Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

HKSDK S90 Sikkerhedstræsko

Kun %1 tilbage
Varenummer
S90
Regular Price 989,00 kr. 595,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

HKSDK S90 sikkerhedstræsko

 

  Prøv vores størrelsesguide, hvis du er i tvivl om hvilke størrelse du skal bestille.  

(Print selv ud på A4) 

 

S90 fra HKSDK er ubetinget markedets mest anerkendte sikkerhedstræsko. Modellen S90 er meget let og fleksibelsamt udstyret med den specialudviklede ENERGY-sål, som konstant former sig efter fodens form og absorberer op til 50% negativ energi ved gang på hårdt underlag. Derudover er sålen på HKSDK S90 med til at forebygge symptomer på træthed og ledskader. HKSDK S90 træskoen er udstyret med tå-beskyttelsei stål for at sikre fuld beskyttelse.

Her hos Pro-dress kan du også se en video,hvor HKSDK sælger præsentererHKSDK S90 træskoen og gennemgår træskoen fra A til Z. Videoen varer kun få minutter og du får masser afinformation undervejs.

Forkæl dine fødder med HKSDK S90 træsko, næste gang du skal købe nye træsko.

 

SPECIFIKATIONER for HKSDK S90

Tåbeskyttelse Ja, Stål
Sømværn Nej
Skridfast Ja
Olie-, syre- og benzinresistent Ja
Pasform Normal
Størrelse 35 – 47
Varmeresistent Op til 150°C
Godkendelse EN 345 SB E

 

HKSDK S90 – en sikkerhedstræsko i særklasse

Selv om det er en ”træ”-sko, så har denne smarte og innovative HKSDK S90 sikkerhedstræsko ikke skyggen af træ indbygget i sit smarte design. En HKSDK S90 sikkerhedstræsko er trods navnet produceret i gummi. Dette gøres ene og alene grundet den bedre stødabsorbering, der er i skoen med brug af gummi. Det er med fokus på komfort, når der tænkes i design af ikke alene sikkerhedstræsko, men også træsko generelt, når der udtænkes, testes og produceres sikkerhedsfodtøj hos den veletablerede producent bag HKSDK S90.

Den bedste producent af sikkerhedstræsko

Bag produktionen af HKSDK S90 og en hvilken som helst anden form for sikkerhedsfodtøj fra HKSDK er store overvejelser. Missionen er at være den bedste og mest innovative producent med fokus på både funktionalitet og komfort. Det er i høj grad lykkedes for denne populære producent og hos Pro-Dress.com leverer vi ikke alene sko til danske forbrugere, men i stigende grad også til forbrugere i det store udland. 

Hos Pro-Dress.com er vi meget stolte af det store samarbejde med denne producent af sikkerhedsfodtøj. Den smarte og innovative HKSDK S90 er fremstillet på baggrund af et hav af tests og analyser for at finde frem til den bedste ergonomi og komfort for en sikkerhedstræsko. 

Innovative træsko 

HKSDK S90 er designet med innovation for øje. Her er der tale om en sko med smart grøn indlægssål, der er så smart designet, at den former sig efter din fod. Dette er med til at udligne trykket under foden og er dermed med til at minimere risikoen for at få hælsporer og andre skader af at gå i fodtøj hele dagen, der ikke giver din fod den maksimale beskyttelse. 

Designet er også helt specielt på denne HKSDK S90 sikkerhedstræsko. Selve skoens design er lavet således, at skoen hælder en lille smule forover. Dette er for at give lidt mere vægt ud på forfoden. 

Du vil måske opleve, at din HKSDK S90 sikkerhedstræsko virker lidt stram over foden, når du trækker i den første gang – bare rolig det er meningen. Det er netop dette design, der gør, at skoen former sig efter din fod og ikke som andre træsko, der kan virke løsere omkring foden første gang, når du trækker i den for derefter at udvide sig uhensigtsmæssigt senere hen. Denne HKSDK S90 er designet til at tilpasse sig din fod og bliver derfor ikke slap i læderet over foden på samme måde, som du kan opleve med andre træsko. Hvis din træsko er for stor over foden, så kommer du netop til at gå og bøje i tæerne for at holde skoen på plads på foden – dette bliver ubehageligt i længden og også trættende for din fod. Med den smarte og innovative HKSDK S90 sikkerhedstræsko, så undgår du unødig træthed af foden ved at den sikker perfekt på din fod, da skoen er designet til at tilpasse sig din fod. 

Sikkerhedstræsko med fokus på komfort

En HKSDK S90 sikkerhedstræsko er fodformet for øget komfort. Sammen med indlægssålen, der tilpasser sig din fod, det innovative materiale over foden, der tilpasser sig til din fod og skoens fodformede design, så det alle disse detaljer med til at sikre dig komfort dag ud og dag ind. Her minimeres skader og tages hensyn til led og knogler med god stødabsorbering og en gummimasse, der er designet for øget komfort. 

Markedets bedste priser på HKSDK S90

Hos Pro-Dress.com giver vi dig markedets bedste priser på HKSDK S90 sikkerhedstræsko. Vi vil ikke alene være de bedste, men også de billigste udbydere af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Derfor matcher vi altid prisen, hvis du finder dine HKSDK S90 sikkerhedstræsko billigere andetsteds. 

Vi har den mission, at vi vil være din totalleverandør af fritidstøj, sportstøj, arbejdstøj og fodtøj – det gør vi naturligvis med markedets bedste priser. Du finder alle vores varer med prisgaranti. Kontakt vores friske og engagerede medarbejdere, hvis du finder priser andre steder, der er lavere end dem vi tilbyder, så matcher vi hurtigt prisen, så du kan få dine varer til markedets bedste priser her hos Pro-Dress.com. 

Få medarbejder webshop og handl online

Vi leverer hvert år arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til en lang række danske og udenlandske virksomheder. Vi vil også gerne levere til din virksomhed. Vi tilbyder bl.a. den populære medarbejder webshop, hvor du og dine medarbejdere let og hurtigt kan logge ind og bestille jeres professionelle arbejdstøj og arbejdssko online. Ud over vores smarte og komfortable HKSDK S90 sikkerhedstræsko, så tilbyder vi også påtryk af navn og logo på arbejdstøj. Vi tilbyder at levere personpakket arbejdstøj direkte til virksomheden – pakket til den enkelte medarbejder. Så kan det næsten ikke blive lettere at handle online.

Book vores demobus og se vores mange sikkerhedssko

Vi kører hvert år landet rundt og fremviser de mange spændende og professionelle designs af arbejdstøj og arbejdssko hos et væld af virksomheder. Vi besøger også gerne din virksomhed. Ønsker du at få en demonstration af HKSDK S90 sikkerhedstræsko eller andre spændende designs, så book vores demobus allerede i dag.

 

Specifikation
Video 1 P94efxTZtVo
Leveringstid (på lager) 3-5
netto_pris No
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:HKSDK S90 Sikkerhedstræsko
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.