Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Fritidstøj

Her hos Pro-Dress.com har vi mest fokus på arbejdstøj. Det betyder ikke, at vi er gået ned på kvaliteten af fritidstøj, tværtimod. Vi forhandler fritidstøj fra mærker som Helly Hansen, PROTEST, Acode, Carhartt, MASCOT, Kansas og mange flere. Disse mærker laver arbejdstøj til tømrer og andre håndværkere. De samme gode materialer de bruger til deres arbejdstøj, bruger de også til deres fritidstøj. Det vil sige, at du finder fritidstøj til herrer, damer og børn, som er i en kvalitet ud over de sædvanlige. Her på shoppen har du mulighed for at købe fritidstøj i høj kvalitet til billige priser. De billige onlinepriser er en muligt, da vi har gode forhandleraftaler med mange anerkendte producenter af fritidstøj.

Når du handler fritidstøj her hos os, får du altid en væld af gode fordele. Du skal ikke vente længe på din bestilling, da vi har hurtig levering. Ydermere er der fri fragt på bestillinger over 950 kr. Når du bestiller fritidstøj eller andet tøj til damer, herrer og børn for over 950 kr, får du derfor ingen ubehagelige overraskelser, når du tilgår indkøbskurven. Vi er E-mærket så du kan være sikker på, at vi lever op til EU regler og dansk lovgivning indenfor E-handel. Ud over E-mærket kan du også få sikkerhed ved at se alle de positive tilkendegivelser på Trustpilot. Der er fyldt med anmeldelser fra kunder, der allerede har benyttet vores webshop mange gange. Vi vil også give dig den bedste service, når du køber fritidstøj her på siden. 

Fritidstøj skal bruges i mange sammenhænge, så det er vigtigt, at komfort er i højsædet. Alt det fritidstøj du finder her på siden, kan bruges til jagt, fiskeri, sport og meget andet. Komforten er høj og kvaliteten er i top. Du kan benytte det dejlige billige fritidstøj hele året rundt. Til hverdagsbrug finder du jakker, trøjer, regntøj og meget andet, mens du til de varme sommerdage kan købe shorts og t-shirts med mere. Der er rig mulighed for at købe billig fritidstøj i høj kvalitet til alle årstider her på Pro-Dress.com. Hvis du har spørgsmål til dametøj, herretøj eller børnetøj i shoppen så kontakt os.

Alt fritidstøjet er i så god kvalitet, at du kan bruge det til alt lige fra jagt og andre aktiviteter til arbejde i haven eller andre steder. Gå på opdagelse i vores store shop tøj og find det fritidstøj du mangler til billige onlinepriser.

1
© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.