Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Footies

Køb altid billige footies i høj kvalitet her hos Pro-Dress.com. Vi gør en dyd ud af at tilbyde dig de bedste priser på footies og andre former for strømper og sokker. Footies er i princippet ankelstrømper, og disse er det eneste, man har lyst til at gå i, når det er varmt. Her på siden finder du ankelstrømper i høj kvalitet fra mærker som SEGER og andre. Vi kan med garanti blive din faste forhandler af footies, løbestrømper, cykelstrømper og andre slags strømper og sokker. Vi forhandler ankelstrømper i mange forskellige farver, og de passer til alle. Go jagt.

Footies til sommer

Når det er varmt ude, vil man gerne give sine fødder så meget frihed som muligt. Med ankelstrømper eller footies, som de også kaldes, kan du give dine fødder mere plads. De footies her på siden er lavet i gode og lette materialer, og det gør disse ankelstrømper perfekte. Du finder pakker med 15 stk. blandede footies, og man kan også købe ankelstrømper i pakker med 10. Vi forhandler ankelstrømper i gul, grøn, blå, lyserød, orange og lille samt footies i mere neutrale farver om sort, hvid og grå.

Vi er ikke det mindste i tvivl om, at du finder de footies, du skal bruge hos os. Pro-Dress.com er meget kendt for den høje kvalitet af arbejdstøj og fritidstøj. Man kan også uden at overdrive sige, at vi er kommet godt med i kampen om at have det bedste udvalg af strømper som footies og ankelstrømper. Vi vil gerne blive ved med at være i topklassen, og derfor får vi hele tiden nye footies fra gode mærker på shoppen. Så mangler du et par gode ankelstrømper til løb, cykling andet sport eller bare fritid, så kan du købe dem billigt her hos os. Vi har ikke andet end glade kunder, da vi gør alt for at tilfredsstille alle. Damer og herrer kan alle købe ankelstrømper her på siden, da vi forhandler strømper i alle størrelser.

Selvom vi grundet gode forhandleraftaler altid har billige priser på ankelstrømper og andre strømper, kan vi ofte give endnu bedre tilbud. Her i kategorien har vi næsten altid gode tilbud på ankelstrømper i høj kvalitet. Vil du gerne se alle vores tilbud, så har vi en stor kategori med disse i vores menu. Du vil med sikkerhed finde de footies, som du skal bruge til sommer her på siden. Bliv lidt mere frisk med shaftless sokker i flotte farver til både herrer og damer.

Hvis du eller nogle i din omgangskreds, mangler sko til fritids- eller arbejdsbrug, så tjek vores brands AIRTOX ud her.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.