Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Overgangsjakke

Overgangsjakke – Lækkerier til hele familien

Hos Pro-Dress.com finder du et spændende udvalg af overgangsjakker. Her i Danmark, med det ofte ustadige og uforudsigelige forårs-, sommer- og efterårsvejr, så er en overgangsjakke næsten uundværlig.

Denne form for jakke findes i mange både flotte og funktionelle varianter. Vi byder på design i et væld af størrelser, så hele familien kan blive klædt både praktisk og trendy på i høj kvalitet – naturligvis til lave priser her hos os. Vi byder på billig overgangsjakke i høj kvalitet i mange varianter indenfor:

Overgangsjakke

 

 • Herrejakker

 • Damejakker

 • Børnejakke

 • Arbejdsjakker

 • Sportsjakker

Find den overgangsjakke, som du lige står og mangler – uanset om det er til fritid, fest, børnehaven eller måske til arbejdsbrug.

Vi byder på kendte og professionelle mærker, der altid har designs med høj komfort, lækker pasform, slidstærke materialer og vand-, vindtæt og åndbart materiale afhængig af model.

Hvad er en overgangsjakke?

Når vinterjakken er blevet for varm, og det endnu ikke er sommer og dermed varmt nok til at undvære en jakke, så er det her, at det er rart med brug af en jakke til denne overgang fra lave temperaturer til højere temperaturer og omvendt – deraf navnet på denne jakke.

Mange lækre varianter

Især i forårs- og efterårets måneder kan det være vådt og blæsende – den rette jakke kan gøre en stor forskel. Vandtætte membraner, jakker med vindtæt materiale og ikke mindst termodesign – hvad skal du vælge?

Nogle kalder det en forårsjakke eller efterårsjakke – her hos Pro-Dress.com kalder vi dem bl.a. for overgangsjakker.

En overgangsjakke kan du finde i mange varianter. Her hos Pro-Dress.com frister vi ikke alene med et smart og funktionelt udvalg, men også et sporty og komfortabelt udvalg, der bl.a. tæller designs som:

 • Softshell jakke

 • Windbreaker

 • Bomberjakke

 • Termojakke

 • Quiltet jakke

 • Skaljakke

 • Fleecejakke

 • Frakke

 • Blazer

 • Sportsjakke

Det bliver aldrig kedeligt at handle overgangsjakke hos Pro-Dress.com. Vi har sørget for noget til hver en lejlighed.

Jakker til både hverdag og fest

Her kan du glæde dig til at gå på opdagelse i et sortiment med noget til både hverdag og fest. Smarte jakker fra vores gallatøj sortiment byder også på lækker overgangsjakke som blazer eller måske et mere sporty look med let og luftig jakke fra vores store sportssortiment.

Find den jakke, der matcher dine behov. Der er mange varianter, så find den der varmer eller holder dig tør, holder dig veltempereret og smart eller praktisk klædt på med masser af lommer.

Smart overgangsjakke dame

Hos Pro-Dress.com finder du naturligvis overgangsjakke kvinder elsker at trække i. Her kan du finde overgangsjakke dame model, der er specialsyet til de kvindelige former – jakker, der eksempelvis sidder faconsyet eller de lidt løsere modeller.

Vi byder ikke alene på mange størrelser, men også mange tykkelser og længder som fx lang overgangsjakke dame model:

 • Lang jakke

 • Kort jakke

 • Frakke

 • Regnfrakke

 • Vindbreaker

Her har vi blot nævnt nogle få af de mange muligheder, som du har for at forkæle dig selv og din garderobe med lækkerier fra nogle af de største og mest professionelle mærker.

Vi har noget til løbeturen med veninderne, til cykelturen på job eller måske til, når du går på udendørs café med dem du holder af.

