kan finde udvalgte varer med besparelser på 60-90% - ja du læste rigtigt. Her kan du også være heldig at finde lækre Helly Hansen tilbud på flotte designs til både herre og dame.

Spar 60-90%

Har du ikke allerede tilmeldt dig vores populære nyhedsbrev, så kan vi friste med, at vi sender spændende tilbud med helt op til 90% rabat på udvalgte varer direkte i indbakken til vores mange nyhedsbrevslæsere.

Her kan du også være heldig at finde næsten uhørte priser på vores returvarer, der intet fejler, men blot har brudt emballage. Forkæl dig selv og din garderobe med alt det bedste fra de hotteste mærker fra Pro-Dress.com.

Få en fantastisk firmaaftale

Vores firmaaftaler er intet mindre end fantastiske. Vi er nemlig Danmarks billigste leverandør af arbejdstøj og profilbeklædning samt fodtøj – det stiler vi i hvert fald efter og gør meget ud af at finde så attraktiv en løsning for vores mange erhvervskunder som overhovedet muligt. Vi vil også gerne finde en fantastisk løsning til netop jeres virksomhed.

Kontakt os allerede i dag for en snak om jeres mange muligheder. Vi kommer gerne på besøg med demobussen, så I selv kan se den altid høje kvalitet på vores professionelle mærker. Her kan I også høre mere om vores populære medarbejder webshop, hvor I hurtigt kan spare både tid og penge og samtidige få personpakket arbejdstøj for let og hurtig intern distribution.

Fang os på tlf. 24 45 76 62 eller på mail@pro-dress.com. Vi glæder os til at glæde jer med bl.a. Helly Hansen Basel fiberpels og masser af andre lækkerier indenfor arbejdstøj og profilbeklædning.

 

Specifikation
Video 1 z9TXJwFDfy0
Video 2 Pa8sEyBwBag
Video 3 ugKMYVPSPgk
Leveringstid (på lager) 4-6
netto_pris Nej
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Helly Hansen Basel Vendbar fiberpels jakke
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.