Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Sikkerhedsstøvler

Om det er efterår, tidligt forår eller endda vinter, så bør dine fødder altid være sikre på din arbejdsplads. Her i kategorien for sikkerhedsstøvler på Pro-Dress.com finder du et bredt udvalg af sikkerhedsfodtøj i meget høj kvalitet og til den helt rigtige pris. Da vi forhandler sikkerhedsstøvler fra mærker som HKSDK, Blåkläder, MASCOT, HELLY HANSEN og flere i samme klasse, kan du være sikker på, at de holder længe.

Du kan også være sikker på, at sikkerhedsstøvler fra disse anerkendte mærker holder dine fødder intakte. Du har altid mulighed for at købe billige sikkerhedsstøvler i høj kvalitet lige her. Vi har ofte tilbud på allerede billige støvler med sikkerhed, så hold øje med denne side samt vores tilbudskategori, hvis du vil gøre en god handel.

Billige sikkerhedsstøvler der også kan bruges til hverdag 

Uanset, hvilket erhverv du arbejder indenfor, så kan du få de rigtige sikkerhedsstøvler her hos Pro-Dress.com. Vores udvalg kan opfylde dine ønsker, uanset hvad der er vigtigst for dig, når du køber sikkerhedsstøvler. Vores forskellige støvler tilbyder både tidløse og moderigtige designs, lynlås og spændelukning, højt og lavt skaft og adskillige farver og modeller at vælge imellem. Vores ESD støvler afleder effektivt elektricitet, og vores sikkerhedsgummistøvler beskytter både mod våde og skarpe elementer.

Da vi forhandler sikkerhedsstøvler fra anerkendte mærker som HELLY HANSEN, Blåkläder og MASCOT m.fl., er du sikret en høj kvalitet. Vi kan tilmed, grundet vores indkøbsaftaler med de store internationale producenter, tilbyde dig ekstra billige priser på vores sikkerhedsstøvler. Fælles for alle vores producenter af sikkerhedsstøvler er det altid høje fokus på komfort og kvalitet. Sikkerhedsstøvler skal kunne holde til meget, og derfor finder du kun den bedste kvalitet af sikkerhedsstøvler her på siden. Lige meget om du er tømrer, murer, elektriker eller andet indenfor håndværkerfagene, har vi med sikkerhed de sko, som du leder efter.

Mr. Pro-dress er fagmand og har selv erfaring inden for håndværkerfagene. Han ved udmærket godt, hvor vigtigt det er, at ens udstyr er i orden, og at der ikke kan sættes spørgsmålstegn ved kvaliteten. Derfor indkøber Pro-dress.com kun de mærker, der lever op til vores forventninger, når det kommer til pålidelighed, slidstyrke, ydeevne og komfort. Når du køber hos os, skal man være sikker på, at man gør en god handel og får noget udstyr af høj kaliber. Du er også velkommen til at foreslå en vare, hvis du synes, der mangler noget i vores sortiment. Vi er altid nysgerrige efter nye modeller og mærker, og det er mr. Pro-dress’ ambition at have det bedste udvalg i branchen.

Du vil med sikkerhed ikke lede forgæves efter sikkerhedsstøvler her hos os. Vi har mange virksomheder og erhvervsdrivende blandt vores faste kunder, fordi de ved, at vi leverer produkter af høj sikkerhed og kvalitet. Vores private kunder giver os også ros, når de handler på siden. Du kan læse vores kunders anmeldelser af deres købsoplevelse på vores profil på Trustpilot.

Sikkerhedsstøvler har gennemgået en mindre revolution rent designmæssigt i de seneste år. Sikkerhedssko og støvler kan nu til dags bruges som fritidssko, og du behøver ikke gemme dem væk i skabet, når du kommer hjem fra arbejde. Sikkerhedssko kan i dag sagtens bruges til dine daglige gøremål. Er du mere ude efter et par varme sikkerhedsstøvler til kolde arbejdsforhold, er der naturligvis også rig mulighed for det. Lige meget om du er tømrer, murer, elektriker eller andet indenfor håndværkerfagene, har vi med sikkerhed de støvler, du leder efter.

Sikkerhedsstøvler til alle årstider

Uanset årstiden har vi sikkerhedsstøvler, der passer. Til de kolde vintermåneder har vi et bredt udvalg af sikkerhedsstøvler, og til de mere milde måneder finder du sikkerhedssandaler og almindelige sikkerhedssko. Husk at du altid får gratis fragt, når du køber billige sikkerhedsstøvler og arbejdstøj for over 950 kr.

