Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Seler

Seler – Slidstærke seler til lave priser

Hos Pro-Dress.com finder du et spændende udvalg af seler. Vi byder på et væld af farver og varianter – alle i høj kvalitet fra de største og mest professionelle mærker – naturligvis til lave priser. Vi har fundet de slidstærke materialer frem og designs, der sidder perfekt.

Hos Pro-Dress.com har vi seler mænd og kvinder elsker at have på. Sortimentet byder som oftest på:

 • Seler
 • Seler til bukser
 • Seler til mænd brede varianter
 • Seler til kvinder
 • Arbejds seler
 • Seler til regnbukser
 • Bukser med seler

 

Seler køb dem hos Pro-Dress.com og bliv overrasket over det store udvalg af ikke alene denne form for tilbehør, men også det store udvalg af arbejdsbukser, arbejdstrøjer, arbejdsjakker, arbejdssko og ikke mindst sikkerhedstøj og sikkerhedssko. 

Vi byder også på fritidstøj og sportstøj til hele familien – find alt du behøver til mænd, kvinder og børn til faste lave priser hos Pro-Dress.com. 

Smarte og funktionelle seler til mænd

Vi byder på herre seler i mange spændende varianter. Er du på udkig efter sorte seler, hvide seler, seler til arbejdsbukser, røde seler til mænd, så glæd dig til de mange spændende muligheder, som sortimentet byder på. Vi har designs til hver en lejlighed, så du altid kan holde bukserne på plads.

Flotte og praktiske seler til kvinder 

Dameseler er bestemt en god løsning, hvis du vil sikre dig, at dine bukser bliver præcis, hvor de skal. Det er ikke alene smart og praktisk – det er også behageligt at vide, at fx seler til regnbukser kan være præcis det du lige står og mangler og altid kan finde i sortimentet hos Pro-Dress.com.

De mest populære mærker

Vi har fundet de mest professionelle og komfortable designs frem til dig fra de største og mest professionelle mærker – naturligvis til lave priser, så alle kan være med. Her byder vi bl.a. på: 

 • Blåkläder
 • F. Engel
 • Kansas

 

Vi har creme de la creme til dig, der gerne vil have designs med ekstra styrke, slidstærke designs og god komfort – du kan godt begynde at glæde dig. 

Spændende varianter

Uanset om du er på udkig efter livrem og seler, bukse seler eller måske et smarte bælte, så finder du et bredt udvalg af accessories til både mænd og kvinder her hos Pro-Dress.com. Vi byder på mange spændende varianter, der bl.a. har friske farver, slidstærke materialer og et væld af spændende detaljer. 

 • Klassiske designs i tidløse og klassiske farver
 • Trendy designs i et væld af farver

 

Find din helt egen farveyndling blandt det store udvalg – det må gerne være både funktionelt og farverigt at bære disse praktiske hjælpemidler til at holde bukserne præcis, hvor de skal være.

Hvordan skal seler sidde?

Der findes flere forskellige former for seler. Det vigtigste er den rette pasform. Her kan du bl.a. benytte dig af vores smarte størrelsesguides, så du kan finde den rette størrelse. De skal først og fremmest sidde behageligt på kroppen, og så skal de naturligvis holde din bukser oppe. 

 • Reguler gerne længden på dine selestropper, så pasformen bliver helt perfekt

 

På de fleste modeller finder du regulerbare stropper, der kan være med til at gøre den helt store forskel, når det gælder komfort. Sæt dem, så der er plads til både mave og bryst samt at det virker behageligt, og du har tilstrækkelig med bevægelsesfrihed. 

Seler udsalg

Hos Pro-Dress.com finder du også tilbud på seler. Her kan du bl.a. finde billige seler og lækkerier til faste lave priser. Hold også øje med vores restparti. Her kan du være heldig at finde fede designs fra de hotteste mærker – enten i form af rester fra tidligere kollektioner, specialtilbud eller returvarer, der blot sælges billigere grundet brudt emballage.

Hurtig levering

Der er altid hurtig levering, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi sørger for at ekspedere din ordre samme dag – blot den er afgivet inden kl. 16.00. Vi ved, at du sikkert venter din ordre i spænding. 

Få et godt tilbud

Du kan altid få en godt tilbud hos Pro-Dress.com. Vi vil ikke alene være de bedste – vi vil også være de billigste. Derfor tilbyder vi også favorable priser og bl.a. prisgaranti, når du handler hos os. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder den samme vare billigere et andet sted. Dette er en del af den altid gode service, når du handler hos os.

Få en god firmaaftale

Pro-Dress.com leverer hvert år arbejdstøj, arbejdssko og sikkerhedstøj og sikkerhedssko til en lang række danske og udenlandske virksomheder. Vi vil også gerne levere til din virksomhed. Vi byder bl.a. på let og overskuelig medarbejder webshop, hvor medarbejdere let kan logge ind og bestille det, de lige mangler. Her kan du få påtryk af navn og logo på arbejdstøj samt levering direkte til virksomheden – personpakket og let at distribuere.

Få besøg af demobussen

Vi kører hvert år land og rige rundt til virksomheder. Vi kommer også gerne forbi din virksomhed, så I selv kan se den høje kvalitet af vores professionelle mærker. Kontakt os allerede i dag for at høre om jeres mange muligheder på tlf. 24 45 76 62 eller fang os på mail@pro-dress.com

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.