Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Webshop mærket 

Hos Pro-Dress.com skilter vi gerne med de mange gode initiativer, der hjælper online virksomheder og webshops med at opretholde god skik og god markedsføring online. Derfor har vi valgt at sætte Webshop mærket på vores webshop, så du som handlende kan se, at der er visse retningslinjer, der overholdes, at du kan føle dig sikker som handlende og at du ved, at vi tager vores opgaver alvorligt. Webshop mærket har en del retningslinjer, der skal overholdes for, at vi må skilte med dette mærke. Det er derfor, at vi er stolte over de mange forskellige initiativer, som gøres for at online handlende kan vide sig mere sikker ved at handle i en webshop. Ud over dette Webshop mærke, så finder du bl.a. CSR mærket hos Pro-Dress.com og ikke mindst, så er vi stolte af de mange gode anmeldelser, som vi får på Trustpilot – her finder du vores service, levering og produkter med 8.8 point ud af 10 mulige. Vi gør en stor indsats for at være den bedst mulige webshop.

godkendt logo

Vi vil være den bedste webshop for dig som kunde

Ud over dette flotte Webshop mærke, CSR mærket og de mange gode anmeldelser på Trustpilot, så finder du et friskt og engageret hold medarbejdere her hos Pro-Dress.com. Vi møder hver dag på arbejde med en målrettet indsats for at være den bedst mulige webshop for dig som kunde. Ud over Webshop mærket, der kræver visse standarder overholdt, så lever vi naturligvis op til alle gældende krav indenfor lovgivningen, men ikke nok med det – vi gør mere end som så.

Prisgaranti, størrelsesguider, demobus og meget mere…

Vi har prisgaranti. Vi har hurtig levering. Vi tilbyder masser af spændende konkurrencer, hvor du kan vinde masser af vores spændende produkter. Vi laver størrelsesguider og demonstrationsvideoer af vores mange kvalitets produkter. Vi tilbyder besøg af vores demobus til virksomheder, medarbejdershop og meget mere. Vores friske og engagerede medarbejdere står hver dag klar i chatten, så du kan få råd og vejledning. Vi står klar ved telefonen og så er vi naturligvis også klar på mail, hvis du har en forespørgsel. Ingen forespørgsel er for stor eller for lille. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Det skal nemlig være rart at handle hos Pro-Dress.com – vi gør vores bedste for at blive din totalleverandør af fritidstøj, arbejdstøj, arbejdssko, sportstøj, børnetøj, regntøj, fodtøj og meget mere. Vi klæder hele familien på – fra top til tå. Kvalitet til favorable priser.

 

Kontakt 

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
DK-8340 Malling

Danmark 

pro-dress logo

CVR-nummer: 34702799
E-mail: mail@pro-dress.com 
Telefon nr.: 24457662

 

Læs også om
© 2023 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.