Vi har altid hurtig levering, så du skal ikke vente længe på dine bestilte varer. Hvis der skulle opstå spørgsmål til vores store online udvalg af sikkerhedsstøvler til arbejde, så kontakt os endelig og hør mere. Vi har et indgående kendskab til alle vores produkter og vil selvfølgelig gerne hjælpe.

Pro-Dress.com tilbyder fri fragt ved køb over 950 kr., og det er næsten altid tilfældet, når du køber sikkerhedsstøvler hos os.

Du kan også gå på udkig i vores afdelinger for arbejdstøj, sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler, sikkerhedstræsko eller sikkerhedssandaler.

Sikkerhedsstøvler i den bedste kvalitet

Hos Pro-Dress.com forhandler vi kun sikkerhedsstøvler og sikkerhedsfodtøj i højeste kvalitet. Vi har allieret os med de mest professionelle og innovative producenter på markedet, så du altid kan sikre dig de bedste designs med højeste komfort og størst funktionalitet. 

Vi har naturligvis sikret os, at alle disse populære mærker fås med hurtig levering og med bedst mulige service. Derfor finder du bl.a. både god service og masser af vejledningsmodeller her hos vores webshop som fx størrelsesguider, når du vælger dine sikkerhedsstøvler online, så du kan være sikker på at finde den helt rigtige størrelse. 

Vores leverandører har intet mindre end de største intentioner om at være de største og bedste på markedet – der er vi vilde med. Det sikrer nemlig dig, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten uanset, hvilken model indenfor sikkerhedsstøvler, som du vælger her fra Pro-Dress.com. Vi sælger kun det bedste af det bedste, så du kan have slidstærke, funktionelle og ikke mindst komfortable sikkerheds støvler mange år ud i fremtiden. 

Lette sikkerhedsstøvler

Vores producenter har fokus på de små detaljer og det er netop de små detaljer, der tæller, når du skal bære dine sikkerhedsstøvler mange timer om dagen. Vores producenter har designet, testet og produceret sikkerhedsstøvler, der er langt ud over det sædvanlige. Her taler vi om Kevlar materiale, frostsikring, lette såler og sømværn, der ikke laver kuldebroer. 

Pro-Dress.com tilbyder sikkerhedsstøvler, der er så lette, at det slet ikke føles som arbejdsfodtøj. Innovation ud over alle grænser med højteknologiske designs som små luftbobler i sålen for lettere sko, svedtransporterende systemer og metalfri sikkerhedsstøvler, så du kan arbejde i lufthavne m.m.

Frostsikre sikkerheds støvler

Hos Pro-Dress.com er vi stolte af vores samarbejde med disse professionelle producenter. Det betyder nemlig, at du kan få eksempelvis frostsikre støvler helt ned til minus 30 grader. Dette gøres bl.a. ved enestående teknologier som non-metal støvler, ThinsulateTM Ultra for, specialdesignede lukkesystemer og ikke mindst tåkapper lavet i det praktiske og slidstærke TPA-plast. Alt dette for at give dig en så behagelig dag med dine sikkerhedsstøvler som overhovedet muligt. 

Professionelle mærker af sikkerhedsstøvler hos Pro-Dress.com

Vi tilbyder dig det bedste af det bedste indenfor arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Vores professionelle mærker inden for bl.a. sikkerhedsstøvler er de bedste på markedet og selv vores danske producenter oplever stor anerkendelse og efterspørgsel ikke bare herhjemme i Danmark, men i store dele af verden. Vi har sikret dig de mest professionelle mærker, så du kan være så professionel som mulig, når du udfører dine arbejdsopgaver i dine smarte og funktionelle sikkerhedsstøvler fra Pro-Dress.com. 

Få demobussen ud med sikkerhedsstøvler

Har du eller dine medarbejdere brug for et favorabelt tilbud på sikkerhedsstøvler, sikkerhedssko og sandaler eller arbejdstøj, så book et besøg af vores populære demobus. Her viser vi jer de nyeste og mest sikre modeller på markedet og giver jer en demonstration af alle vores professionelle mærker. 

Pro-Dress.com tilbyder, ud over markedets billigste priser på sko og tøj, også medarbejder webshop. Her kan du og dine medarbejdere hurtigt bestille det, som I netop står og mangler. Vi leverer personpakket og med navn og logo direkte til virksomheden. 

Vi har lavet en størrelses guide til sikkerhedsstøvler klik her

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.