Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Snørebånd

Snørebånd til små priser online hos pro-dress.com. Neutrale snørebånd i høj kvalitet finder du i denne kategori. Vi forhandler snørebånd fra anerkendte producenter som Brynje, Mascot og mange andre. Med gode snørebånd kan man give dine sikkerhedssko og almindelige sko nyt liv. Der er ingen grund til at købe helt nye sikkerhedssko, hvis man kan klare det med tilbehør til sko. Ved at købe snørebånd i høj kvalitet kan man udskyde sin investering i nye sikkerhedssko i et stykke tid. Vi forhandler kun produkter i høj kvalitet, og det vil du kunne føle, når du modtager vores snørebånd til sikkerhedssko og almindelige sko. Gå på opdagelse i denne kategori og spar penge.

Snørebånd og tilbehør til sikkerhedssko og almindelige sko

Du vil med det samme kunne mærke, at de snørebånd vi forhandler ikke er helt almindelige. Kvaliteten af snørebåndene er rigtig høj, og de vil kunne holde til meget. Efter man har købt snørebånd fra for eksempel MASCOT, så behøver man ikke købe nye i lang tid efter. Vi forhandler snørebånd og andet tilbehør til sikkerhedssko og sko, da vi mener, at for mange smider deres sikkerhedssko ud for hurtigt. Sikkerhedssko er i dag lavet i så høj kvalitet, at det ofte er såler eller snørebånd, der giver op, inden skoen egentlig er slidt. For at få mere ud af dine penge, kan du derfor købe tilbehør som snørebånd, imprægneringspray og indlægssåler til sikkerhedssko og almindelige sko.

I denne kategori finder du billige snørebånd i høj kvalitet, mens du ude til venstre finder imprægneringsspray og indlægssåler. Vi er ikke i tvivl om, at du vil blive glad for dit køb af billigt tilbehør til sikkerhedsko og almindelige sko.

Vi har alt her hos Pro-Dress.com. Hele vores sortiment er tilrettelagt efter vores kunders ønsker, og der er ingen, der leder forgæves hos os. Vi har alt i arbejdsbukser, arbejdsjakker, overalls, Regntøj, Termotøj og andet arbejdstøj og fritidstøj samt sikkerhedssandaler, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssko. For at kunne garantere dig en høj kvalitet tilbyder vi arbejdstøj fra de bedste producenter som MASCOT, Kansas, Helly Hansen, Blåkläder og mange andre i samme klasse.

Vi har arbejdstøj, sikkerhedssko og fritidstøj til både børn, damer og herrer. Vi har alt i både små og store størrelser og forhandler alle farver. Hvis der er noget, du ikke finder i vores shop, så er du altid velkommen til at ringe eller chat til os med dine ideer. Vi vil undersøge om det er muligt og hurtigst muligt sætte det til salg på siden.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.