Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Regnbukser

Regnbukser er meget mere end blot en funktionel beklædningsgenstand! Regnbukser hos Pro-dress.com er ikke bare regnbukser for praktikkens skyld. Ikke alene praktikken i hvert fald. For selvfølgelig er regnbukser en funktionel beklædningsgenstand, der skal fungere som det filter der gør dig tryg ved at tage ud i regnvejret uden at frygte for gennemblødte ben, når du ankommer til destinationen. Derfor spiller praktik og kvalitet selvfølgelig en stor del. Hvis du sammenligner regnbuksernes funktionalitet med en hovedrolle, så vover vi den påstand at komforten, kvaliteten og designet er de tre afgørende biroller, der tilsammen udgør en oplevelse ud over det sædvanlige.

Gode regnbukser fra kendte mærkevarer

Vi har nøje udvalgt, hvilke regnbukser samt modeller vi kan stå på mål for, og tilbyder derfor vores kunder regnbukser som vi også selv synes er lækre, flotte og med et højt niveau – både hvad angår kvalitet og design. Vores kunder er heldigvis enige i vores valg.

Pro-dress.com tilbyder derfor regnbukser fra Helly Hansen, Mascot, Kansas, Typhoon og MacMichael, som alle har sat overlæggeren højt ift. den funktionelle del og det visuelle ydre.

Vi har regnbukser til både herrer og damer, og har som fokusområde at regnbukser skal kunne bruges i forskellige situationer til forskellige gøremål. Netop derfor har vi et udvalg der dækker bredt, fra de klassiske lækre sorte regnbukser, til flere farvevarianter, til overalls – både med reflekser og uden.
Er regnbukser ligeså dyrt, som det lyder?
Det kan vi heldigvis svare helt kort på. Nej!

Vi har nogle gode aftaler med vores leverandører, der kommer vores kunder til gode. Vi vil hellere skabe en god relation til vores kunder, give dem en rigtig god og fair behandling – også hvad angår priserne – og kunne se dem i øjnene. Også næste gang familien skal bruge regnbukser.

Det mener vi er en fair og transparent model, som også er en af vores værdier.

Vi har løbende rabatter på vores regnbukser, og de kan meget nemt erhverves gennem vores webshop her på siden. Hold derfor øje med vores priser løbende for at få et godt tilbud på regnbukser til hele familien.

Skulle du have nogle spørgsmål ang. vores regnbukser eller overalls, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi gør en dyd ud af at lytte til – og forstår vores kunders ønsker og behov og er afhængige af at have glade kunder, så det håber vi naturligvis at du vil blive ved at handle os Pro-dress.com.

Afslutningsvis er det jo ikke ligefrem fordi vi alle skal gå rundt og drømme om regnvejr i stride strømme, men det er bare uundgåeligt – især i lille Danmark – at vi får en skylde hist og pist. Og så er det altså bare sjovere ikke at behøves lade sig begrænse af den manglende påklædning – endda uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller udseendet.

Rigtig god fornøjelse.

Hvis du eller nogle i din omgangskreds, mangler sko til fritids- eller arbejdsbrug, så tjek vores brands AIRTOX ud her.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.