Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Tilbehør

Pro-Dress.com tilbyder et kæmpe udvalg indenfor billig hovedbeklædning. Vi har herrehuer, caps og pandebånd til drenge og mænd i alle aldre, og vores produkter fås i et utal at varianter, så der er nok at vælge imellem. Vi har hovedbeklædning i alt fra de enkle og stilfulde designs til de mere friske og farverige udgaver, så uanset smag og anledning, finder du, hvad du søger, her i webshoppen. For at kunne tilbyde vores kunder de bedste tilbud på alt fra kasketter til strikhuer har vi gjort os stor umage for at udvælge de bedste mærker på markedet, så vi til hver en tid kan stå inde for både kvalitet og design. Priserne er altid helt i bund, så leder du efter billige caps, huer eller pandebånd - så er du kommet til det rette sted.

Billige herrehuer i høj kvalitet.

Arbejder du udendørs, ved du alt om, hvor koldt det danske vintervejr kan være for ørerne. Men beskytter du dit hoved og især dine ører med en af de smarte huer fra vores omfattende sortiment, så er du fremover sikret varme ører i al slags vejr. Vi fører både huer og caps, der er specielt designet til brug under arbejde, så de holder uden problemer til mange timer i koldt vejr - vinter efter vinter. 

Kvaliteten på vores huer er altid helt i top, så du skal bare vælge, hvilken stil, der passer bedst til dig. Den enkle ensfarvede herrehue er meget populær blandt vores kunder, men også de mere farverige huer oplever stigende popularitet. Så frisk arbejdsdagen op med en herrehue i smart design og nyd, at pasformen gør nødvendigheden til en dyd.  

Leder du efter billig hovedbeklædning til arbejdsbrug, er det især mærker som Acode, PROTEST, SEGER, MASCOT og Kansas, der bør fange din interesse. Disse mærker er meget brugte til netop det formål, og det er ikke uden grund. Her er både komfort og funktionalitet nemlig helt i top, så du kan holde hovedet varmt fra tidlig morgen til fyraften. 

Hvis du eller nogle i din omgangskreds, mangler sko til fritids- eller arbejdsbrug, så tjek vores brands AIRTOX ud her. 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.