Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Plejemidler

Plejemidler for sko hos pro-dress.com. Se vores udvalg af gode plejemidler til sikkerhedssko og almindelige sko her i kategorien. Du finder plejemidler som imprægneringsspray og meget andet her hos Pro-Dress.com. Hvis du gerne vil give dine sikkerhedssko en længere levetid, så er det altid en god ide, at sprøjte dem med imprægneringsspray. Mange køber deres plejemidler til sko her i shoppen, da vi har billige priser på høj kvalitet. Du finder plejemidler fra anerkendte mærker som MASCOT og mange andre. De gode mærker vidner om en høj kvalitet, og plejemidler der virker. Køb imprægneringsspray og meget andet hos os og spar penge.

Imprægneringsspray og andre midler

Man skal ikke underkende værdien af imprægneringsspray og andre midler til sine sko og sikkerhedssko. Man vil opleve, at sine sko får en meget længere levetid, hvis man behandler dem med plejemidler i høj kvalitet. Imprægneringsspray er med til at holde skidt og snavs væk fra de inderste lag af skoen. Samtidig er imprægneringsspray rigtig godt for stoffet og styrker holdbarheden. Der er lavet mange tests med forskellige former for plejemidler. Plejemidler som god imprægneringsspray giver altid et godt resultat. Der er også mange andre former for plejemidler som er gode for sko, og her i kategorien hos Pro-Dress.com finder du det hele. Vi er stolte af at kunne tilbyde billigt imprægneringsspray i høj kvalitet fra gode mærker.

Leder du efter plejemidler? så er det her i kategorien, du skal lede. Vil du gerne forlænge dine sikkerhedssko på anden vis? så har du også mulighed for at se vores udvalg af snørebånd og indlægssåler ude til venstre. Snørebånd og indlægssåler er lige så godt som imprægneringsspray, hvis man gerne vil give sine sko en længere levetid. På den lange bane kan man spare rigtig mange penge ved at behandle sine sikkerhedssko og andre sko godt med plejemidler.

Mange køber altid deres imprægneringsspray og andet tilbehør til sikkerhedssko og almindelige sko her på siden, da vi har gode fordele, billige priser og god service. Vores gode fordele er hurtig levering, fri fragt ved køb for over 950 kr. og meget andet. De billige priser på tilbehør, arbejdstøj, sikkerhedssko, fritidstøj, regntøj, termotøj og andet fra anerkendte mærker har vi mulighed for, da vi har gode indkøbsaftaler. Sidst men ikke mindst har vi en dedikeret kundeservice, der helt sikkert vil kunne hjælpe dig til et godt køb af billigt arbejdstøj, sikkerhedssko, fritidstøj og meget andet. Vi kan uden tvivl blive din faste forhandler af alt i beklædning.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.