Trendy overgangsjakke herre

Herrerne bliver bestemt ikke snydt. Vi har sørget for både trendy og funktionelle designs, så du kan føle dig praktisk eller smart klædt på - uanset om du tager ud og spiller golf, tager på fisketur eller spiller fodbold med sønnike.

Vores jakker findes i både de mere klassiske, men bestemt også de mere teknisk overlegne designs. Her kan du altid glæde dig over højeste kvalitet og producenter, der sætter en stor ære i at design ikke alene efter smart og trendy look, men også stor funktionalitet og komfort:

 1. Jakker med slidstærke materialer

 2. Lommer alle de rigtige steder

 3. Ekstra forstærkning på udvalgte områder

 4. Vindtæt, vandtæt og åndbart materiale

 5. Svedabsorberende og svedtransporterende stof

Har du svært ved at vælge, så forkæl dig selv med flere af slagsen – vi har presset priserne i bund, så du kan se smart ud – uanset, hvad du skal foretage dig.

Cool overgangsjakke teenager

Det skal ikke være praktisk og funktionelt det hele – til teenagerne har vi sørget for ekstra cool designs. Bomberjakker, cool quiltede designs eller måske det mere sporty look. Find den nye army jakke eller måske den super smarte jakke til turen til og fra skole.

Vi gør det sjovt at få bløde pakker på en helt almindelig hverdag. Bestil inden kl. 16, så sørger vi for at ekspedere din ordre samme dag.

Praktiske overgangsjakker til børn

Uanset om det er til dagplejen, børnehaven, til skolebrug eller måske til sportsaktiviteter, så har børn brug for at være klædt i både smart, praktisk og funktionel jakke.

Skal jakken være både vind- og vandtæt eller måske super åndbar? Find den variant, som netop dit barn har brug for blandt vores mange:

 1. Overgangsjakke pige model

 2. Overgangsjakke drenge model

Vi byder også på praktiske lækkerier som refleksdetaljer, lommer de rette steder, hul til tommelfingeren og meget mere. Måske junior selv vil være med til at vælge?

Vindtæt, vandtæt og varm

Med kendte og professionelle mærker finder du også designs med nogle af de absolut højeste tal på vandtætte jakker - vandsøjletryk. Eller måske var en fleecejakke eller termojakke lige det du har brug for til at holde varmen?

Du finder også jakker med høj modstandsdygtighed overfor blæst og høj grad af åndbarhed. Vi har jakker til hvert et formål.

Et væld af farver

Det kan være næsten umuligt at bestemme sig, når du først får øjnene op for de mange spændende varianter. Der er ikke alene et væld af designs at vælge imellem, der er også et væld af farver. Sortimentet byder som oftest på:

 • Klassiske og tidløse farver som sort, blå, grå, grøn, hvid og navy

 • Trendy og sæsonbestemte farver som pink, rød, gul, lilla og turkis

Der er plads til det hele i garderoben, så hvorfor nøjes med blot én jakke, når vi har skruet så langt ned for priserne, at alle kan være med.

Vi giver dig nogle af Danmarks absolut bedste priser på tøj til hele familien – ikke kun overgangsjakker, men alle former for overtøj, bukser, trøjer, undertøj, sportstøj og fodtøj.

Find også et stort udvalg af løbetøj, løbesko, arbejdstøj og sikkerhedstøj her på siden. Vi fører kun kendte og professionelle mærker, så du ved, at du får kvalitet hver gang du handler hos Pro-Dress.com – naturligvis til faste lave priser.

Overgangsjakke udsalg

Hos Pro-Dress.com byder vi altid på de bedste overgangsjakke tilbud. Vi har faktisk fantastiske tilbud året rundt. Ikke kun januar tilbud.

Uanset om du er på udkig efter overgangsjakke dame tilbud eller dem til herrerne, så finder du helt sikkert, hvad du søger her på siden.

Vi klæder hele familien på fra top til tå og fra inderst til yderst med højeste kvalitet – naturligvis til faste lave priser.

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.