Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Ridetøj

Ridetøj – Smart, varmt og tørt klædt på

Hos Pro-Dress.com finder du et stort udvalg af smart, lækkert og praktisk ridetøj, så du til hver en tid kan føle dig varmt og tørt klædt på. 

Du kan vide dig sikker på ridetøj i højeste kvalitet i slidstærke designs fra professionelle mærker – glæd dig over altid lave priser, når du handler hos os. Sortimentet byder som oftest på både smarte og funktionelle designs som:

Der er dømt ren forkælelse for hele garderoben med lækkerier i mange spændende varianter til både ridning, brug i stalden og ikke mindst, når du muger ud. Der er stort udvalg af både inder- og yderbeklædning, så du kan holde varmen inde og kulden ude med lækre designs fra vores store sortiment. 

Glæd dig også over det store udvalg af bl.a. fritidstøj, løbetøj, sportstøj og arbejdstøj fra de største mærker – også til faste lave priser hos Pro-Dress.com. 

Altid billigt ridetøj hos Pro-Dress.com

Vi har udvalgt vores leverandører med omhu, så vi kan sikre dig både høj kvalitet og favorable priser. Med gode forhandleraftaler sparer vi penge på indkøb – penge, som du sparer, når du handler kvalitetsmærker hos os. Her finder du billig ridetøj i mange varianter. 

 1. Flot i polo og sweater på ridebanen
 2. Varm og praktisk i termotøj i stalden
 3. Blød og hyggelig i klubhuset i fiberpels

 

Glem ikke det varme termoundertøj og fiberpels sokkerne, der kan holde dig varm i de kolde måneder. Vi frister tilmed med smarte t-shirts med prints, lækre striktrøjer, cool hoodies, caps og camo bukser. Glæd dig også det store udvalg af softshell jakker, trendy gummistøvler og de perfekte sikkerhedssko – designs, der tilmed kan ligne almindelige kondisko.

Kvalitet fra professionelle mærker

Vi har intet mindre end højeste kvalitet, når du handler hos os. Vores leverandører har årtier eller århundreders erfaring, når det gælder finpudsning og justering af det perfekte produkt. 

Uanset om vi taler sikre støvler, cool poloshirts eller isolerende termotøj, så kan du godt begynde at glæde dig til komfort i særklasse, lækker pasform og ikke mindst bløde og behagelige materialer i slidstærke designs. Glæd dig til trendy såvel som klassiske designs fra populære mærker som:

 • Tranemo
 • Mascot
 • Helly Hansen
 • Kansas
 • F. Engel
 • Blåkläder
 • Acode
 • MacMichael
 • Workzone
 • B&C
 • Elka

 

Det er altid bare lige lidt mere lækkert at handle kvalitet til små priser hos Pro-Dress.com. Og så byder vi tilmed på altid hurtig levering. 

Smart ridetøj dame

Ingen grund til at købe hverken brugt ridetøj eller vente på den rette ridetøj outlet, når du til hver en tid kan få billig ridetøj her hos Pro-Dress.com. 

Vi har sørget for lækkerier til både piger og damer i et væld af størrelser, farver, former og materialer. Her finder du vinter ridetøj og termo ridetøj i smart look med høj komfort. Der er dømt ren forkælelse for ryttere i alle aldre med det bedste af det bedste fra Pro-Dress.com.

Cool ridetøj herre

Ridetøj til mænd finder du også i et stort og lækkert udvalg her hos os. Der er dømt cool termojakker, varme underbukser, skønne bløde fiberpelsjakker og elegante hvide poloshirts.

Forkæl dig selv og din garderobe med kvalitet fra de største mærker. Vi forhandler også ridetøj junior og ridetøj store størrelser.

Termo, vindtæt og vandtæt

Få det varmt og isolerende, åndbart, vindtæt og ikke mindst vandtæt. Her kan du finde de vildeste regnjakker, der byder på vandsøjletryk på helt op til 20.000 mm. Find lækre åndbare jakker, vindtætte veste og meget mere, så du altid er varm og velklædt, når du færdes i stalden, på ridebanen eller i klubhuset.

Hurtig levering

Du kan regne med altid god service, når du handler hos os. Glæd dig ikke alene over høj kvalitet og lave priser, men også over hurtig levering. 

Vi ekspederer din ordre samme dag, hvis den er tastet inden kl. 16.00. Vi har gjort indkøb af ridetøj online både let og billigt.

Ridetøj udsalg

Pro-Dress.com byder naturligvis også på de vildeste ridetøj tilbud. Det er som at have sin helt egen outlet, når du handler hos os. Vi har nemlig altid lave priser. 

Tag også et kig på vores altid populære restparti-side, hvor du kan finde de hotteste mærkevarer med store besparelser. Her kan du være heldig at finde hotte rester fra tidligere kollektioner eller de nyeste varer, der er kommet retur grundet fejl størrelse – her kan du finde rester og returvarer med brudt emballage med besparelser på helt op til 60-90%.

Spørg kundeservice

Har du spørgsmål til ridetøj, termotøj eller bare din ordre generelt, så fang os på chatten eller ring til os på tlf. 43 32 63 70. Du kan også skrive til os på info@pro-dress.com

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lækkerier i vores store og spændende sortiment af fritidstøj, ridetøj, sportstøj, løbetøj og arbejdstøj fra de største mærker. 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.