Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Handsker

Hos Pro-Dress.com kan du roligt glæde dig til at gå både vinteren, arbejdsdagen eller træningen i møde med de helt rette handsker. Du er måske på udkig efter nogle med indbygget varme, vandafvisende materiale, ekstra blødt foer eller måske nogle uden fingre – vi har det hele og mere til. Find dem tykke, varme, bløde og ikke mindst fleksible. Neopren, arbejdshandsker, håndværkerhandsker, skihandsker, målmandshandsker, fitnesshandsker, luffer, vanter, fingervanter og meget mere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du skal finde lækkerier til dine fingre og hænder til alle årets sæsoner og gøremål.

Se f.eks. Også vores store udvalg af Arbejdshandsker her.

Køb billige handsker online lige her hos Pro-Dress.com til nogle af markedets absolut laveste priser. Vi frister med populære mærker som Helly Hansen, Stormtech, Atlantis, Snickers, Level, ID, Cold og mange flere. Husk også den varme hue, halstørklædet eller måske den super varme vinterjakke. Bestil inden kl. 16, så ekspederer vi din ordre samme dag.

Lækkerier til alle sæsoner

Vi klæder hele familien på fra inderst til yderst og fra top til tå. Derfor finder du her et stort udvalg af børnehandsker, damehandsker og herrehandsker til alle året gøremål – naturligvis i højeste kvalitet fra professionelle mærker.

 • Til job

 • Til fritid

 • Til sport

Find dine nye havehandsker, sikkerhedshandsker eller måske handskerne, der skal holde junior varm på fingrene hele vintersæsonen lige her hos Pro-Dress.com.

Vi har presset priserne helt i bund, så du kan forkæle dig selv og resten af familien med blødt, varmt, praktisk, funktionelt og ikke mindst smart design til hænderne til hver en lejlighed.

Slidstærke handsker herre

Det bliver aldrig kedeligt at handle handsker til mænd. Vi frister nemlig med så mange spændende varianter, at det kan være svært kun at nøjes med ét par. 

 1. Ekstra slidstærke 

 2. Med og uden sikkerhed

 3. Klassisk, trendy eller funktionelt design

Måske var det noget med, afhængig af sortiment, et par bløde og funktionelle nitril handsker, komfortable neoprene handsker, et par varme af slagsen til, når du skal køre motorcykel, slå græs eller måske nogle med sikkerhed, så du kan passe ekstra godt på dine fingre?

Bløde handsker dame

Damerne skal også forkæles. Vi byder nemlig på varme damehandsker i mange varianter. Her kan du bl.a. glæde dig over (afhængig af design):

 1. Ekstra blødt foer

 2. Vindtæt design

 3. Vandafvisende materiale

Ingen grund til frosne fingre, når du kan holde dem varme og glade med alt det bedste fra Pro-Dress.com. Vi har sørget for både trendy, flotte, komfortable og funktionelle designs.

Tag også et kig på de mange dame vinterjakker, halstørklæder, skibukser, vinterstøvler og halsrør, som vi har i sortiment fra kendte og populære mærker.

Varme handsker børn

Er du på udkig efter handsker til dit barn - handsker med varme eller måske bare de slidstærke, de funktionelle, de vandtætte eller de vindtætte, så er du kommet til det rette sted.

 • Hold de små fingre varme og glade

Der er bestemt ingen grund til at junior skal gå med hænderne i lommen. Klæd dit barn på til en behagelig og aktiv hverdag med alt det bedste fra Pro-Dress.com. 

Skind handsker

Når det gælder skind handsker herre design eller damehandsker læder, så er der masser af designs og materialer at vælge imellem:

 • Næsten uundværlige til vintersæsonen

Læder handsker er nemlig næsten uundværlige til vintersæsonen. Find dine egne favoritter og glæd dig over uhørt lave priser, når du handler hos Pro-Dress.com. 

Trænings handsker

Er du på udkig efter fitness handsker, golf- eller cykel handsker eller anden form for lækkerier til fingrene under sport og træning, så snyd ikke dig selv for et kig på vores store udvalg.

Søger du noget, som du ikke kan finde her, så prøv at fange os på chatten. Vi tager gerne imod forespørgsler.

Ski handsker

Der findes så mange spændende varianter, at du måske skal forkæle dig selv med flere forskellige par blot for en sikkerheds skyld, når skisæsonen sætter ind. 

Hos Pro-Dress.com har du lave priser – også på varianter med:

 • 3-finger design

 • Ekstra tyndt design

 • Vandtæt materiale

Find dem til herrer, damer eller måske med unisex design, der passer begge køn. Fås også med I-Touch design, så du kan betjene touchskærme uden at skulle tage vanten af.

Handsker uden fingre

Få dem flotte. Få dem funktionelle eller måske som fingerløse handsker? Find den variant, som du lige står og mangler. 

Vi har sørget for det hele, så du kan holde dig varm fra top til tå med populære designs fra populære mærker – naturligvis til faste lave priser.

Arbejds handsker

Vi har alt i arbejdshandsker. Det er med til at gøre os til én af de foretrukne webshop indenfor arbejdstøj, sikkerhedstøj samt matchende fodtøj og tilbehør.

Find den rigtige størrelse

Gør endelig brug af vores populære størrelsesguides her på siden, når du skal vælge. Vi har gjort det let for dig at handle online.

Fang os også gerne på chatten, hvis du har spørgsmål til herrehandsker størrelse eller damehandsker størrelse, et bestemt mærke, design eller andet. Vi står klar til at hjælpe.

Handsker udsalg

Hos Pro-Dress.com finder du altid masser af vilde tilbud på handsker. Det har aldrig været billigere uden at gå på kompromis med kvaliteten – det er fordi, at vi vil være de bedste og de billigste.

Vi har tilmed prisgaranti – det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder din vare billigere et andet sted.

Pro-Dress.com – så behøver du kun handle ét sted.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.