Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Sikkerhedstræsko

Hos Pro-dress.com kan du vælge imellem et stort udvalg af sikkerhedstræsko med mange forskellige funktioner og til mange forskellige brancher. Vores sortiment indeholder altid gode tilbud på træsko af høj kvalitet og til vores velkendte, billige priser. Blandt vores udvalg finder alt til både kvinder og mænd. Vi har sorte og hvide sikkerhedstræsko, sikkerhedstræsko med og uden hælekap, med tåværn, sømværn, gummibund, træbund mm. Blandt andet har vi et stort udvalg fra HKSDK, Sanita og NokNok.

Se vores Træsko fra alle vores brands her.

Sikkerhestræsko i højeste kvalitet 

Træskoen er en gammel klassiker, når det kommer til praktisk fodtøj. Den har altid været kendetegnet ved at være robust og let at stikke fødderne i, hvilket gjorde arbejdet på landets gårde og arbejdspladser lettere i gamle dage. I dag fås træsko i alle mulige typer og designs, og derfor vil du helt sikkert kunne finde en slags, der kan gøre din arbejdsdag lettere og mere behagelig, uanset om du bruger dem på arbejdet eller i det private.

Træsko med sikkerhed giver dig en følelse af tryghed, når du har dem på. De tilfører velbehag og overskud, når du arbejder ude, så du ikke behøver at tænke over, om du træder i noget skarpt, eller får noget tungt ned over foden. Hos Pro-dress.com ved vi, hvor vigtigt det er at passe på sine fødder, når man arbejder, og derfor går vi op i at ligge inde med det helt rigtige udstyr.

I vores stræben efter at kunne tilbyde sikkerhedssko og arbejdstøj til alle tænkelige brancher, har vi selvfølgelig også en kategori med et bredt udvalg af sikkerhedstræsko. Du vil helt sikkert kunne finde nogle sikkerhedstræsko, der passer til dine behov, da vi forhandler alle slags træskodesigns. Vi har sikkerhedstræsko fra førende forhandlere som Sanita og Noknok, og vi udvider løbende sortimentet, når vi registrerer, at producenterne lancerer nye modeller.

Mr. Pro-dress er fagmand og har selv erfaring inden for håndværkerfagene. Han ved udmærket godt, hvor vigtigt det er, at ens udstyr er i orden, og at der ikke kan sættes spørgsmålstegn ved kvaliteten. Derfor køber Pro-dress kun de mærker, der leverer varen, når det kommer til pålidelighed, slidstyrke, ydeevne og komfort. Når man køber hos os, skal man være sikker på, at man gør en god handel og får noget udstyr af høj kaliber. Du er også velkommen til at foreslå en vare, hvis du synes, der mangler noget i vores sortiment. Vi er altid nysgerrige efter nye modeller og mærker, og det er mr. Pro-dress’ ambition at have det bedste udvalg i branchen.

Mange får en bedre og mere behagelig arbejdsdag efter, de har fået sig et par gode sikkerhedstræsko. Dette ved vi her hos Pro-Dress.com, fordi mange af vores kunder melder tilbage om deres oplevelser og tilfredshed. Du kan også læse om de mange gode købsoplevelser i forbindelse med sikkerhedssko og arbejdstøj på vores profil på Trustpilot. Alle får, hvad de leder efter, når de køber arbejdstøj fritidstøj, sikkerhedssko, sikkerhedsgummistøvler eller andet her på shoppen.

Gode priser på sikkerhedstræsko 

Er du på udkig efter gode tilbud på sikkerhedstræsko, sikkerhedsbeklædning, arbejdstøj, fritidstøj eller andet godt, så har vi en hel kategori, hvori du kan finde det hele. De fleste tilbud på sikkerhedstræsko og andet fodtøj og arbejdstøj er mulige, fordi vi har ekstra gode aftaler med leverandører. I det tilfælde, at en kunde har bestilt en forkert størrelse og returneret den, så smider vi den i vores kategori med tilbud, hvor du kan spare helt op til 70 %.

Vi har lavet en størrelses guide til sikkerhedstræsko klik her

Se vores Træsko fra alle vores brands her.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.