Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

HKSDK R2 Sikkerhedssandal

Kun %1 tilbage
Varenummer
R2
1.249,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

HKSDK R2 sikkerhedssandal

 

  Prøv vores størrelsesguide, hvis du er i tvivl om hvilke størrelse du skal bestille.  

(Print selv ud på A4) 

 

Den originale HKSDK R2 er en banebrydende sikkerhedssko. Introduceret i år 1999 og siden i konstant udvikling med nye features for at maximere komfortniveau samt design. Siden introduktionen er dersolgt mere end 500.000 par af denne model – alene i Skandinavien!

R2 anno 2014 er 6.generation af modellen og frembyder den nyeste udvikling i professionelt fodtøj.  Den nye teknik maksimerer AIR-systemet med 24%, og reducerer samtidig vægten. HSKDK R2 skoene er samtidig blevet re-designet, hvilket gør den ultra let og super soft.

Fremstillet efter normen: ESD

 

SPECIFIKATIONER for HKSDK R2

Tåbeskyttelse Ja, Aluminium
Sømværn Ja, TECH-FIBER
Antistatisk Ja, ESD
Skridfast Ja
Olie-, syre- og benzinresistent Ja
Størrelse 36 – 48
Varmeresistent Op til 150°C
Godkendelse EN 345 S1-P

 

HKSDK – så bliver det ikke mere professionelt

Hos Pro-Dress.com vælger vi alle vores leverandører med største omhu. Vi tilbyder nemlig det bedste af det bedste indenfor sikkerhedssandaler og sikkerhedssko. Producenten bag HKSDK R2 sikkerhedssandaler har års erfaring med design, produktion og innovation indenfor professionelt sikkerhedsfodtøj. 

Alle standarder er overholdt og mere til, da dette brand er yderst eftertragtet grundet de mange innovative detaljer, der gør dette mærke til et af de mest professionelle mærker på markedet. 

HKSDK R2 er, som de mange andre designs, som denne producent tilbyder, baseret på gennemgribende analyser og tests – en sand vinder inden for sin klasse af sikkerhedssandaler. Ikke noget at sige til, at denne HKSDK R2 sikkerhedssandal hører til blandt de mere populære sandaler her hos Pro-Dress.com.

HKSDK R2 kvalitet i særklasse

Ikke alene er denne HKSDK R2 sikkerhedssandal gennemtænkt i alle små detaljer – den er også super behagelig at have på. Transparente såler er med til at sikre, at du ikke efterlader sorte mærker omkring på de gulve du betræder. Det sparer dig for uhensigtsmæssig tid på rengøring af gulvet og kan gøre, at du let kan betræde de gulve, som du eksempelvis lægger eller betræder UDEN at påføre dem masser af sorte streger. 

Alle sko fremstillet hos denne professionelle danske producent af arbejdssko og sikkerhedssko gennemgår en lang række tests af funktionalitet og komfort. Designet er også i top, så du har en både praktisk og smart HKSDK R2 sikkerhedssandal på én og samme tid. 

Ekstra stødabsorbering med HKSDK R2

Selve designet er med ekstra stødabsorbering. Dette gøres ved at producere disse HKSDK R2 sikkerhedssandaler med små bobler ind i massen på skoen, således at der sikres ekstra god stødabsorbering. 

Der er desuden ekstra fokus på tå-kappen, der har ekstra plads til de gode stærke skandinaviske fødder. Der er tænkt i ergonomi og derfor runder tå-kappen, således at det ikke føles ubehageligt at udføre dine arbejdsfunktioner i positioner, hvor du hviler på dine knæ. Denne HKSDK R2 sikkerhedssandal er udformet til at følge det svaj, der kommer i din fod, når du bøjer den. 

Super åndbar sikkerhedssandal

Da det jo netop er en sandal er HKSDK R2 yderst åndbar. Den er designet for højeste komfort og har med smarte detaljer som ergonomiske tå-kappe og indbyggede luftbobler fokus på funktionalitet og stødabsorbering. 

Er du i tvivl om størrelsen, så benyt dig af vores mange smarte størrelses guider, som du finder rundt omkring her på siden. Vi hjælper dig med at finde den rigtige størrelse af HKSDK R2, så du hurtigt kan shoppe online – også til favorable priser. 

Pro-Dress.com tilbyder HKSDK R2 med prisgaranti – det betyder, at uanset, hvor billig du finder den samme model andetsteds, så matcher vi prisen. Vi tilbyder dig derfor Danmarks billigste HKSDK R2 sikkerhedssandaler. 

Dansk producent med stor international handel

Den danske producent af HKSDK R2 er ikke alene populær i Danmark. Både producenten og Pro-Dress.com oplever også stor efterspørgsel efter både sikkerhedssko og HKSDK R2 sikkerhedssandaler fra udlandet. Denne sikkerhedssandal har allerede solgt i mere end 500.000 eksemplarer – det er der ikke noget at sige til med dette innovative design.

Idéen bag HKSDK sikkerhedsfodtøj

Selve idéen bag designet af alt HKSDK sikkerhedsfodtøj, sikkerhedssko og sikkerhedssandaler er at producere det bedste og smarteste design på markedet. Det skal være det bedste, sikreste og mest komfortable design, som hårdtarbejdende håndværkere og servicefolk kan nyde at bære mange timer dagligt. Det må siges at være lykkedes for denne professionelle virksomhed, der har opnået stor international anerkendelse. 

Du støder måske på reklamer fra HKSDK rundt omkring i bybilledet. Der er lagt masser af kræfter i markedsføring af denne innovative sikkerhedssko producent. 

Pro-Dress.com og HKSDK

Hos Pro-Dress.com er vi meget stolte af vores samarbejde med HKSDK. Vi tilbyder ud over den populære HKSDK R2 sikkerhedssandal et bredt sortiment af øvrige sikkerhedssko. Vi tilbyder dig markedets bedste mærker indenfor sko og sikkerhedssko og når det gælder innovative designs, sikkerhed og komfort, så er HKSDK og HKSDK R2 ”helt fremme i skoene”. 

Danmarks billigste HKSDK sikkerhedssandaler

Pro-Dress.com tilbyder et enestående sortiment af HKSDK sikkerhedssko og HKSDK sikkerhedssandaler. Du har altid prisgaranti hos os. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder dine HKSDK R2 sikkerhedssandaler billigere et andet sted, så giver vi dig samme pris. Vi vil være de billigste på markedet, når det gælder sikkerhedssko og sikkerhedssandaler – ja bare tøj, fodtøj og arbejdstøj generelt. Vi tilbyder dig markedets bedste priser på HKSDK R2 sikkerhedssandaler. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud til dig og dine medarbejdere. Vi kommer også gerne en tur ud til din virksomhed med vores populære demobus, så I med egne øjne kan se den super gode kvalitet på alle vores professionelle mærker indenfor sikkerhedssko og arbejdstøj. Pro-Dress.com er din totalleverandør af alt tøj, arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til såvel herrer som damer. Book os allerede i dag for en gratis og uforpligtende fremvisning af vores mange professionelle mærker som eksempelvis HKSDK.

Specifikation
Video 1 KOJcj7dYbbE
Leveringstid (på lager) 3-5
netto_pris No
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:HKSDK R2 Sikkerhedssandal
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.