Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Sommertøj

Sommertøj – Til job, fritid, ham, hende og børnene

Hos Pro-Dress.com finder du altid billigt sommertøj, da vi har prisgaranti på alle vores populære varer. Her finder du et stort og indbydende udvalg af sommertøj til arbejdsbrug og ikke mindst til fritid. Vi byder på noget for både drenge og piger, mænd og kvinder og naturligvis masser af lækre shorts og bikinier.

Find det hele i højeste kvalitet til små priser her hos Pro-Dress.com. Vi byder på:

 1. T-shirts
 2. Poloshirts
 3. Shorts
 4. Knickers
 5. Sweatshirt
 6. Bukser
 7. Jakker
 8. Badetøj

 

Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores store og spændende sortiment, der byder på noget til hver en lejlighed. Praktisk og funktionelt eller smart og cool klædt på – vi giver dig det hele fra top til tå med Pro-Dress.com. 

Altid lækker kvalitet

Når du handler hos os, så kan du vide dig sikker på god kvalitet – vi vil næsten sige lækker kvalitet, da vi altid har masser af populære mærkevarer, der har fokus på netop slidstærke designs og tidens trends. Her får du kvalitet, der kan holde til hverdagen – uanset, om du er voksen eller barn, om det er fritidstøj eller arbejdstøj. Vores sortiment byder på:

 • Smarte og slidstærke design
 • Lækker komfort og god pasform
 • Farver der holder vask efter vask

 

Her kan du klæde hele familien på i smart og komfortabelt sommertøj til hver en lejlighed. Her er der masser af såvel klassiske som trendy designs, der matcher både hverdag og festlige lejligheder. 

Sommertøj til hverdag og fest

Ingen basisgarderobe uden smart og farverigt sommertøj. Vi byder naturligvis også på sommertøj i de mere klassiske og tidløse farver. Vores sortiment byder på sæsonens hotteste trends, farver og mønstre. Her finder du bl.a. et stort udvalg af spændende T-shirts og shorts til både arbejdsbrug og fritidsbrug. 

Flot og lækkert sommertøj damer

Skal basisgarderoben eller måske arbejdstøjet fornyes, så er der masser at glæde sig til her hos Pro-Dress.com. Vi har intet mindre end alle former for beklædningsgenstande, som du behøver for at komme godt og smart igennem sommeren. 

Sommertøj er bestemt ikke kedeligt, når du handler hos os. Vi har fundet de bedste mærker frem af dame sommertøj og kan byde på:

 • Smarte og funktionelle shorts
 • Lækre T-shirts, toppe og poloshirts
 • Vind- og vandtætte jakker
 • Bløde og behagelige sweatshirts
 • Elegante skjorter
 • Stilfulde bukser
 • Flotte og farverige bikinier

 

Dette er blot en del af det store udvalg, som vi byder på af sommertøj til kvinder. Her finder du også et stort udvalg til de yngre piger. Vi byder naturligvis også på et stort udvalg af sommertøj til børn.

Smart og funktionelt sommertøj mænd

Mændene skal bestemt ikke snydes. Sommertøj til herrer fås i mange spændende varianter. Skal du klædes praktisk og funktionelt på til arbejdet, så byder vi på masser af shorts og T-shirts til fritid, men også et stort udvalg af:

 • Arbejdsshorts
 • Arbejds T-shirts

 

Sortimentet byder også på praktisk og funktionelt fodtøj, der både tæller løbesko, kondisko, sandaler, men også praktiske gummistøvler til, hvis du skal ordre haven i sommerferien eller måske sikkerhedssko til job.

Der er noget for alle og til hver en lejlighed, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi tilbyder tilmed arbejdstøj i sommertøj til alle brancher. Kontakt os gerne for gode råd og vejledning, så vi sammen kan finde præcis det, som du lige står og mangler til din garderobe. 

Sommertøj til børn

Hos Pro-Dress.com finder du sommertøj børn elsker. De mange spændende designs fyldt med farver, mønstre og cool statements er bare perfekte til børnegarderoben. Især teenagere og tweens er vilde med de mange spændende T-shirts.

Badetøj til store og små

Vores store udvalg af shorts og bikinier og tankinier er populært hos både store som små. De mange farvestrålende designs egner sig fortræffeligt til både haven og en hyggelig strandtur. Skal du have en lækker bikini i smuk farvekombination eller skal det måske være den lidt mere tildækkede tankini?

Vores store udvalg af shorts byder på mange spændende varianter af både badeshorts og almindelige shorts - sammensat med en lækker polo T-shirt, så er du også klar til festlige lejligheder eller en tur ud at shoppe.

Sødt sommertøj piger

Skal det være en flot og farverig softshell jakke til piger eller måske et par cool og farverige gummistøvler? En bikini til stranden er et must til basisgarderoben. Det samme er et væld af flotte T-shirts til sommersæsonen. Sortimentet byder også på sommertøj med UV-beskyttelse. Find det hele og mere til hos Pro-Dress.com.  

Cool sommertøj drenge

Få et par cool badebukser til drenge i flotte og farverige designs. Der er mange både sjove, spændende og ikke mindst elegante og cool badebukser at vælge imellem.

Sortimentet byder naturligvis også på flotte og farverige shorts, T-shirts, strømper og ikke mindst en blød og lun sweatshirt til de kølige sommeraftner.

Cool T-shirts med print

Vores store sortiment af tøj til sommeren byder også på et væld af lækre T-shirts til både børn og voksne. Find dem i klassiske farver eller måske i mere farverige og trendy designs med cool print. Her er noget til både hverdag og festlige lejligheder. Børn som voksne vil elske bløde pakker fra Pro-Dress.com.

Sommer-arbejdstøj

Sortimentet byder på masser af sommer-arbejdstøj til både store som små - et par seje arbejdsknickers eller arbejdsshorts eller måske en cool og praktisk svedabsorberende trøje? Forkæl dig selv, én du holder af eller måske bare din garderobe med det bedste af det bedste fra Pro-Dress.com.

Sommertøj udsalg

Er du på udkig efter billigt sommertøj, så finder du altid tilbud på sommertøj hos Pro-Dress.com. Vi har skruet ned for priser for alle vores knickers, T-shirts, trøjer, arbejdstøj og ikke mindst fodtøj og fritidstøj. Du finder det hele til Danmarks bedste priser – vi giver nemlig prisgaranti på alle vores populære mærker. 

Vi har tøj til hele familien. Vi byder på alt i sommertøj til herrer, sommertøj kvinde design og ikke mindst smart og praktisk sommertøj til børn. Få det hele i højeste kvalitet til altid lave priser hos Pro-Dress.com.

Find det du lige behøver til dig selv eller hele familien eller forkæl din virksomhed med en favorabel firmaaftale. Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på tlf. 43 32 63 70 eller på info@pro-dress.com

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.