Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Airtox SL55 sikkerhedssko

Kun %1 tilbage
Varenummer
AirtoxSL55
1.959,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Airtox SL55 sikkerhedssko

  Prøv vores størrelsesguide, hvis du er i tvivl om hvilke størrelse du skal bestille.  

(Print selv ud på A4) 

 

- UTURN wire lukke system
- AIR-SYSTEM ultra støddæmpende sål system
- Tech-Fiber sømværn
- Superlite NEO-steel lavprofil tå-kappe
- Bred pasform
- Str. 37-47
- EN ISO 20345 S3 SRC ESD

- Vægt på vores sko i str. 42 = 585g

 

SPECIAL SYMBOLER:

          
       
 


Se den populære Airtox reklamefilm:

 

 

Airtox SL55 er sikkerhedsskoen, der ikke går på kompromis. Vi har samlet alle de bedste egenskaber i én og samme sikkerhedssko. Den ultra bløde Air-sål er afsluttet med rubber skin forstærkning på snuden for at forlænge næsens holdbarhed maksimalt. Transparent slidlag for ikke at efterlade sorte striber på gulve m.m. Denne model byder på ekstra åndbarhed med indsatser af det helt unikke tekstil Powerbreeze. Snørebåndet er her afløst af det helt nye patenterede lukkesystem UTURN, som åbnes og lukkes blot ved at dreje på knappen - på denne måde undgår du at støv og skidt kommer ind under kapslen. En gennemført sikkerhedssko helt ned til mindste detalje.

 

Lækker og alsidigt Airtox SL55 sikkerhedssko til herrer og damer

Vores AIRTOX SL55 sikkerhedssko til herre og dame fra markedets absolut bedste model. Hos Pro-Dress.com finder du denne populære Airtox sikkerhedssko, der føres til både herrer og damer. Bestil den allerede i dag og husk: Vi har prisgaranti, så finder du skoen andre steder til lavere pris, så matcher vi selvfølgelig denne pris.

AIRTOX SL55

Webshoppen Pro-dress.com er et oplagt sted at købe dine AIRTOX SL55 sko, hvis du som mand leder efter et godt par herre sikkerhedssko. Lige her finder du nemlig et af nettets bedste modeller -  AIRTOX SL55 - indenfor mærket Airtox International A/S. Airtox sætter kvaliteten, komforten og designet i fokus, når de designer og producerer sikkerhedssko. Gode sikkerhedssko skal være slidstærke og alsidige i deres design. Måske er det et nyt par sikkerhedssko til arbejdspladsen, der står øverst på ønskelisten. Måske er det derimod et par seje arbejdssko til hverdag, der er brug for. Uanset hvad finder du her model AIRTOX SL55 i størrelserne fra 36 til str. 47 lige her hos Pro-dress.com, der ud over det store udvalg af Airtox sikkerhedssko tilbyder god og kompetent kundeservice ved hvert køb.

På webshoppen finder du nøje produktbeskrivelser samt introduktioner til de forskellige mærker og deres historie og filosofien bag hvert design.

Vores AIRTOX SL55 sko er synlig

Du har sikkert tit set vores AIRTOX SL55 sko flere steder i gadebilledet. Producenten AIRTOX har inden for de senere årrækker, reklameret intenst med denne fantastiske AIRTOX SL55 sko på billboards, busser, i lufthavne, på bygninger og på store parkeringsområder i hele Danmark. Vi glæder os bare til at forkæle dig med denne AIRTOX SL55 sko, som passer både kvinder og mænd.

En yderst fleksibel sål

AIR-SYSTEMET med ultra støddæmpende sål system er bl.a. med til at gøre denne sko til en af de mest fleksible sko på markedet. Det gør den yderst komfortabel og er med til at give god funktion til din fod mange timer om dagen. Sammen med det smarte og innovative UTURN wire lukkesystem har du med Airtox SL55 her en sko, der sidder rigtigt godt på foden og samtidig er let at komme i og af. Den kan betjenes med blot én hånd og er ikke på nogen måde generende, når du strammer den til. Funktionaliteten er således i top samtidig med, at skoen sidder optimalt på din fod og giver max beskyttelse med den fleksible støddæmpende innovative sål.

Tech-Fiber sømværn

Den smarte og innovative Airtox SL55 sikkerhedssko er udstyret med intet mindre end Tech-Fiber sømværn. Det gør denne sko til en ekstrem sikker sko. Her bliver du beskyttet mod skarpe genstand som eksempelvis søm. Denne sko er yderligere sikret mod benzin, syre og er varmebestandig op til 150 grader grundet det smarte og innovative slidstærke lag af TPU.

Superlite NEO-steel lavprofil tå-kappe

Neo-stål tåhætten er igen en feature, som gør denne Airtox SL55 yderst populær. Igen er dette Superlite NEO-steel materiale produceret i let materiale, der ikke går på kompromis med sikkerheden – den holder tæerne beskyttet, så du kan koncentrere dig om din jobfunktion. Alt i alt en sikkerhedssko med stor teknisk overlegenhed – en sikkerhedssko ud over det sædvanlige. Find den til favorable priser her hos Pro-Dress.com.

Bred pasform for maksimal komfort

Ud over det smarte UTURN lukkesystem, så finder du også denne funktionelle sikkerhedssko med bred pasform. Her er der plads til både fod og tæer, så du kan føle maksimal komfort i løbet af din dag. Dette er i høj grad med til at gøre denne sko til en af de mere populære sikkerhedssko her hos Pro-Dress.com. Denne Airtox SL55 er med det smarte design flittigt brugt som sikkerhedssko til både erhverv og privat brug. Skal du eller dine medarbejdere have nye arbejdssko eller sikkerhedssko, så book gerne vores demobus, så du med egne øjne kan se den professionelle kvalitet på alle vores arbejdssko.

Airtox SL55 med åndbar CORDURA tekstil

Her hos Pro-Dress.com oplever vi stor efterspørgsel efter denne netop denne Airtox SL55 sikkerhedssko. Det højteknologiske og funktionelle CORDURA tekstil sikrer dig en arbejdssko med maksimal åndbarhed. Det ventilerende CORDURA materiale er med til at give dig ventilerede fødder gennem hele dagen – uanset din jobfunktion. Desuden er Airtox SL55 lavet i vandafvisende materiale, så du er sikret tørre fødder hele dagen. Desuden vejer denne sko (str. 42) kun 585 gram – en yderst let sko alle dens funktioner taget i betragtning. En let sikkerheds sko med garanteret stødabsorbering, åndbart materiale og sikkerhed ud over det sædvanlige. Hos Pro-Dress.com oplever vi stor efterspørgsel efter netop dette mærke og vi er da også stolte af de mange spændende modeller, der er at finde indenfor det danske brand Airtox. Her finder du både fritidssko og arbejdssko og sikkerhedssko i mange spændende varianter. 

Specifikation
Video 1 ff3bve3jaYY
Leveringstid (på lager) 3-5
netto_pris No
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Airtox SL55 sikkerhedssko
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.